Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gite Pola

Bekijk album (67)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 3
9,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Gite Pola'

Pola Lichtendahl heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 29 nov 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Gite Pola heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2022

Wat een gastvrijheid. Wat een luxe. Geweldig zwembad met relaxstoelen. En wat een rust.
Tom en Pola, hartelijk bedankt voor een geweldig verblijf bij jullie..

10
Reactie van Pola Lichtendahl

We blozen weer maar zijn erg blij dat jullie het rustig plekje gewaardeerd hebben. Jullie waren voorbeeldige gasten. Hopelijk tot ziens T&P

Bezocht in juli 2022
Loes Derez

Net terug van onze week vakantie en wat hebben we genoten! Zeer vriendelijk onthaald geweest. Werkelijk alles is aanwezig in de keuken, living en badkamer. Voldoende handdoeken, plaids, deken voor onze hond, ... Volledig privé en omheinde tuin. Met zalige weide voor onze hond en om te picknicken! Had je Tom of Pola voor iets nodig, ze waren maar een whatsapp berichtje verwijderd. Ze stonden er direct!
Wij hebben ook een drietal dagen regen gehad maar de jacuzzi en de sauna waren op zo'n momenten ideaal! Ga met een aperitiefje in de boomgaard zitten en geniet van een zalige zonsondergang. Wij hebben een heel mooi verblijf gehad. Dankjewel!

10
Reactie van Pola Lichtendahl

Goh we blozen weer. Wat een leuke reactie en prachtige foto. Blij dat jullie het naar de zin hadden. Jullie waren leuke gasten en Cara mist haar vriendin nog steeds. Hopelijk tot ziens Tom&Pola

Bezocht in juni 2022

Wat hebben wij genoten! Twee weken in het paradijs vertoefd. Nog nooit in een gîte verbleven, die zo compleet is. Alles is aanwezig. Zelfs bij aankomst is er iets te eten, inclusief een fles heerlijke wijn.
De omgeving is nog niet aangetast door massatoerisme. Pola en Tom zijn de perfecte gastvrouw en gastheer.
Onze docent zei altijd; “Tienen deel ik nooit uit, maar een 9,9 is hier zeker op z’n plaats!”
Ga erheen en ervaar het zelf.
Pola en Tom, ontzettend bedankt!
Coos & Gert-Jan

10
Reactie van Pola Lichtendahl

We blozen hiervan. Wat een fijne reactie en het is leuk dat ons werk en accommodatie jullie plezier schenkt. Maar daar hebben jullie ook recht op gezien de kosten. Jullie zijn altijd van harte welkom een volgende keer. Hopelijk tot ziens. Pola & Tom

Bezocht in augustus 2021

Wij begrijpen alle reacties van hierboven niet.
Verschillende keren opnieuw gelezen als wij iets niet hebben juist ingeschat.
Enorm ontgoocheld in deze gite.
Bij binnenkomst een muffe, vochtige geur en vrije donkere gite met weinig natuurlijk licht.
In de keuken geen enkele tefalpan zonder hardnekkige krassen = kankerverwekkend
Een wasmachine die niet behoorlijk werkte, ondanks stand te wijzigen naar zwieren tot 3X toe, alles manueel uitwringen.
Op maandag toen we op de terras zaten, plots een vleermuis in de living, die mijn man uiteindelijk heeft gevangen met de net van het zwembad. DEGOUTANT! Alles is afgesloten met muggennetten aan ramen en deuren, hoe is deze in godsnaam binnen gekomen??
Internet/ netflix wordt aangeboden, maar je kan geen 2min kijken zonder storing. Biedt het dan aub niet aan, dan moet er ook niet worden voor betaald.
Prijs kwaliteit enorm ontgoocheld, nog nooit meegemaakt.
Als ik met een positieve noot moet eindigen, de eigenaars waren vriendelijk mensen. Maar dat maakt mijn vakantie niet goed. Lang getwijfeld om dit neer te pennen, maar deze gite is geen 9,5 waard en dat mogen de mensen weten.

4
Reactie van Pola Lichtendahl

Deze reactie vraagt om een commentaar. We vinden het jammer dat jullie zulk slecht weer hebben getroffen en geen fijne vakantie hebben gehad. Het waren een paar regenachtige weken de laatste tijd dus hier op het platteland ruikt alles wat grondiger dan normaal. En het is een paar honderd jaar oude boerderij dus fabrieksfris ruikt die niet. En de Gite heeft een woonkamer en keuken aan de voorkant met grote ramen naar de tuin dus voldoende licht. De achterkant met badkamer en slaapkamer hebben dat niet maar wel constante lucht verversing apparatuur. En pannen die gebruikt worden hebben krassen. Komt door het gebruik denk ik. We verversen het water van de jacuzzi elke week maar niet de pannen. Eigen pannen meenemen? De wasmachine heeft verschillende programma’s en we hebben een voorkeur programma aanbevolen. Welk programma gebruikt is en wat je gedaan hebt weten we niet maar we zullen het onderzoeken. Wasmachines zijn ingewikkelde dingen he? En vleermuizen zijn nuttige en ongevaarlijk beestjes die welkom zijn op onze boerderij. Een stadsmens heeft daar misschien problemen mee. Knap dat je man die gevangen heeft. We zullen een bordje verboden voor Vleermuizen bestellen en ophangen. Dat helpt. Internet op het platteland is niet wat de stadsmens kent dat is waar. Maar je komt toch niet voor het internet? We bieden onze internet WiFI verbinding gratis aan als service niet als betaalde dienst. Wij dragen de kosten van TWEE internetverbindingen per maand. DAAR heb jij niets voor betaald. Paard en bek spreekwoord is bekend? We vinden het heel spijtig dat je vakantie niet optimaal was door het slechte weer en je geen of weinig gebruik kon maken van de Sauna, Jacuzzi en zwembad. Volgende keer maar een hotel in de grote stad boeken dan. Dan heb je wat je hartje begeert Toch bedankt voor de moeite om deze mening neer te pennen. Het toont een positieve inslag van de schrijver. En alleen maar positieve reacties is ook niet leuk en die goed doordachte reactie van jou leest leuk weg. Daar laten we het bij. Jullie komen hopelijk niet meer terug nietwaar? We prefereren de andere gasten die de faciliteiten enorm op prijs stellen maar dat begrijp je wel. En bedankt dat we voor alle moeite een onvoldoende 4 uit 10 krijgen. Toch niet al het werk voor niks geweest dan.

Bezocht in juli 2021

Zalig huisje. In de keuken is gewoon alles aanwezig, nog niet gezien. De jacuzzi was hemels. Bedankt Pola en Tom.

9
Reactie van Pola Lichtendahl

Hartelijk Dank Katrien en Ronnie. Jullie waren voorbeeldige gasten en hopelijk tot ziens. Het was niet te heet hè? Lol. Pola en Tom

Hier geweest? Schrijf een recensie