Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Châtaigne

Bekijk album (32)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Châtaigne'

Let op! Rob Teeuwen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 24 sep 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Châtaigne heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2019

Juli 2019
De laatste avond van 3 weken die zijn omgevlogen, het was een mooie warme periode. Heerlijk rustig hier, we hebbend elke gelezen, ook de boeken van Rob hebben we flink doorgespit.

In de buurt en vanuit de woning veel wandelingen gemaakt met Boris, onze trouwe viervoeter . Jullie hebben een heerlijke plek en de woning zeer smaakvol gemaakt. Alles is aanwezig zelfs internet is erg goed en dat op zo'n afgelegen plek

9
Bezocht in mei 2018

Het is al weer een paar weken, dat we teug zijn in Nederland. Ons verblijf in La Chataigne was perfect. Het huisje is niet groot, maar voor ons tweeen en de twee honden was het ruim genoeg en voorzien van alles wat je voor een vakantie nodig hebt. Onze honden hebben genoten in de zeer grote goed omheinde tuin en zodra je de tuin uitkomt sta je op de privé toegangsweg van ca 500 meter door een bos. Dit is het ideale huisje voor rustzoekers en mensen die het kamperen in de natuur op hebben moeten geven. Je voelt je hier weer als Adam en Eva in het paradijs.
Hier komen we zeker nog vaak terug.

Fred en Marianne

9
Bezocht in juli 2016

Beste Rob,

Het was een genoegen om van de vakantiewoning gebruik te mogen maken en de wijze waarop je alles hebt begeleid.

Wij hebben het als heel positief ervaren en alle afspraken zijn wederzijds nagekomen, wat uiterst prettig is.

Hartelijk dank daarvoor en het zou mij niet verbazen als wij nog een keer van jouw vakantiewoning gebruik zouden willen maken.

Vriendelijke groet,

Kees Wassenaar.

9
Bezocht in september 2014

Wij komen hier nu voor de tweede keer, heerlijk weer uitgerust, leuke gite van alle gemakken voorzien en rustig, oh zo rustig. We komen iedere keer met onze honden en die kunnen hier heerlijk rondlopen. Alles is omheind, geeft ons veel rust.

we komen zeker weer terug

Wim

8
Bezocht in juli 2014

Hoi Rob
Ja we zijn weer teruggekomen. Het is ons vorig jaar heerlijk bevallen. Vorig jaar waren we blij dat er geen internet was, lekker rustig, dit jaar toch wel blij dat Rob ervoor gezorgd heeft om internet aan te sluiten, zodoende kon ik wat voorbereidingen doen voor mijn werken helaas begaf onze auto het na een week, maar door tussenkomst van Rob, gezorgd voor vervangende auto want via de ANWB moesten we eerst 50 naar het noorden waar een auto stond a 2 dagen.....
de auto is weer was gerepareerd en we konden met onze eigen auto weer naar huis...... volgend jaar blijven we in Nederland maar daarna komen we weer terug...

vr gr Ernst

10

Hier geweest? Schrijf een recensie