Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
René en Géke van den Berg

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Uw vakantieverblijf met veel rust, ruimte en privacy, ligt midden in een prachtig heuvellandschap, ook wel het "Toscane van Frankrijk" genoemd.
De gite heeft een eigen ingang en een privé terras op het zuiden. Vanaf het eind van het terras heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels. U kunt tevens genieten van het grote privé zwembad met terras en een fantastisch uitzicht, een glooiend landschap, op het domein staan olijfbomen, vijgenbomen, kersen-, appel- en perenbomen.

In de gite vindt u een woonkamer met gezellige houtkachel, een slaapbank, TV, een volledig ingerichte moderne keuken met o.a. oven, magnetron en vaatwasser. De badkamer heeft een toilet, inloopdouche en ligbad. De slaapkamer met tweepersoonsbed is comfortabel en koel. De gite beschikt tevens over een internet verbinding.

De gite is uitermate geschikt voor 2 personen, maar de slaapbank in de woonkamer kan zonodig gebruikt worden voor 1 extra gast.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Les Bouges'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De gite is gelegen in de buurt van Salles in de Lot-et-Garonne, niet ver van het bastide stadje Monflanquin. Vanuit Rotterdam kunt u met Transavia in 1 uur en 20 minuten naar Bergerac vliegen, op 45 minuten autorijden van de gite. De kust bij Bordeaux is ong. 2,5 uur rijden, De stad Bordeaux is 2 uur rijden en het is ongeveer 1 uur 45 minuten rijden naar (het vliegveld van) Toulouse.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Les Bouges heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We hebben genoten van de gites. We werden allerhartelijk ontvangen en speciaal voor ons was het zwembad geopend en klaar voor gebruik. De gites is schoon en werkelijk van alle gemakken voorzien. De keuken is goed uitgerust waardoor we de vers van de markt gekochte producten heerlijk konden bereiden. De omgeving is heerlijk rustig en adembenemd mooi. De tuin en het zwembad zijn fantastisch. Kortom we hebben het geweldig gehad en zullen zeker terug komen.

  • 10 sterren

    We hebben een heel ontspannen en gezellige tijd doorgebracht in de gîte samen met ons dochtertje van 2. Pure rust en ontspanning, dit was waar we naar op zoek waren. Bij aankomst waren we aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst in een ongedwongen sfeer. We kregen meteen alle info die nodig was en konden gedurende de week ook steeds met al onze vragen bij René en Géke terecht!
    De gîte zelf is modern, praktisch en helemaal nieuw ingericht. Het was ook ontzettend proper. Ook het terras is de perfecte plaats om gezellig te ontbijten of te dineren. Daarnaast hadden we een giga zwembad met een prachtig uitzicht. Méér dan plaats genoeg voor ons drie. Ook het toilet en het keukentje aan het zwembad waren heel erg praktisch.
    Het zijn heel vriendelijke en warme eigenaars. De eigenaars stonden heel de week klaar voor tips of hulp.
    Een aanrader!

  • 10 sterren

    Wij hebben heerlijk genoten in de gite van René en Géke.
    We kregen een warme ontvangst van beide en werden gelijk rondgeleid.
    De Gite ligt in een prachtige rustige omgeving. In de ochtenden in de auto naar Monflaquin om verse croissant en brood te halen, daarna rustig terugrijden over de heuvels met een uitzicht van zonnebloemvelden. 😍
    Na een dagje uit even afkoelen in het zwembad , waarna een goed glas wijn uit de omgeving met een plankje kaas onder de ruime veranda!
    Alles is aanwezig van beddengoed, keuken met oven,vaatwasser en uitgebreid servies tot cupjes nespresso zodat je bij aankomst al kan genieten van een kopje koffie en het mooie uitzicht.
    Wij hebben echt genoten hier, van de omgeving, van de gite en van de hartelijke gastvrijheid van René, Géke, Robin en natuurlijk hun lieve hond Jesse

Culinair en wijn

Bij wijnboeren in de omgeving kunt u heerlijke wijnen proeven en kopen.
Chateau Gaudou
Domaine de la Tuquet (bio)

Wat is er te doen

De Lot-et-Garonne wordt ook wel het "Toscane van Frankrijk" genoemd door het rollende heuvellandschap. De gite is onderdeel van Les Bouges, een fraai gerestaureerde en uitgebouwde boerderij uit 1903, waar de eigenaren wonen. Op 10 minuten rijden vindt u het prachtige bastide stadje Monflanquin en zo zijn er meer middeleeuwse mooie dorpjes in de nabije omgeving te verkennen, zoals Penne d'Agenais en Villeréal. Daar is zaterdagochtend een gezellige markt met veel lokale producten. Ook de zondagmarkt in Issigeac, op 35 minuten rijden, is de moeite waard om te bezoeken.

De omgeving leent zich verder prima voor fietsen, mountainbiken en wandelen. Ook liefhebbers van golf kunnen zich uitleven met een aantal golfbanen in de nabije omgeving. Op ruim 20 minuten rijden van de gite. Wij beschikken over 1 Electrische heren MBT en over 1 Electrische dames MBT, die u bij ons kunt huren, zeker een aanrader voor een halve dag of dag ontspanning! Wilt u wat zwemwater anders dan het zwembad, dan kunt u terecht bij Lac de Montcuq, op ongeveer 40 minuten rijden.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Vakantiegangers met een electrische auto kunnen deze tegen vergoeding opladen bij de gite, ofwel aan het stopcontact, ofwel aan de snellader die in de zomer van 2024 wordt geïnstalleerd. Ook in het dichtbij gelegen Villeréal en in tal van kleine dorpjes in de omgeving zijn (betaalde) laadpunten voor electrische auto's met laadsnelheden tot ongeveer 80 km/uur..

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 60,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 700

Prijs per week vanaf

€ 700

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie