Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Janine Raedts

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Klein stenen huisje (80m2), volledig gerenoveerd in een rustig eenrichtings smalle straat in het bovenste gedeelte van Angles-sur-l'Anglin.

Begane grond
De voordeur leidt naar de voorwoonkamer waar je een tafel met 6 stoelen vindt, en een paar gemakkelijke zitplaatsen en de trap naar de boven verdieping. Aan de rechterkant van de open haard met houtkachel, twee trapjes, leiden naar de achterkamer en toilet/wasruimte met wasmachine.

Eerste verdieping
Via de trap kom je in de grote open slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een kamerscherm en een gordijn voor extra privacy. Twee trapjes leiden naar een halletje met aangrenzend de badkamer met toilet en een douche over een ligbad onder het schuine dak; en
de tweede kleinere slaapkamer met dakvenster heeft een eenpersoonsbed. De toegang tot deze kamer is via de grote slaapkamer. Er is een kamerscherm en een gordijn voor extra privacy.

De zomer keuken
Vlak bij het huis in de patio in een klein bijgebouw is de keuken met een elektrisch fornuis met oven, een magnetron oven, een elektrische waterkoker, een brood rooster en een Italiaans espresso machine.

De patio
De zonnige patio (25m2) is oost-zuid gelegen en de voortuin (40m2) ligt op het zuiden.

Het huis is geschikt voor kinderen maar wel even opletten met de trap en de twee lage vensters op de boven verdieping.

Helaas kunnen wij geen honden of katten accepteren.

Het huisje is rookvrij maar je kunt wel in de patio roken.

Er is geen TV of Wifi beschikbaar maar wel in café Le Bellevue, café Au P'tit Roc en het toeristen bureau allen op zo'n 300m van het huis plus de Salon de Thé N.15, de pizzeria L'Amaretto beneden bij de brug.

Veilig parkeren op een afstand van 250m in de parkeerplaats van het dorpscentrum.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Les Italiens'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huisje bevindt zich in een rustig eenrichtings smal straatje in het boven gedeelte van het dorpje Angles-sur-l'Anglin. Het dorpje is een van de 'beaux villages de France' een van de mooiste dorpen in Frankrijk. Het uitzicht is op andere huizen en tuinen, de zonnige oost-zuid patio is geheel privé. Er is een tuinset en parasol aanwezig. Het huis heeft een voortuintje en ligt dus niet direct aan het straatje. Het huisje aan de rechterkant is ook van ons maar is 'een werk in uitvoering'.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

In de omgeving bevinden zich: Montmorillon - La Cité de l'Écrit - oftewel het boekenstadje beroemd om zijn boekenwinkels; Chauvigny heeft 4 oude kastelen en de vogelshow 'Les Géants du Ciel'; Saint-Savin met de abdijkerk met de befaamde fresco's die tot de kunstschatten van de UNESCO behoren. Angles-sur-l'Anglin ligt op de grens van het regional natuurpark 'La Brenne'.

Wat is er te doen

Het middeleeuwse Angles-sur-l'Anglin behoort tot de monumentenzorg als een van de mooiste dorpen in Frankrijk; bekijk de ruines van het kasteel, steun de lokale artiesten en bezoek hun ateliers, bezoek het boeken festival mid-augustus, geniet van een wandeling in en/of rondom Angles, huur een kayak of canoe bij de rivier Anglin beneden in het dorp bij de brug of huur een fiets van het toeristen buro in La Roche Posay, beroemd kuuroord/spa stadje voor zijn geneeskrachtige bronnen.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Uitgebreide praktische informatie over het huis, eten & drinken, winkels, bezienswaardigheden, en nog veel meer is te vinden in onze Engelse gastengids 'Les Italiens in keywords' of in de Franse 'Les mots-clés de Les Italiens'.

Het huis is geheel rook-vrij maar uiteraard kun je wel buiten in de patio van een sigaret of sigaar genieten.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Geclassificeerde gîte: 1 ster.
De prijs is 50 euro per dag en inclusief: bedlinen, handdoeken, electriciteit, kruidenierswaren en schoonmaak producten.
De prijs is exclusief: Schoonmaakkosten: 30€.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 30,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Les Italiens heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Angela uit Welshpool

    10 sterren

    Wow! Beautiful cottage set in the most spectacular location. Everything you need on your doorstep. Highly recommended.

  • Nathalie Prunier uit Paris-11E-Arrondissement

    10 sterren

    On garde un excellent souvenir du village mais surtout de la maison qui à titre exceptionnel est magnifiquement rénovée et décorée dans le plus grand respect des matériaux. Du grand art ! Sans compter les nombreuses promenades tout autour de ce charmant village, l'Anglin et ces canoés dans une nature on ne peut plus reposante. On recommande vivement et on reviendra très probablement ( rien qu'à cause de cette superbe chambre ! ) ...

Prijs per week vanaf

€ 350

Prijs per week vanaf

€ 350

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie