Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Karen Kommer-de Graaff

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Vakantiehuis XL. Met zijn allen op vakantie.

Le Tonnelier is een heerlijk ruim, sfeervol vakantieverblijf, en een van de 5 vakantiehuizen op Boulede. De gite is zeer geschikt voor een groot gezin, en/of een gezamenlijke vakantie met familieleden, bevriende gezinnen, etc. Lekker groot, met voldoende slaapkamers en 2 badkamers en daarom superrelaxt als gezamenlijke familievakantiewoning of vriendenvakantiehuis. Bovendien veel privacy rondom het huis door de intieme tuin die bij het huis is, en een prachtig uitzicht op Monflanquin het dorpje op haar heuvel dat op 2 km van Boulède ligt.

Iedereen welkom ! Vakantiewoning welke ook toegankelijk is gemaakt voor minder valide gasten (en is daarom gecontroleerd en gekwalificeerd met het officiële overheidslabel Tourisme & Handicap).

Le Tonnelier is bovendien ook nog eens een huis voor écht iedereen, want zeer toegankelijk doordat alle leefruimten op één slaapkamer na zich op de begane grond bevinden. Dus groot en klein, jong en oud, en eventuele gehandicapte gasten. Er zijn nl net als in ons andere huis La Bouchonnière (6 personen) aanpassingen gerealiseerd die ervoor zorgen dat het een optimaal comfort kan geven voor ook minder valide gasten. Ruime doorgangen naar 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer en keuken en naar buiten. En de benodigde aanpassingen en/of hulpmiddelen in de badkamer met toilet (juiste hoogte van WC, wastafel, beugels in doucheruimte, bij de W.C.), geen obstakels, op- of afstapjes, drempels o.i.d.

De indeling van het huis is als volgt:

1. Keuken en woonkamer
Een zeer grote, en lichte woonkamer met zicht op de open keuken met de deur die naar de veranda (overdekt terras) en de tuin leidt. Een kamer die tevens is voorzien van openslaande deuren naar een groot grintterras. Voor de winter, een openhaard en centrale verwarming.

Een open keuken die uitkijkt over deze woonkamer met een deur naar een overdekte veranda.

2. Slaapkamers, in totaal 5 slaapkamers voor 2 personen
Aan de noordzijde van het huis zijn er 3 tweepersoons slaapkamers. Eén kamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met ieder twee 1-éénpersoonsbedden. Twee van deze drie kamers zijn toegankelijk en ruim genoeg voor rolstoelgebonden gasten (het huren van een hoog/laagbed is bijv. mogelijk).

Aan de zuidzijde bevindt zich 1 tweepersoonsslaapkamer met een 2-persoonsbed.

De 5e slaapkamer is voor 2 personen met twee 1-persoonsbedden.

3. Badkamers
Er zijn 2 badkamers in dit vakantiehuis beiden voorzien van een douche, toilet en wastafel. Een van deze twee badkamers is tevens aangepast voor rolstoelgebonden gasten (inloop/-rijddouche, hoog toilet, steunbeugels in douche en bij toilet, mobiele douchestoel is aanwezig).

De tweede badkamer heeft een douche, wastafel en toilet (en grenst direct aan de gang waaraan ook twee slaapkamers zich bevinden).

Er is één apart toilet direct naast de eerste badkamer, grenzend aan hetzelfde halletje.

Boulede, domein met 5 vakantiehuizen en 2 zwembaden
Le Forgeron en Le Menuisier zijn twee-onder-een kap woningen, Le Tonnelier, La Bouchonniere (6p) en Le Vigneron zijn drie-onder-een-kap huizen. Ze hebben echter veel privacy doordat de huizen 1. lekker ruim zijn en 2. entrees/terrassen/verandas zo ten opzichte van elkaar zijn neergezet dat het lijkt alsof je een vrijstaand vakantiehuis hebt!

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Table d'hôtes
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Tonnelier de Boulède'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Een vijfde vakantiehuis op één domein met twee grote zwembaden en veel buitenruimte.

Vakantiehuis Le Tonnelier (de kuiper, wijnvatenmaker) is het nieuwste en vijfde landhuis op het sfeervolle en groene domein Le Mayne de Boulède, het privégehuchtje van Nederlandstalige eigenaren Rolf en Karen Kommer-de Graaff, gelegen tussen de rivieren Lot en Dordogne in het departement Lot-et-Garonne. U vindt ons vlakbij (2 km) het authentieke en historisch interessante dorp Monflanquin, gekwalificeerd als Un des Plus Beaux Villages de France.

Deze landelijke vakantiewoning is wederom een zeer ruime accomodatie zoals ook onze andere vakantiehuizen dat zijn, waarbij er veel aandacht is besteedt voor een gedegen en mooie afwerking en inrichting zowel binnen- als buitenshuis. De sfeer en voorzieningen wat betreft het comfort komen overeen met onze andere vier vakantiehuizen Le Menuisier, Le Forgeron, La Bouchonnière en Le Vigneron op het 3 hectare grote terrein. Le Tonnelier is het derde huis in hetzelfde gebouw als deze laatste twee. Zij delen met zijn drieën het met een hek omheinde zwembad van 11x5m (diepte 1.10-2.20m) met veel groen en bomen eromheen en voorzien van ligstoelen, strandstoelen, hangmat e.d.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Le Tonnelier de Boulède heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We zijn in volle voorbereiding om te verblijven in dit prachtige domein... ik kon het niet laten om al een recensie te schrijven over de gastvrouw. Ze is namelijk super hartelijk, antwoord heel snel op al je vragen, heeft voor alles een pasklare oplossing... de ‘pakstress’ smelt weg voor de zon. Wij zien het alvast helemaal zitten!

  • Reinder en Mariska de Vries uit HI Ambacht

    10 sterren

    Wij hebben met vier volwassenen en vier kleine kinderen mogen verblijven in het prachtige huis le Tonnelier. Ruim, schoon en meer dan compleet!
    Het mini gehuchtje waar dit huis deel van uitmaakt is een prachtig plekje in Frankrijk. En het wordt nog mooier als je de geschiedenis leest. Rolf, Karen en hun meiden doen er alles aan om er een klein paradijsje van te maken waar het de gasten aan niets ontbreekt. En ze mogen trots zijn op het resultaat tot nu toe!
    De gastvrijheid, de bijzondere plek en de mooie huizen zorgen ervoor dat wij zeker terug gaan!

    Reactie van Karen Kommer-de Graaff

    Als je dan s avonds na n gezellige avond onder de Franse zon naar huis rijdt en zo'n hartverwarmend bericht ontdekt in je Inbox ... Ca fait plaisir! Twee sympathieke gezinnen die samen super ontspannen vakantievierden zo zag het eruit bij jullie. Jullie laten je niet gekmaken (zelfs niet door Niels ;) ... En voor ons als eigenaren/gastheer en vrouw ook niet onbelangrijk dat je zag dat het huis jullie "thuis" was (al is het maar voor even ;) waar goed voor gezorgd werd. Jullie dank dus voor het gastzijn en voor de goede zorgen voor het huis. We zien jullie graag weer terug!

  • Familie Versluys uit Breda

    9 sterren

    Prachtige gite in gastvrij & kindvriendelijk kleinschalig complex.
    We hebben een heerlijke vakantie gehad met onze 4 jonge kinderen. Karen, Rolf & dochters hebben een prachtig complex gerealiseerd. Gastvrij en kindvriendelijkheid. De gites zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Wat is er te doen

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

- Comfort Package Bed linen, Included in rental price (bedlinnen, forfait inbegrepen bij huursom)
- Comfort Package BB/Toddler: (kinderpakket/per verblijf; campingbed incl beddengoed, badje, kinderstoel, aankleedkussen, potje etc. 40€ incl btw 20%
- Comfort Package Kitchen (keukenpakket/per verblijf: handzeep, afwasmiddel, vaatwasblokjes, keuken/theedoeken, vaatdoekjes, sponsjes, keukenrol, vuilniszakken groot/klein, lucifers etc.) 25€ incl btw 20%
- welkomstmaaltijd mogelijk

- Een extra persoon 4 jr e.o. boven de vermelde capaciteit per gîte is E. 30,-- (incl 10% BTW/nacht)

Prijs is inclusief

Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 175,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.375

Prijs per week vanaf

€ 1.375

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie