Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Het Atelier is een voormalige werkplaats die omgebouwd is tot een sfeervol vakantiehuis voor een gezin of twee koppels.
Alles is gelijkvloers, er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een twee éénpersoonsbedden.
Een badkamer die in een luxe hotel niet zou misstaan, douche en toilet.
In de ruime huiskamer kunt u zich ontspannen voor de haard of televisie of een spelletje spelen aan de tafel.
Door de open keuken blijft de kok steeds betrokken bij de rest van het gezelschap en kan diens glas eenvoudig bijgevuld worden. Hard werken moet tenslotte beloond worden.

Eten aan de keukentafel, bord op schoot of toch maar liever buiten op het terras.. ik zou het wel weten. Vuurplaats om fikkie te stoken of te grillen... haalt toch de primitieve mens in ons naar boven.
Op het terras is voldoende ruimte om lekker te zonnen, en wordt het toch te warm dan ligt het zwembad net om de hoek.
Op heel ons terrein kunt u plekjes vinden om even te zonnen of een boek te lezen tegen een dikke boom.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Moestuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'L'Atelier'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Vakantiehuis het Atelier ligt aan het eind van een plateau en is omgeven door bomen, heerlijk rustig en toch is het maar 2 km naar de bakker in Beauville. vakantiehuis het Atelier ligt tegen ons woonhuis aan maar er is voldoende privacy voor beide partijen.
Het landschap van de Quercy Blanc wordt gevormd door heuvels van kalkrotsen en vruchtbare dalen. Achter elke heuvel ligt een nieuw uitzicht waar je hart onwillekeurig een sprongetje van maakt. Dat de rivieren Lot en Garonne hier doorheen stromen mag een weggevertje zijn, leuk om een tochtje over te maken of te wandelen langs de oevers.

De witte vestingdorpjes met de rode pannetjes liggen veelal bovenop de heuvels en zijn goed bewaard. Penne d'Agenais is een mooi voorbeeld hiervan. Of je nu per auto, motor, fiets of de benewagen dit gebied wilt verkennen, er zijn volop routes beschikbaar.
Na een heerlijke nachtrust ontbijten op het terras en uitstippelen waar je die dag naar toe wilt gaan.... Of het nu naar een stad is of naar een dorpje, een lunch onder een oude plataan maakt iedereen gelukkig. Dan een stevige wandeling om de calorieën weer kwijt te raken en terug naar Loste. Even een duik in het zwembad en dan met een glas de schaduw opzoeken. Natuurlijk val je niet in slaap..... nee... dat niet, maar je kunt wel heel rustig nadenken.

Als dit alles je wel aanspreekt, dan kan je gerust boeken.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

L'Atelier heeft de afgelopen 4 jaar 8 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.625 sterren
  • 9 sterren

    Schitterende locatie, heel rustig en veel respect voor privacy. Mooi afgewerkte gite in de pigeonier. Heel vriendelijke ontvangst, en nuttige tips voor uitstappen van de eigenaars. Prachtige pittoreske dorpjes in de nabije omgeving.

    Reactie van Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

    Bedankt voor jullie bezoek, als de batterijen weer een keertje geladen moeten worden… van harte welkom.
    Ruud, Linda en Tom

  • 10 sterren

    We hebben een geweldige week gehad met z'n vieren in gite l'atelier. De gite is zeer sfeervol en luxe ingericht. Met de tips van Ruud en Linda hebben we de highlights van de omgeving gezien. Zeer mooi landschap, heeft wat weg van Toscane maar dan zonder te veel toeristen. In onze week was het goed warm en hebben we dagelijks genoten van het fijne zwembad en het mooie uitzicht vanuit ons terras. We onthouden deze mooie rustige vakantieplek!

    Reactie van Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

    Ook wij vonden het leuk om kennis te maken met jullie, ik ben er zeker van dat jullie met goede herinneringen naar huis gegaan zijn.
    Bedankt
    Ruud, Linda en Tom

  • 10 sterren

    Warm (letterlijk en figuurlijk) onthaal door Ruud en Linda! De duiventil is echt wauw! We hadden een fantasische vakantieweek. Veel te beleven in een prachtige omgeving. Kortom het was top!

    Reactie van Ruud & Linda van Lammeren-Verschooten

    Jullie waren eveneens heel aangename gasten die duidelijk zin hadden om een fijne vakantie te hebben. Was een genoegen om daar aan bij te dragen.
    Groet

Culinair en wijn

Als je je ergens geen zorgen over hoeft te maken, is het wel lekker eten en drinken. Of je het nu helemaal geweldig vindt om tussen de lokale werkmensen te lunchen of op zoek bent naar een sterrenrestaurant, je vindt het hier allemaal. Een slecht restaurant vinden is een kunst!

Deze streek produceert Cahors-wijnen, en kent een aantal bekende wijnhuizen. Onder andere het Deens Koningshuis bezit hier uitgebreide wijngaarden, zeker een bezoekje waard. Maar vergeet vooral niet de kleinere producenten waar je bij wijze van spreken aan de keukentafel mag proeven en je werkelijk pareltjes kunt kopen voor een prijs die je bij ons zelfs niet in de supermarkt kunt vinden.

Elk dorp heeft zijn eigen weekmarkt waar je verse etenswaren kunt kopen, en geloof me de tomaten smaken hier echt wel anders door de warme zonnestralen.

In Beauville wordt tijdens de zomermaanden op vrijdagavond een avondmarkt gehouden, waar je bij de lokale producenten je maaltijd kunt samenstellen. Aan lange tafels zittend, luisterend naar een livebandje, die fles is zo leeg hoor!

Wat is er te doen

Vakantiehuis het Atelier is landelijk gelegen en bij uitstek geschikt om er op uit te trekken, het maakt niet uit op welke wijze je dit wilt doen. Er zijn vele routes beschikbaar en wij zijn er om de mooie plekjes aan te wijzen. Op een paar kilometer afstand is een manege waar je onder begeleiding een buitenrit kan maken. Er zijn golfbanen in de buurt en diverse zwemmeren. Ook een tochtje over de rivier geeft weer een heel ander beeld van de streek.

Bekijk de vele vestingdorpjes en kastelen, geniet van de bedrijvigheid op de diverse markten: rommelmarkten, brocantes, bloemen-of avondmarkten met lekker eten.

Wil je meer mensen om je heen? Geen probleem: Agen en Villeneuve-sur-Lot liggen op 25km afstand en hebben leuke winkeltjes. Toulouse en Cahors liggen op een uurtje rijden, maar zijn zeker ook de moeite waard.

Voor de kinderen is er een Walibipark in Agen, of een zwemvijver met strand in Montaigu-de-Quercy.

Kortom, voor elk wat wils en wij helpen je graag op weg!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Wij zijn een Belgisch-Nederlands koppel met een jonge zoon en zijn sinds 2010 bezig om hier ons bestaan op te bouwen. Je verblijft bij ons op het terrein, dus we zijn altijd in de buurt als je vragen hebt. Het mooiste wat een mens kan verzamelen zijn herinneringen, wij hopen dat we kunnen meewerken aan een paar nieuwe onvergetelijke...

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De tarieven zijn op basis van 4 personen, inclusief beddengoed, handdoeken enz.
Toeristenbelasting bedraagt euro 0,75 P/P/PN. en dient ter plaatse afgerekend te worden.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 650

Prijs per week vanaf

€ 650

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie