Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Nicole Meuleman

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Sinds februari 2019 wonen we met onze teckels en Duitse dog op deze prachtige plek. Het huis (gite) is recent zeer sfeervol helemaal opgeknapt, voorzien van alle gemakken en geschikt voor 2 personen. De gite ligt op 7 meter van rivier de Lot, een waar visparadijs (karpers, meerval etc). Wil je met meer personen komen? Wij hebben ook nog een tweede gite beschikbaar voor 2 personen, maar als u beiden gites tegelijk boekt is het gezelschap uit te breiden tot maximaal 7 personen. Wilt u meer informatie over onze tweede gite? Neem gerust contact met ons op. Ook beschikken we over een prachtige, compleet uitgeruste, bewoonbare boot, waarmee u de Lot kunt verkennen.
Gite Issac heeft een ruime woonkamer met een gezellig eetgedeelte en een open keuken. Hierin bevinden zich o.m. een oven en kookplaat (elektrisch), een afwasmachine, een ijskast en apart een diepvries. De woonkamer geeft toegang tot het grote terras. De slaapkamer ligt naast de woonkamer met aansluitend een badkamer met inloopdouche.
De entree heeft een hal met toilet en apart een washok met wasmachine. We hebben satelliet TV met alle Nederlandse zenders en gratis internet. Voor het terras ligt uw eigen prive steiger.
Voor de vissers hebben we nog een aparte afsluitbare ruimte voor spullen, maar ook met extra koelkast en vriezer, alsmede een inductiekookplaat en grote pan voor mais of tijgernoten. Rechts van het terras hebben we een zoutwaterzwembad, wat het hele jaar geopend is. Tegen een kleine vergoeding hebben we een boot met elektrische motor. Aan de voor-en zijkant van het huis staat kruiden en groenten die voor eigen gebruik gratis zijn. Ons hele terrein is zo'n 1,5 hectare groot, geheel omheind, zodat onze 4 teckels en een Duitse dog heerlijk vrij rondlopen tussen onze kippen. Dus verse eitjes zijn gegarandeerd. Tegenwoordig hebben ook 5 kameroenschapen, die er voor zorgen dat het gras er mooi bij blijft liggen.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Boot bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Chez Jan et Nicole - Gite Issac'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Onze gite ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot et Garonne iets ten zuiden van de Dordogne, in de plaats Le Temple sur Lot op 1050 kilometer rijden vanaf Utrecht.
Bekende plaatsen in de buurt: Villeneuve sur Lot, Bergerac en Agen en wat verder weg Bordeaux en Cahors.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Recensies

Chez Jan et Nicole - Gite Issac heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Lieve Jan en Nicole
    Wij hebben echt genoten.
    Leuk huis mooiste vis plek ooit!
    Lekker gevangen ,gegeten en gerelaxt
    En jullie echt schatten van mensen!

    Meteen weer geboekt
    Tot Volgend Jaar
    Zijn heel Benieuwd hoe het Tolhuis er dan uit ziet

    Groetjes Ton en Denise

    Reactie van Nicole Meuleman

    Lieve Denise en Ton,
    Super bedankt voor jullie mooie woorden, wij hebben ook genoten van jullie, tot volgend jaar

  • 10 sterren

    Wij hebben twee weken onze vakantie bij Jan en Nicole gevierd en wat hebben we genoten. Alles was top geregeld en bovendien was het met Jan en Nicole en alle dieren ook erg gezellig!
    We hopen zeker nog een keer terug te komen.

    Reactie van Nicole Meuleman

    Beste Ashley en Twan,
    Dank voor jullie mooie recensie, wij hebben ook genoten van jullie verblijf bij ons, leuk en gezellig. Natuurlijk vinden we het super leuk als jullie weer deze kant op komen!
    Jan en Nicole

  • Monique en Maikel uit Oosterhout

    10 sterren

    Wij hebben een hele mooie zonnige week gehad! Jan en Nicole zijn erg gastvrij en je hebt genoeg privacy.
    De temperatuur lag heel de week rond de 31 graden, dus het zwembad was heerlijk ter afkoeling.
    De gite is nog ruimer dan op de foto's en van alle gemakken voorzien. De locatie is ook top, direct aan de rivier de lot. Voor vissers een erg mooie plek. Wij raden deze plek dan ook zeker aan!

    Reactie van Nicole Meuleman

    Beste Monique en Maikel,
    Dank voor jullie mooie recensie en jullie gezellige aanwezigheid! Hopelijk komen jullie nog een keer onze kant op,
    groeten Nicole en Jan

Culinair en wijn

In de omgeving bevindt zich een groot aanbod aan restaurants, met name in de kleine dorpjes, gebouwd op de heuvels. De wijnstreken van Cahors, Bergerac, Buzet, Duras en Bordeaux bevinden zich op minder dan een uur rijden.

Wat is er te doen

Natuurlijk vissen, want er zit enorm veel en grote vis in de Lot. Nachtvissen vanaf de steiger is toegestaan en een visvergunning kunnen wij voor U regelen.
Op iedere dag van de week is er ergens in de buurt binnen een paar km wel een weekmarkt te vinden. We hebben twee nieuwe elektrische fietsen te huur, waarmee u prachtige tochtjes in de omgeving kunt maken.
In de directe omgeving zijn diverse aardige musea te vinden zoals Musée du Foie Gras, Musée des Prunes, en iets verder het Musée du Miel en Musee du Chocolat. En niet te vergeten: de "wereldberoemde" waterlelietuin Latour-Marliac, te vinden op 800 meter van de gite.
Korte of langere tochtjes kunnen worden gemaakt naar in de omgeving gelegen kastelen, openbare tuinen, grotten en kleine pretparken. Iedere tocht betekent weer een prachtige rit door het zeer afwisselende landschap.
In de maanden juli en augustus is er elke dag wel ergens een zomermarkt met muziek, de "Gourmand" waar enorm gezellig gegeten kan worden. Verschillende producenten verkopen achter stalletjes eigen producten zoals brood, wijn, kaas, geroosterde kip, salades, patat en worstjes, slakken, foie gras en nog veel meer, maar je kan ook gerust je eigen eten/drinken meebrengen. Iedereen zit daar gezellig naast elkaar te eten, te drinken en te kletsen aan lange houten tafels en het gaat er allemaal heel informeel aan toe.
De gite is direct aan de Lot gelegen en biedt velerlei watersportmogelijkheden, zoals roeien, waterskiën, kanoën. Daarnaast hebben we twee elektrische fietsen te huur, zodat u mooie tochtjes kunt maken.
Voor degenen die van golf houden: in de naaste omgeving zijn diverse golfbanen, waaronder de 18 holes golfbaan Castelnaud (20 minuten) met proshop en goed restaurant. Tombeboeuf (ook 20 minuten) heeft een uitdagende 9-holes baan. En, als u bereid bent iets langer te rijden, zijn er nog een flink aantal prachtige banen.
Bijna alle stadjes hebben wel een Office de Tourisme kantoor, waar ruime informatie en foldermateriaal voorhanden is, maar ook in de gite leggen we zoveel mogelijk leuke info.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Op nog geen 900 meter van ons huis ligt de waterleliekwekerij/tuin van Latour-Marliac - deze tuin was een grote inspiratiebron voor veel werken van Claude Monet. Een bezoek meer dan waard!

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huur bootje met elektrische motor: € 40,-- per week

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 85,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 695

Prijs per week vanaf

€ 695

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.