Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jo Bower

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Maison La Roche is een charmant, rustiek huisje op een rustige, pittoreske locatie in de nabijheid (200 meter) van twee restaurants met meer binnen 1 km lopen. Uw gastheren Jo en Jamshid zijn in het naburige huisje en staan ​​klaar om u te verwelkomen en u tijdens uw verblijf bij te staan.
Het interieur van het huisje bestaat uit een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, vaatwasser, magnetron, Nespresso-apparaat, broodrooster en een goede selectie kookgerei met kruiden en oliën om u op weg te helpen, glazen en servies van goede kwaliteit is aanwezig. Er is ook een houtskoolbarbecue in de privétuin met boomgaard die u mag gebruiken (eerste zak houtskool meegeleverd).
Er is een eettafel en 4 stoelen in de keuken en een houtkachel voor de koudere avonden.
De gezellige woonkamer is slechts een stap hoger naast de keuken met een grote flatscreen-tv met Britse satelliet-tv en Franse tv. In de hele Gite is gratis wifi beschikbaar.
Er is een mooie tweepersoonsslaapkamer beneden naast de woonkamer met een comfortabel kingsize bed.
De doucheruimte is ook beneden en is voorzien van luxe handdoeken en gratis toiletartikelen en accessoires en een verwarmd handdoekenrek.
Boven is er een grote familiekamer met een comfortabel kingsize bed en een eenpersoonsbed van 200 cm lang, dus het is geschikt voor twee of drie personen om in deze kamer te slapen.
Overal is kwaliteitslinnengoed aanwezig.
Er is geen wasmachine in de Gite, maar uw gastheren bieden indien nodig een gratis wasservice (2 ladingen per week, wassen en drogen). Er is een strijkijzer en strijkplank aanwezig.
Roken is niet toegestaan ​​in het huisje, maar er zijn asbakken buiten. Let op: Vanwege de harde tegelvloeren, trappen en zwembad vinden wij deze woning niet geschikt voor kleine kinderen onder de 3 jaar maar dit is natuurlijk aan jou .
Aan de overkant van de rustige straat voor de bewoners bevindt zich het privédompelbad en de tuin die alleen voor gasten is bestemd.
We verwelkomen 1 grote of twee kleine tot middelgrote goed opgevoede, zindelijke en vriendelijke honden (geen puppy's). Ze mogen niet voor lange tijd onbeheerd in de Gite worden achtergelaten en ze zijn niet toegestaan ​​in het zwembad, hoewel we op warme dagen een klein kinderbadje of een slang kunnen voorzien. Gelukkig zijn honden welkom op de meeste plaatsen, inclusief cafés en restaurants in heel Frankrijk, zodat zij ook van hun vakantie kunnen genieten! Bespreek alstublieft eventuele hondenoppasvragen die u heeft, want we zullen proberen te helpen waar mogelijk.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Back to basic
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison La Roche'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Maison La Roche Gite ligt op een schilderachtige locatie op de top van de heuvel met uitzicht op de rivier aan de rand van het kleine dorpje Bourpeuil, dat twee eigen restaurants heeft en op een steenworp afstand (of korte wandeling) tegenover de stad ligt. van L'isle Jourdain met veel voorzieningen zoals een supermarkt, cafés, banken enz. Het is een klein eindje rijden van het International Racing Circuit Valdevienne dat het grootste deel van het jaar druk is, het trekt coureurs van wereldklasse en organiseert ook trainingsdagen voor amateurs, dus het is zeker een bezoek waard, kijk op hun website voor evenementen die de meeste weekenden worden gehouden. De gite is ideaal gelegen om te wandelen om te fietsen, aangezien het landschap een van de beste in de Vienne is, we houden van het feit dat we op slechts een korte loopafstand van de stad liggen, maar toch dichtbij genoeg om te profiteren van alle voorzieningen zonder te hoeven rijden als we dat niet willen. Overal is men hondvriendelijk behalve de supermarkten dus neem je hond mee en geniet samen van de vakantie!!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Maison La Roche heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 9 sterren

    we were so happy that we find this place, and lovely Joanne who welcomed us and was always helpfull witg information about the region. The garden and inner terrace is so a nice place !

  • 10 sterren

    We had a great stay at Joanne and Jamshid’s place. A warm welcome, great facilities, clean and very private. We brought a little dog that could enjoy himself in the garden without the risk of running away. We enjoyed the pool, BBQ and deck greately, and definitely recommend staying here.

  • 10 sterren

    We hebben een fantastische vakantie achter de rug !
    Je voelt je meteen thuis in de gezellige woning en de toffe tuin. De eigenaars zijn zeer vriendelijke en lieve mensen. Wanneer nodig staan ze voor je klaar! Ideaal voor gezinnen met kinderen en ook onze hond heeft zich kostelijk geamuseerd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig om een leuke tijd te beleven. He welkomstpakket hebben we zeer geapprecieerd trouwens.

    Reactie van Jo Bower

    Bedankt Nico en Natalie voor jullie vriendelijke recensie!! Het was een genoegen om jou, je dochter en natuurlijk de mooie Spike eindelijk te ontmoeten. Je goede humeur over de wegwerkzaamheden gedurende 1 dag van je verblijf werd door ons erg gewaardeerd, bedankt . We hopen dat je op een dag terugkomt . Al onze beste wensen, Jo en Jamshid 🙏😊

Culinair en wijn

We hebben het geluk dat we een goed restaurant/bar hebben die 7 dagen per week open is op slechts 200 meter wandelen van de Gite! Er zijn andere restaurants in de stad L'isle Jourdain zelf, maar die zijn meestal geopend voor de lunch (de Fransen geven de voorkeur aan lange heerlijke lunches en lichte diners) en sommige avonden. Er is een ander restaurant op de heuvel van de Gite genaamd La Barrage en het is gelegen aan de rivier en serveert een fantastisch lunchmenu, probeer een tafel te reserveren op het terras. Ze doen ook een fish and chips-avond op de eerste vrijdag van elke maand en openen een aantal andere avonden naar eigen goeddunken.

Wat is er te doen

Maison La Roche ligt in een schilderachtige omgeving waar het heerlijk wandelen is en genieten van het uitzicht.
Er zijn veel mountainbikeroutes in de omgeving en we hebben een zeer ervaren fietsgids die u kunt boeken om u mee te nemen voor een rit van een halve of hele dag en fietsen alleen op reservering ter beschikking te stellen (vraag voor meer informatie).

Er wordt gevist op de rivier de Vienne, op slechts 200 meter de heuvel af van de Gite.
Er is bungy jumpen vanaf het spectaculaire 19e-eeuwse viaduct en avontuurlijke klimpaden en ziplinen over de rivier, geschikt voor alle leeftijden.
Er is een groot gemeentelijk zwembad op 15 minuten lopen van de Gite.
Er worden ook recentelijk kajaks, waterfietsen en andere watersporten aangeboden.
In de buurt hebben we zwem-meren etc.
Er zijn veel andere activiteiten in de omgeving, met openluchtconcerten en vide Greniers om uit te zoeken tijdens de zomermaanden.
Natuurlijk zijn we slechts 4 km verwijderd van het International Motor Racing Circuit Val de Vienne in Le Vigeant, waar het hele jaar door vele evenementen worden georganiseerd, waaronder supercar-evenementen en motorfietsen.
Er zijn veel interessante steden en dorpen in de omgeving. Misschien op zondagochtend op een nabijgelegen Vide Grenier jagen en op zoek gaan naar die Franse schatten...
We zijn ongeveer 1 uur rijden naar de stad Poitiers of Limoges met hun luchthavens die veel voordelige vluchtopties bieden. Een auto is hier echter aan te raden als u de omgeving wilt verkennen, maar het is niet essentieel. We bieden een ophaalservice vanaf de luchthaven voor gasten tot 2-3 personen 30 euro per enkele reis.

Als dat allemaal teveel moeite lijkt te zijn, kunt u altijd ontspannen in de volledig omheinde boomgaard aan de overkant van de Gite met ligstoelen, een picknicktafel en een dompelbad om af te koelen bij warm weer. Als u een groter zwembad nodig heeft om te sporten, dan is er een groot openbaar zwembad op een korte vlakke wandeling (15 minuten) van de Gite.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Op zaterdag is er een kleine markt in L'isle Jourdain waar u lokale producten kunt proeven. Wij raden Cafe Le 10 aan voor koffie, drankjes en eten (normaal serveren diner op vrijdag- en zaterdagavond). Naast het is Cafe de la Paix, dat ook goed is voor koffie, drankjes en eten, meerdere avonden geopend voor eten (we moeten nog bepalen op welke dagen als nieuwe eigenaar).

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

We werken op basis van eerlijkheid, omdat we erop vertrouwen dat onze gasten het eigendom zullen behandelen zoals ze dat van henzelf zouden doen. Wij verwachten dat eventuele schade direct aan ons wordt gemeld en dat eventuele extra kosten voor vertrek worden voldaan. Bedankt.
De gite wordt naar verwachting schoon en netjes achtergelaten met de keuken in orde, zodat een normale professionele schoonmaak door ons kan worden uitgevoerd voor de volgende gasten. Bedankt.
Als u een hond meeneemt, dient u dit bij ons te bevestigen voordat u de boeking maakt en u moet de schoonmaakkosten selecteren voordat u de aanbetaling doet. Dit is ter dekking van de extra diepe reiniging die wordt uitgevoerd nadat onze harige vrienden zijn vertrokken. We verwachten wel dat hondenbezitters tijdens hun verblijf regelmatig na hun hond opruimen en regelmatig stofzuigen.
Hout indien nodig voor houtkachel in koelere periodes is beschikbaar, eerste mand per dag is gratis met een kleine vergoeding voor extra hout, elektrische verwarming is ook inbegrepen.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 550

Prijs per week vanaf

€ 550

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie