Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

la Maison Mathieu bas

Bekijk album (50)
/
 

Beschikbaarheid van 'la Maison Mathieu bas'

Anne-Marie en Antoine van den Bossche heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 feb 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

la Maison Mathieu bas heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2022

Dit vakantiehuis is een echte aanrader. Alles, tot in het kleinste detail is aanwezig. Tevens een zeer propere woning, prachtig zwembad dat, door de overkapping, zelfs bij koudere temperaturen (of regenweer) kan gebruikt worden enz.
Tip, misschien nog bekijken om een internetaansluiting/wifi te voorzien, zeker ook omdat de mobiele data verbinding ook niet continu beschikbaar is.
Desalniettemin wordt dit ruimschoots gecompenseerd door het enthousiasme en de vriendelijkheid van de eigenaars/buren (Anne-Marie en Antoine). Zij brengen echt het 'vakantiegevoel' in huis.
Kortom een dikke aanrader is dit vakantiehuis, vandaar een meer dan verdiende '9'-score.
Groetjes Koen, Wendy, Maithé en Niena (Aug 2022).

9
Reactie van Anne-Marie en Antoine van den Bossche

Beste familie Kennis Bedankt voor deze positieve recensie! Heel fijn om te lezen dat jullie het zo goed hebben gehad. De tip nemen wij zeker ter harte, dank daarvoor. Jullie waren fijne gasten... hopelijk tot ziens! Groetjes, Anne-Marie en Antoine

Bezocht in juli 2022
Vandenbossche

Ontzettend fijn vakantiehuis, fris en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst heel prettig ontvangen. De stijl sprak ons enorm aan ( de advertentie strookt 100% met de realiteit). Voornamelijk de rust en het zwembad waren de ideale cocktail om ons te laten genieten. Heel sympathieke eigenaars.
Kortom: een huis om zeker naar terug te keren.
Patrice,Els,Kiara en Jana. JULI2022

9
Reactie van Anne-Marie en Antoine van den Bossche

Beste familie Vandenbossche, Bedankt voor de positieve recensie. Jullie waren fijne gasten, het doet ons goed om te lezen dat jullie genoten hebben. Groetjes Anne-Marie en Antoine

Hier geweest? Schrijf een recensie