Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Allison Fontaine

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Vakantiehuis L'Etacq is een zeer ruime gîte met twee slaapkamers en twee badkamers. Het huis is gevestigd in wat oorspronkelijk de schuur was en is volledig gerenoveerd tot een luxe accommodatie op de begane grond, met gewelfde plafonds tot aan de tussenverdieping. De keuken en eetkamer met grote eiken tafel en stoelen liggen naast een woonkamer, compleet met houtkachel, drie banken, salontafel en aan de muur gemonteerde tv. Subtiele verlichting benadrukt de zichtbare houten balken en stenen muren.
Via de eikenhouten trap leidt de tussenverdieping naar twee smaakvol ingerichte kamers met een eigen badkamer. Beide hebben verreikende uitzichten over het prachtige landschap door een Frans balkon en raam. Beide kunnen worden geconfigureerd als één super-kingsize bed of twee eenpersoonsbedden. Laat ons van tevoren weten hoe u de bedden opgemaakt wilt hebben. De slaapkamers hebben centrale verwarming voor de koelere nachten. Elke slaapkamer heeft een royale badkamer met een grote douche, een toilet, een wastafelmeubel, een verlichte muurspiegel en een verwarmd handdoekenrek. Een opklapbed kan worden toegevoegd aan een van de slaapkamers om zo nodig een 5e persoon onder te brengen.
L'Etacq heeft een eigen op het westen gelegen terras en een barbecueplek met een tafel en stoelen zodat u kunt ontspannen en de prachtige zonsondergang kunt bewonderen terwijl u geniet van uw aperitief.
Onze gasten kunnen gebruik maken van een groot bovengronds zwembad, een bubbelbad en een terras bij het zwembad. Er zijn groene rijstroken om te fietsen en wandelen direct vanuit ons eigendom, en fietsen kunnen worden gehuurd bij onze lokale VVV-kantoor.
Het terrein bestaat uit 50 hectare aan groene velden en bossen en is een idyllische plek voor natuurliefhebbers of mensen die gewoon volledig willen ontspannen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Vaatwasser
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'L’Etacq'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Op een korte rit van 5 minuten ligt Oradour sur Vayres met bakkers, supermarkt, restaurant, benzinestation en apotheek. Het pittoreske, middeleeuwse plaatsje Rochechouart ligt op 12 minuten rijden. Je vindt er nog meer uitstekende restaurants en een grotere collectie winkels.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

L’Etacq heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We hadden een fantastische tijd in L'étacq. Het is een prachtig huis, met veel zorg en liefde uitgebaat door 2 fantastisch lieve mensen. Alles is aanwezig in het huis. Het zwembad en de jacuzzi, alsook het overdekte terras met ligbedden... Alles is tiptop in orde! We hebben genoten en komen zeker en vast terug!

  • 10 sterren

    5 Star.
    We had expected it to be luxurious as that’s what it said ‘on the tin’ but never expected the attention to detail, the friendliness and hospitality of the hosts, the beautiful stunning and spacious barn conversion, the rural setting ( not a car went by in 4 hrs) or the ambience of the pool and surrounding area.

    In my hubby’s words- don’t tell everyone otherwise we won’t get in next year.

    In my 7 year olds words- I give it 5/5 because it’s just lovely.

    So sad to be on our way back to the UK but so glad we have found this wonderful gem. We will definitely be back.

    Kim John Oscar and Fleur Rogers

    Reactie van Allison Fontaine

    Dear Kim, John, Fleur & Oscar, We were all (2 legged & 4 legged) delighted to meet you, and thank you for choosing Les Palennes for your holiday. Hopefully next time you come we will see shooting stars as well as the comet! Ali, Huard, Chilli, Bill & Ben

Culinair en wijn

Er zijn talloze uitstekende restaurants en bars binnen 15 minuten rijden. In de gite vind je actuele informatie over het aanbod.

Wat is er te doen

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Er zijn drie onafhankelijke gites op ons terrein en deze kunnen samen worden gehuurd voor groepen van maximaal 8/9 personen met gebruik van alle faciliteiten.
Gasten kunnen het zwembad, de hot tub, de ligstoelen en parasols onbeperkt gebruiken en het gedeeltelijk overdekte zwembadterras is ook voorzien van een bbq, een eethoek, schoorsteen en comfortabele zitjes voor zomer- of herfstavonden.
Je kunt hier allerlei wilde fauna bekijken, zoals herten die in onze velden komen grazen of de enorme verscheidenheid aan vogels en roofvogels. Als je van fotograferen houdt, kom je op Les Palennes helemaal aan je trekken.
De nachtelijke hemel is geweldig. Ga lekker liggen op het gras of op een van de ligstoelen en staar naar de miljoenen sterren - vaak zie je ook vallende sterren!
Voel je je lekker energiek, speel dan jeu-de-boules op het speciaal daarvoor bestemde terreintje, onder het toeziend scheidsrechtersoog van de ezels, Bill en Ben, die altijd kunnen worden omgekocht met een wortel!

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

We brengen geen schoonmaakkosten in rekening, maar als het rookverbod wordt genegeerd moeten we € 50 op de borgsom inhouden.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.120

Prijs per week vanaf

€ 1.120

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.