Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Pola Lichtendahl

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Deze mooie gîte biedt uiterst comfortabele accommodatie van een hoge standaard. Alle faciliteiten zijn exclusief voor u: Pool, Sauna, Barbecue en Hottub. Exclusief uitzicht op Populier plantage en geen inkijk van buren Het huisje maakt deel uit van een typische oude boerderij uit de Gascogne, die tot een paar jaar geleden een werkende boerderij was. Het ligt in het kleine gehucht Teoules, op ongeveer drie kilometer van het grootste deel van onze gemeente, Bourran. Teoules nestelt zich in de lagere delen van de heuvels die langs de Lot-vallei lopen. In alle richtingen kijk je uit op heuvelhellingen met zonnebloemen, maïs en maïsvelden. Bourran ligt op iets meer dan een kilometer van de rivier de Lot, dicht bij het aantrekkelijke en middeleeuwse dorp Clairac.
Delen van het huisje zijn soms wel 400/500 jaar oud en zijn gemoderniseerd naar een hoge standaard met behoud van het karakter en de aanbiedingen:
-een grote slaapkamer met en-suite badkamer
-grote woonkamer met eethoek en mooie oude bakstenen open haard uit Toulouse met houtkachel
-aangename boerenkeuken volledig ingericht met oven, gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, wasmachine enz
-mooie privétuin
-schaduwrijk buiten dineren
-gas barbecue
-volledig privé zwembad (6 meter diameter) alleen voor uw gebruik
-verwarmde Jacuzi voor twee personen
-Sauna-cabine in Zweedse stijl
-zachte badjassen, beddengoed en handdoeken etc. geleverd
-WIFI internettoegang 24/7 met Franse TV & NLZIET Netflix, Amazon Prime en Disney met Glasvezel dus geen problemen meer.!!!!!
-eigen oprit van ongeveer 100 meter met voldoende parkeergelegenheid
De gite en tuin zijn volledig omheind en afgescheiden van de rest van het perceel. Ook is er geen enkele inkijk. helemaal privé dus.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Gite Pola'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

In gemeente Bourran ligt het gehucht Teoules. Daar ligt de voormalige omgebouwde "Longere" waar naast de hoofdwoning en de grote schuur een Gite met eigen zwembad is opgetrokken.
De sfeer is heel authentiek met veel privacy en een uitzicht op het eigen ronde zwembad en de populieren plantage. Het gehele perceel inclusief Hoofdwoning en Gite met elk hun eigen zwembad is ruim 11.000 m2 ..

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Gite Pola heeft de afgelopen 4 jaar 11 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.181818181818182 sterren
  • 9 sterren

    Een heerlijke plek om tot rust te komen. Je zit daar helemaal vrij en alles is aanwezig, je hoeft alleen maar je kleding mee te nemen. Als er iets is staan Pola en Tom voor je klaar om je vakantie onvergetelijk te maken. In de omgeving zijn vele leuk plaatsjes.

    Echt een aanrader....

    Reactie van Pola Lichtendahl

    Rob en Imah
    Dank jullie wel voor het appreciëren van ons werk en de gite. Dit soort reacties is een aansporing om door te gaan.
    Mvg Tom&Pola

  • 10 sterren

    Hierbij ons verslag van ons verblijf bij Gite Pola.

    Als je als gast een heel warm welkom wenst dan weten Tom en Pola precies hoe dit moet. We zijn hartelijk ontvangen, hebben een rondleiding gehad en uitleg over het huis en de tuin. Een heerlijke wijnfles en wat boodschappen in de koelkast stonden klaar. Het fijne is dat Tom en Pola naast de vakantiewoning verblijven. Als je iets nodig hebt of wilt weten dan kun je ze app-en en zijn ze goed bereikbaar en komen ze direct langs om te helpen.

    De woning en de voorzieningen zijn precies zoals op de website gites.nl beschreven met veel luxe. Denk hierbij een zwembad met schoonmaakrobot, gasbarbeque, sauna (!), whirlpool, tv met diverse channels zoals Netflix, Disneychannel, Amazon prime, Nederlandse zenders en glaskabel internet. Hadden we een eigen picknickmand meegenomen, ook die was aanwezig in de gite, hondenkleden ook die waren aanwezig, ook in de keuken was alles aanwezig.

    Wat ook lief was van Tom en Pola was dat we hun elektrische fietsen mochten lenen. Toen we geen brood hadden stelden ze ook voor om croissantjes met hun eigen gemaakte jam langs te brengen en ze hadden diverse tips voor markten en trips naar leuke dorpjes.

    Je ervaart echt rust voor z'n 2-en waarbij ook je honden welkom zijn. Niet alleen heb je een afgesloten tuin, ook heb je een bos achter de tuin. De omgeving is gelegen tussen zonnebloemvelden, noten- en fruitbomen en tussen de 2 grote rivieren de Garonne en de Loire en het is ook licht heuvelachtig. De omgeving is ook bekend om de pruimenspecialiteiten.

    Kortom als je een heerlijk ontspannen wilt dan ben je op het goede adres bij Tom en Pola.
    Bedankt voor jullie fijne ontvangst.

    Reactie van Pola Lichtendahl

    Wat een geweldige reactie en ook zo uitgebreid! Heel veel dank voor de reactie en hopelijk tot ziens
    Tom&Pola

  • 9 sterren

    Mooi huisje met een klein rond zwembad, jacuzzi en sauna. Voldoende schaduw en zitjes in de tuin.Echt echt alles aanwezig, keukendoeken/ schoonmaak etc. Goed internet en netflix. Uitzicht op tuin en landerij. Volledige privacy en last but not least geweldige gastvrouw en gastheer.

    Reactie van Pola Lichtendahl

    Hartelijk dank Helma en Peter, Blij dat jullie van ons stukje Frankrijk genoten hebben,
    Tom&Pola

Culinair en wijn

Frankrijk in de Lot en Garonne is een overdaad aan mooie plekken, restaurants en ampel mogelijkheden om lokale wijnen te proeven.

Wat is er te doen

De Lot-et-Garonne ligt direct ten zuiden van de Dordogne, ongeveer. negentig minuten van de Atlantische kust en iets meer dan twee uur van de Spaanse grens.
Omdat het twee van de belangrijkste rivieren van Frankrijk, Le Lot en La Garonne, vervoert, is het landschap prachtig groen en ongelooflijk gevarieerd. Brede, vruchtbare valleien winden langs pittoreske heuvels en de twee rivieren ontmoeten elkaar in Aiguillon.
De economie van de Lot-et-Garonne is sterk afhankelijk van de landbouw, met toerisme dat nog relatief in de kinderschoenen staat. Dientengevolge zijn de wegen erg stil en, in tegenstelling tot de Dordogne en de Provence, zijn er maar weinig plekken vol, zelfs in de zomer.
Je zult in overvloed groeien, wijnstokken, maïs, allerlei soorten fruit, velden met zonnebloemen, groenten en vele soorten bomen. Dit is ook het centrum van de Franse snoeiindustrie. Agen-pruimen zijn wereldberoemd! Natuurlijk komt met de landbouw het wildleven; je zult hier veel roofvogels vinden (kijk uit naar prachtige zwarte vliegers die boven op de thermiek rijden).
Onze zomers zijn aanzienlijk warmer en zonniger dan verder naar het noorden, met lang geregelde spreuken. Regen is meestal geen probleem, omdat het, als het komt, meestal erg zwaar en van korte duur is.
In juni 2004 bezocht de beroemde Engelse chef-kok Rick Stein het gebied om de kookserie 'A French Odyssey' te filmen. De serie volgde Rick op een reis langs het Canal des deux Mers van Bordeaux naar de Middellandse Zee en werd in september 2005 uitgezonden door de BBC.
De Lot-et-Garonne is Frankrijk zoals de meeste mensen zich Frankrijk voorstellen. Warm, groen, kleurrijk, pittoresk, historisch en zeer vredig. Met slechts 305.000 mensen in een departement van bijna 6000 km2 heeft de Lot-et-Garonne een van de laagste bevolkingsdichtheden in heel Frankrijk. Het heeft ook een aantal van de beste wijnen, de mooiste landschappen en de mooiste en vriendelijkste mensen - zoals je op de volgende pagina's zult zien: ....

  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Wanneer u rust zoekt en privacy in een prachtige omgeving met veel faciliteiten dan ben u hier aan het goede adres.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Geen extra kosten.
Eventueel extra (veld)bed(2) in huiskamer mogelijk
Afwijkende data in overleg mogelijk.
Uw hond kan tussen populieren rennen en badderen. in het beekje en spelen met onze eigen 2 schapendoesen (vrouwtjes)

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 760

Prijs per week vanaf

€ 760

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie