Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Petit Trel

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van 'Petit Trel'

Marianne & René Braacx heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 09 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Petit Trel heeft 46 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in augustus 2021

Het voelt bij Petit Trel als thuiskomen. Een prachtig verblijf, omgeving en uitzicht. Alles ziet er op én top uit, ik heb een heerlijke week gehad. René en Marianne bedankt!

10
Bezocht in juli 2021

Wij hebben een weekje mogen genieten van Petit Trel. Het is gelegen op een plateau midden in de natuur, hierdoor kan je genieten van prachtige vergezichten, de natuur en de diertjes. Je kan er ook mooie wandelingen maken, je kan steeds raad vragen aan René en Marianne. Het huisje is zeer mooi ingericht. Aan het zwembad kan je lekker zitten, zwemmen en genieten van het mooie uitzicht. Wij komen zeker nog eens terug.

9
Bezocht in juli 2021

Rene and Marianne were so wonderfully warm and welcoming to our group. The place has a stunning view, perfect amenities, and a gorgeous pool, Rene and Marianne were great hosts, and told us all about the local towns and what to do. We felt right at home, and can't wait to return!

10
Bezocht in juli 2021

een week is te kort in zo’n idyllische plaats. Mooi huis, prachtige omgeving en Marianne en René zijn top! Alles is compleet, uitrusting van de woning, het zwembad, de wandelingen onder leiding van René, zoek je een restaurantje of iets anders, altijd kan je rekenen op deskundig advies. Volgend jaar komen we hier terug!

10
Bezocht in juni 2021

Tja, we zijn weer thuis. Maar met een hoofd vol mooie en lieve herinneringen.
Prachtig verblijf, uitzicht en omgeving. Een fantastische plek!

Voor ons de 2e keer bij hartelijke en vriendelijke René en Marianne. En niet te vergeten onze grote vriendin Noa, de schat.
Ook altijd in voor een gezellig gesprek of advies.

Le Petit Trel is een bijzondere plek voor ons en dus voor herhaling vatbaar.

Dikke gouden duim!!
Jullie hebben een speciale plek in ons hart, 💖😘👍🏼

Liefs, Erik & Paula

10

Hier geweest? Schrijf een recensie