Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Elizabeth Williamson

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Vue de l'Eglise is gecertificeerd door het Franse Ministerie van Toerisme als een viersterren "Meublé de Tourisme" en biedt comfortabele en ruime huisdiervriendelijke accommodatie in het charmante dorpje Brux in het rustige departement Vienne in West-Frankrijk. Ideaal gelegen op de hoek van het plein, op loopafstand van de dorpswinkel, geniet de gite van een prachtig uitzicht op de 12e eeuwse Romaanse kerk van St. Martin. De gite biedt comfortabel plaats aan acht personen in drie slaapkamers (een kingsize, een tweepersoonsbed en twee enkele bedden), plus twee eenpersoonsbedden op een grote mezzanine. Er zijn twee doucheruimtes, moderne keukenfaciliteiten (waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en elektrisch fornuis), plus een bijkeuken met wasmachine en wasdroger .. De ruime woonkamer heeft een gezellige houtkachel en een tv met Engels en Franse zenders. Er is ook gratis WiFi.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Vue De L'Eglise'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis ligt in het kleine dorp Brux, met een 12e eeuwse Romaanse kerk. Vanuit het dorp zijn er allerlei mooie wandel- en fietsroutes.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Vue De L'Eglise heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Fantastisch verblijf gehad in deze fijne woning.
    Mooie grote omheinde tuin, wat ideaal was voor de honden. Een heerlijk zwembad in de tuin, waar de kinderen heel blij van werden.
    Een heerlijk dorpje, waar je echt tot rust kan komen.
    Erg genoten van de omgeving en wat er te doen is. Klimmen, kajakken, dorpjes bezoeken.
    Om de hoek een supermarkt waar elke dag vers stokbrood en verse croissants gehaald konden worden.

    Ook het contact met de verhuurder is zeer prettig. Zowel vooral als tijdens het verblijf. De wasmachine bleek niet meer te werken. Er is direct gezocht naar een oplossing en binnen 2 dagen stond er een nieuwe wasmachine!

    Kortom: zeer tevreden met ons verblijf! Aanrader!

    Reactie van Elizabeth Williamson

    Thank you so much for your kind comments, André. We are so glad you enjoyed your stay.

  • 10 sterren

    Wij waren met zes personen (2 volwassen, 4 kinderen 15,17, 18 en 19 jaar) te gast in deze zalige woning.
    De authenthieke en heel charmante woning heeft alles om jouw vakantie heel aangenaam te maken.
    Volledig uitgeruste keuken, mooie en grote eettafels en een heel uitgebreide salon met televisie.
    Door het mooie weer aten wij altijd op de binnenplaats (oud terras) en werd er heel veel pingpong gespeeld onder de autostalling. De tuin is volledig omheind en dus geschikt om de hond te laten ravotten. Het huis geeft ook de nodige koelte tijdens warme dagen. Er is ook een grote bbq voorhanden. Vlakbij de woning is een kleine shop waar je iedere dag vers brood kan kopen. De omgeving is heel rustig en je kan er verschillende wandelingen maken. Poitiers, Angoulémé, Les marais de Poitdevin, Cognac, La Rochelle, Confolens, Oradour, Verteuil en Nanteuil, Casinomagus, maar ook kleinere bezienswaardigheden zijn in de buurt. Kajakken kan je in Ruffec op de Charente en er is ook een fijne vélorail onder de bomen in Confolens, Wij hebben genoten van de warme zomerdagen in het toeristvrije Brux, omgeven door zonnebloemvelden en je ziet er dagelijks herten en reeën en ook vossen en talrijke roofvogels. Een prachtig authentiek stukje Frankrijk waar de inwoners aangename gesprekspartners zijn. Voor wie van rust en natuur houdt en toch graag van alles bezoekt zit je hier op het juiste adres in deze heel grote woning. Heel goede contacten gehad met de eigenaars op voorhand om af te spreken.

Culinair en wijn

Brux heeft zijn eigen ‘Vival’ kruidenierswinkel, met dagelijks vers stokbrood, croissants en gebak. De winkel is elke dag open. Voor uitgebreidere boodschappen moet je naar Couhé (10 minuten met de auto) of Civray (15 minuten met de auto), onze twee dichtstbijzijnde steden. In Couhé vind je een grote Intermarché, in Civray een Super U en een Lidl.
Geen vakantie in Frankrijk is compleet zonder een bezoek aan een van de lokale markten en de Poitou-Charentes is daarop geen uitzondering. Markten worden over het algemeen in de ochtenden gehouden, dus wees voorbereid op een vroege start, aangezien ze meestal rond het middaguur sluiten. De beste markt in het departement Vienne is in het mooie oude centrum van Chauvigny, waar elke zaterdag een grote openluchtmarkt is. Kleinere markten, voornamelijk gewijd aan voedsel en lokale producten, vinden plaats op de volgende dagen: Civray - dinsdag en vrijdag; Ruffec - woensdag en vrijdag; Vivonne - zaterdag; Sauzé-Vaussais en Gencay - donderdag. Ook het vermelden waard, in het nabijgelegen Poitiers, is de overdekte markt die zich op vrijdag en zaterdag buiten uitstrekt. Er zijn tal van kraampjes met vlees en vis, plus fruit, groenten, kruiden en curiosa.
Hieronder staan ​​enkele van onze favoriete restaurants, waarvan er vele binnen 20 minuten rijden liggen. Houd er rekening mee dat het altijd raadzaam is om van tevoren telefonisch contact op te nemen voor de openingstijden, aangezien deze per seizoen verschillen. Prijzen zijn correct op het moment van schrijven (maart 2019).
Mad Hatters Kitchen: Le Logis, Le Breuillac, 79190, Caunay.
Dit restaurant ligt aan de rand van Caunay, een slaperig gehucht verscholen op het Franse platteland. De menu's zijn samengesteld met verse, seizoensgebonden ingrediënten, waarvan er vele in de eigen moestuin van de gastheren worden verbouwd. Het restaurant organiseert regelmatig muziek- en bistro-avonden, evenals een live muziekfestival dat gedurende drie dagen in augustus plaatsvindt.
Café Portebleue: Rue Du Baril 3, 16510 Verteuil-Sur-Charente.
Dit kleine restaurant ligt verscholen in een pittoresk dorpje, aan de voet van het sprookjesachtige kasteel in Verteuil-sur-Charente. Het aanbod omvat een Menu du Jour (14,25 €) van dinsdag tot en met vrijdag tijdens de lunch, plus een à-la-cartemenu op dinsdag- tot zaterdagavond. Het restaurant is ook op zondag tijdens de lunch geopend.
Les Droles: 2 Rue du Cedre, 86400 Blanzay.
Gelegen op het dorpsplein, tegenover de prachtig gerestaureerde kerk, biedt deze landelijke pub / restaurant de Franse keuken op zijn best.
Les Trois Fleurs: 4 Place de l'Église, 79190 Limalonges.
Authentiek, door een familie gerund restaurant gelegen in het centrum van een mooi dorp. Het viergangen lunchmenu biedt een zeer goede prijs.
Les Archives: 4 rue Edouard Grimaux, 86000, Poitiers.
Dit restaurant is gevestigd in een omgebouwde kerk en biedt een spectaculaire setting. De prijzen zijn redelijk en ongebruikelijk voor Frankrijk, er is zelfs een vegetarisch menu!
O'Napoli: 1 Rue du Commerce, 86400 Civray.
Lokaal bekende, zelfgemaakte pizza's met verse ingrediënten om op te eten of mee te nemen. Het restaurant zelf is klein, dus het is aan te raden om van tevoren te reserveren als je wilt eten.
Le Melkinn's: 7 rue du Commerce, 86700 Couhé.
Dit pizzarestaurant heeft een sfeervolle setting in de oude overdekte markthal van Couhé.
O City’Ven: 2 Place Gambetta, 86400 Civray.
Goed lokaal restaurant op een zonnige hoek van het centrale plein in Civray. De kaart is eenvoudig maar zorgvuldig samengesteld, met twee opties voor een voorgerecht, twee hoofdgerechten en drie desserts. Een echte aanrader is de café gourmand!
Aux Petits Oignons: 1 Place du Puits, 86160 Champagné-Saint-Hilaire.
Redelijk geprijsd lokaal restaurant met prachtig gepresenteerde gerechten, met zorg bereid en met verse ingrediënten. Het menu verandert regelmatig, afhankelijk van het seizoen, en 's avonds zijn er zelfgemaakte verse pizza's verkrijgbaar.

Wat is er te doen

Met zijn vlakke landschap, velden met gele zonnebloemen en pittoreske dorpjes is het departement Vienne ideaal om per fiets of te voet te verkennen, terwijl de meanderende rivieren van de Charente, Vienne en Clain perfect zijn voor een luie peddel per kano. Fietsen kunnen indien nodig ter plaatse worden gehuurd en opgehaald: informeer bij het boeken.
De gite zelf ligt dicht bij enkele van de bekendste toeristische attracties van het departement, waaronder het themapark Futuroscope en La Vallée des Singes (Apenvallei), terwijl de prachtige dorpen Verteuil sur Charente en Nanteuil en Vallee slechts een klein eindje rijden zijn.
Met gemakkelijke toegang tot de RN10 en binnen 35 minuten van de luchthaven en het treinstation van Poitiers, is deze ruime gite een ideale vakantiebasis voor gezinnen, stelletjes of vrienden.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Pretpark in de buurt

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Alle prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken, theedoeken en elektriciteit. Een kinderbedje kan op verzoek gratis worden verstrekt, maar u dient uw eigen beddengoed voor het kind mee te nemen. Goed opgevoede honden zijn welkom op afspraak. Er is een kleine vergoeding van 10 euro per hond om de kosten van extra schoonmaak te dekken.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 980

Prijs per week vanaf

€ 980

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie