Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Butaye Luc

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Prouyssou is een gezellige, vrijstaande gîte met een verwarmd gezamelijk zwembad , ideaal voor een echtpaar of een kleine familie. Er is een open woon- en eetgedeelte van 30m2 voorzien van eettafel en stoelen en een tweepersoons slaapbank.
De keukenhoek is uitgerust met vaatwasmachine,gasfornuis,microgolf, koelkast met diepvries, broodrooster. De aparte badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Hier kun je trouwens nog de originele broodoven
bewonderen.
Op de bovenverdieping (mezzanine) heb je het slaapgedeelte met een 2 persoonsbed en éénpersoosbed. Door gordijnen kan dit afgesloten worden van de rest.
De gîte heeft een leuk terras met uitzicht op het zwembad,een eigen tuin met tuintafel en stoelen. Een heerlijk plekje om te genieten van de rust en stilte, en om 's avonds weg te dromen onder de prachtige sterrenhemel.
Op het domein staat nog een ander huis die bewoond is door de eigenaars. Beide huizen staan los van elkaar en ze hebben elke hun eigen oprit.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Prouyssou'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

'Prouyssou' ligt verscholen tussen de velden ligt op 3 km van Beauville, een pittoresk dorpje met zijn middeleeuwse bastide en panoramische uitzichten. Het dorp heeft een eigen zwemmeer, postkantoor, bakker, café, restaurant, markt en tennisbaan.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Prouyssou heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wat een heerlijke vakantie in Prouyssou. Wij (gezin met 2 kids van 6 en 4 jr) hebben 2 wk ontzettend genoten van het fijne huisje, de geweldige tuin en het heerlijke zwembad. Het huisje is netjes ingericht, ruim en van alle gemakken voorzien. Ruime badkamer, fijne keuken en goede slaapplekken. Een heerlijke ruime tuin met veel privacy waar je in alle rust kan genieten van de zon of juist lekker in de schaduw. Heerlijke ligbedjes in de tuin en bij het zwembad. Het zwembad was fantastisch, heerlijk verwarmd water en netjes onderhouden.
    In de omgeving veel mooie middeleeuwse stadjes, zwemmeer en prachtige natuur. Anne-Mieke en Luc, bedankt voor de gastvrijheid, wij komen heel graag nog eens terug!

    Reactie van Butaye Luc

    Beste familie Steylen,
    Het heeft ons een heerlijk en ontzettend aangenaam gevoel te mogen horen dat jullie vakantie 'au top' was .
    Super , jullie waren fantastiche gasten ,
    Van harte bedankt.

  • Carla uit Rotterdam

    10 sterren

    Wij zijn hier deze zomer geweest en hebben een fantastische week gehad.
    De Gite is heel erg gezellig en leek op de foto kleiner dan het in werkelijkheid was. Wij waren met z’n vieren en dat was prima, daarbij was alles aanwezig, echt heel fijn.

    De tuin is een plak om heerlijk tot rust te komen, zoveel groen en gezellige plekjes om te zitten/eten en helemaal vrij.
    Kers op de taart is het zwembad, veel plezier en verkoeling gehad 😅

    Nabij ook een heel mooi zwemmeer, kortom een heerlijke plek alles bij elkaar om te genieten.
    Daarbij zijn de eigenaars heel erg aardig en voelden wij ons meer dan welkom.

  • Ton & Lilian uit Dordrecht

    10 sterren

    Fantastisch verblijf! Mooie, ruime gîte voorzien van alle gemakken; echter bij mooi weer leef je vooral buiten in de zéér ruime tuin (bbq) met héél véél privacy of bij het heerlijke (verwarmde) zwembad voorzien van ligbedden en grote parasol.
    We ontvingen een zéér warm welkom door de bijzonder aardige eigenaren Anne-Mieke en Luc welke ons in ruime mate hebben onthaald met allerlei lekkers; 's morgens verse eitjes van de eigen kippen (welke we ook zelf mochten voeren), lekkere wijntjes en nog veel meer. We hebben werkelijk onze vingers afgelikt bij de overheerlijke ‘confit de canard’ welke we van Luc mochten ontvangen en de ‘muscat’ welke we op zijn advies in onze fruitsalades hadden gedaan.
    Ook in de omgeving is er van alles te bezoeken in de relatief dichtbij gelegen, het blijft wèl Frankrijk, plaatsen (o.a. Agen, Villeneuve-sur-Lot) en de kleinere plaatsjes (o.a. Montjoi, Bourg de Visa, Penne d’Agenais, Pujols, Fumel, Monflanquin).
    Een groot voordeel vonden wij dat deze omgeving niet super toeristisch is maar dat er toch voldoende mensen waren zodat het ‘gezellig druk' was.
    Daarnaast waren er tijdens ons verblijf in gîte Prouyssou de nodige ‘vide greniers’ (die in het aanliggend dorpje Beauville was zéér de moeite waard!) en zelfs een ‘vide garage’ in Touffailles (met auto's en moto's uit vervlogen tijden).
    We kunnen deze gîte en omgeving aan een ieder van harte aanbevelen; je zal er géén spijt van hebben!

Culinair en wijn

Op de wekelijkse markten kun je proeven en genieten van de delicatessen dat deze streek je te bieden heeft zoals: de overheerlijke foie gras, confits, de zongerijpte verse groenten en fruit en het proeven van de wijnen zoals Cahors, Buzet, Bordeaux.
Restaurants vind je in alle vormen, deze met de traditionele keuken waarbij de streekgerechten overheerlijk bereid zijn, of kies je liever voor het gastronomische. Uiteraard kunnen wij jullie altijd met veel plezier daarover informeren.

Wat is er te doen

Door de vele meertjes en riviertjes in de omgeving is de natuur hier intens groen en biedt het een ruime waaier van wandel- en fietsroutes aan.
Ook de middeleeuwse dorpjes als Penne d'Agenais, Tournon, Villeneuve sur Lot, Monflanquin, Moissac met zijn klooster en kathedraal en natuurlijk de levendige hoofdstad van het departement, Agen (25 km) bekend vanwege zijn Pruneau d'Agen, zijn prachtig Pont Canal zijn een bezoekje waard.

Voor een actieve vakantie in Frankrijk hebben we genoeg in petto: fietsen, wandelen, zwemmen, paardrijden, tennis, parachute springen, golf, kanoën.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prouyssou is te huur vanaf mei ( aankomst vrij-zat-zon-ma ) tot eind oktober. Uitzonderingen zijn bespreekbaar. Huisdieren zijn jammergenoeg niet toegelaten.
U kunt direct reserveren via de site gite-de-france-47.com.
Gas, water en elektriciteit zijn inclusief tijdens de zomermaanden.

Onze gîte wordt van zaterdag tot zaterdag verhuurd in juli en augustus, aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek uiterlijk 10:00 uur. Buiten deze periode kan men de gîte ook huren tijdens de week of weekend.

De gîte dient bij vertrek opgeruimd en schoon te worden achtergelaten, zo niet dan wordt €60 voor de eindschoonmaak in rekening gebracht.

Bij reservering is de aanbetaling 30% van de totale huursom, het restant plus een borgsom van €300 moet 8 weken voor aankomst zijn overgemaakt.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 60,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 330

Prijs per week vanaf

€ 330