Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Château de Barayre

Bekijk album (23)
/
  • 12
  • 4
  • 5
  • 8
  • 2
9,5
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Château de Barayre'

Jaap en Rachna heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Château de Barayre heeft 10 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in mei 2019

Barayre is een sprookjesachtig kasteel in een heel mooie omgeving. De tuin en het uitzicht zijn fantastisch! Het zwembad en de ligging daarvan maken het plaatje compleet. De beheerders Jaap en Rachna zijn heel vriendelijk en hebben ons hartelijk ontvangen.

9
Bezocht in juni 2018

Het was hier Fantastisch!!! Met onze kinderen en kleinkinderen een heerlijke 14 dagen gehad!!! De beheerders waren top en het kasteel.....onvergetelijk!!! De kleinkinderen van 8,7,5,4 en 4 waren de ridders en de prinsessen. Het zwembad, de bios en de heerlijke spellen o.a. kubbspel en tafeltennis waren geweldig!! Nogmaals...een sprookje!!!

10
Bezocht in oktober 2017

Heerlijke vakantieweek gehad in oktober met schitterend weer! De beheerders Daan en Marjolein waren een uitstekende gastheer en -vrouw, die er steeds waren als dat nodig of prettig was, maar die ook zorgden dat we onze privacy hielden. Kinderen en kleinkinderen (3, 5, 8 en 12 jaar) vermaakten zich zo goed in zwembad, bioscoop, met voetballen, tafeltennis en nog veel meer dat we veel te weinig tijd hadden om er op uit te trekken. Daarom direct voor volgend jaar opnieuw geboekt (cadeau van de kinderen voor ons 45-jarig huwelijksfeest!). Is er een beter bewijs van een geslaagde vakantie?

10
Bezocht in juli 2017

Wij waren er met de hele familie: opa (83), paps en mams (50+), twee dochters (20+) met vriendjes, ouders (50+) en zus (19) van een van de vriendjes en zoon (18). Alles was perfect: de toezichthouders, Marjolein en Daan, fantastische mensen, de slaapplekken, de bloementuin en het bos eromheen, het verwarmde zwembad en de gezamenlijke maaltijden aan de tafel buiten, dankzij de kookkunsten van de mannen en de roem van de lui toekijkende vrouwen. Na de volle maag wilden wij naar oud gebruik muziek maken en omdat er geen piano stond (jammer) leenden de toezichthouders hun elektrische keybord uit (aardig). Wat zal ik meer zeggen - na deze verkwikkende vakantie is onze productiviteit weer tot ongekende hoogte gestegen (commentaar van opa). O ja, we hebben ook in verschillende dorpen aan lange tafels gegeten en lo and behold, wie troffen wij daar op een avond aan? De beheerders. De wereld is klein.

10
Bezocht in juli 2017

Fantastisch mooie locatie, prachtig kasteeltje met heuse oprijlaan (heerlijk voor de kids om verstoppertje te spelen, zich te verkleden als echte edellieden dankzij de beschikbare verkleedkist), ruim en koel zwembad, héél erg vriendelijke uitbaters die je ten allen tijde bijstaan met info en hulp, leuke restaurantjes in de buurt, overal vriendelijke mensen...gewoon niets slechts te vermelden!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie