Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jo Bower

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Maison La Roche Summer Cottages zijn twee stenen huisjes in een rij, elk met 2 tweepersoonsslaapkamers (in totaal 4 slaapkamers en 4 doucheruimtes). Ideaal voor 2 gezinnen of groepen die af en toe een eigen ruimte willen, waarvan je de beschikking hebt over 2 keukens en 2 woonkamers, 2 kleine eetruimtes binnen de keukens, een grote overdekte eethoek buiten op de binnenplaats aan de achterzijde van de woningen en een grote eethoek buiten onder de pergola in de volledig omheinde tuin.
De tuin ligt aan de overkant van de straat en heeft een privézwembad van 4 meter om af te koelen in de hitte van de zomer (het zwembad is verwarmd als het open is en de omgevingstemperatuur is minimaal 20 graden) en voldoende ruimte om te zonnebaden of te ontspannen in de tuin. schaduw van de bomen. We hebben een groot terras/terras van 50 m², ideaal om te dineren, te zonnebaden of 's avonds naar de sterren te kijken. 😁.

Eén van de huisjes (Cottage 1-60m²) heeft beneden een doucheruimte met een tweepersoonsslaapkamer beneden (ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit) en er is een slaapkamer boven met een kingsize bed en een eigen doucheruimte.

De keuken is goed uitgerust en beschikt over een vaatwasser, elektrische oven met gaskookplaat. Huisnummer 1 is met 60 m² iets kleiner dan het aangrenzende huis 2.

Het 2e huisje (80 m²) heeft een ruime woonkamer die comfortabel plaats biedt aan 8 of meer personen, en twee slaapkamers op de bovenverdieping, beide met eigen doucheruimtes. 1 slaapkamer heeft een kingsize bed van 160 cm breed, de andere slaapkamer heeft een super kingsize bed van 180 cm breed (of twee aparte bedden), waardoor deze gites ideaal zijn voor 4 koppels of gezinnen.

Alle slaapkamers boven hebben plafondventilatoren.
De keuken is goed uitgerust met nog een vaatwasser, magnetron en elektrische kookplaat met gaskookplaat. Deze keuken komt uit op de gemeenschappelijke binnenplaats waar zich een prachtig overdekt terras bevindt met eettafel en stoelen, bank etc.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Geschikt voor grote groepen
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison La Roche Summer Cottages Gite'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Maison La Roche ligt op een rustige locatie op 200 meter van de rivier de Vienne, maar toch dicht bij de lokale voorzieningen met restaurants en bars op korte loopafstand.

Terwijl de Gîte aan de rand van het dorp ligt en een sfeer van rust uitstraalt, hoeft u slechts een paar honderd meter te lopen om uit eten te gaan!! 🥂😍Fantastisch!! 😄

We hebben ook een groot gemeenschappelijk zwembad met drievoudige glijbaan (10 minuten lopen van de Gîte).

Op weg over het viaduct naar het zwembad ziet u het grote park en het amfitheater (op slechts 500 meter van de gite). Het park biedt vele activiteiten tijdens het zomerseizoen met openluchtshows in het amfitheater, verzorgd door de gemeente Le Vigeant. Avontuurlijke activiteiten zoals zip-lijnen over de rivier en bungeejumpen vanaf het viaduct vanaf 13.00 uur tijdens de zomer, een avontuurlijke klimcursus aan weerszijden van de rivier.

Naast het park ligt ook restaurant Les Reflets, dat een fantastisch uitzicht biedt op het viaduct en de rivier de Vienne, een fantastische plek om te genieten van een koud drankje of een maaltijd.

Verderop langs de rivier, ongeveer 1,5 km van de Gîte, vindt u het watercentrum waar u paddleboards, kajaks en waterfietsen kunt huren om het water op te gaan. Meestal is daar ook een zomercafé-bar actief.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Maison La Roche Summer Cottages Gite heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 9 sterren

    we were so happy that we find this place, and lovely Joanne who welcomed us and was always helpfull witg information about the region. The garden and inner terrace is so a nice place !

  • 10 sterren

    We had a great stay at Joanne and Jamshid’s place. A warm welcome, great facilities, clean and very private. We brought a little dog that could enjoy himself in the garden without the risk of running away. We enjoyed the pool, BBQ and deck greately, and definitely recommend staying here.

  • 10 sterren

    We hebben een fantastische vakantie achter de rug !
    Je voelt je meteen thuis in de gezellige woning en de toffe tuin. De eigenaars zijn zeer vriendelijke en lieve mensen. Wanneer nodig staan ze voor je klaar! Ideaal voor gezinnen met kinderen en ook onze hond heeft zich kostelijk geamuseerd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig om een leuke tijd te beleven. He welkomstpakket hebben we zeer geapprecieerd trouwens.

    Reactie van Jo Bower

    Bedankt Nico en Natalie voor jullie vriendelijke recensie!! Het was een genoegen om jou, je dochter en natuurlijk de mooie Spike eindelijk te ontmoeten. Je goede humeur over de wegwerkzaamheden gedurende 1 dag van je verblijf werd door ons erg gewaardeerd, bedankt . We hopen dat je op een dag terugkomt . Al onze beste wensen, Jo en Jamshid 🙏😊

Culinair en wijn

We hebben het geluk dat we een paar restaurants op loopafstand van de Gite hebben:

Een korte wandeling van 200 meter van de gite brengt u naar een lokaal restaurant La Viaduct, dat goed is voor hamburgers en pizza's enz., De meeste dagen geopend.

Beneden op de heuvel aan de rivierzijde, op slechts 200 meter lopen van de Gite, ligt restaurant La Barrage, dat uitstekend geschikt is voor traditionele Franse 4-gangenlunches en sommige weekendavonden. Reserveer hier van tevoren omdat het populair is!

Op ongeveer 500 meter lopen van de Gite hebben we het Les Reflets Restaurant, ook naast de rivier en met prachtig uitzicht op het viaduct. Geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het grote balkon.

Aan de overkant van de rivier, ongeveer 1 km lopen, komt u in het dorp L'isle Jourdain met een supermarkt, apotheek, postkantoor, bakker en nog een paar restaurants, waaronder Le 10 (café, bar, restaurant) en Le Loucky (café, bar , restaurant) en andere voorzieningen.

Wat is er te doen

Maison La Roche ligt op 200 meter van de rivier de Vienne, die populair is bij vissers, paddleboarders, kajakkers enz. Deze activiteiten zijn in de buurt toegankelijk. We hebben ook bungeejumpen vanaf het spectaculaire viaduct op slechts een korte loopafstand van de gite, ook zip-lining, menselijke katapult en klimcursussen tussen de bomen.
Er is een fantastisch, onlangs gerenoveerd gemeenschappelijk zwembad dat in 2023 heropend is, perfect om te zwemmen, met veilige natte speelplekken voor de kleintjes en een lange glijbaan.
Er zijn veel leuke wandelingen in de omgeving en de oude treinroute over het Viaduct biedt een prachtige vlakke fiets- of wandelroute. Er is een fietsverhuurbedrijf beschikbaar als u dit voor aankomst reserveert, of we hebben hier een schuuropslag als u uw eigen fietsen mee wilt nemen.
Futuroscope in Poitiers ligt op ongeveer 1 uur rijden. We hebben ook het prachtige Monkey and Gorilla Park (Valley des Singes) op ongeveer 35 minuten rijden. Nog veel meer activiteiten, waaronder antiekmarkten en brocantes, openluchtconcerten en meer tijdens de zomermaanden. Uw gastheren Jo en Jamshid zullen u dichter bij de tijd adviseren?

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

We verwelkomen goed opgevoede en niet-agressieve en niet-verharende / niet-allergene honden na voorafgaande toestemming van de gastheren voordat we boeken en we hebben een limiet van 2 honden. Er geldt een kleine toeslag voor honden.
Uw gastheer en gastvrouw Jo en Jamshid wonen ter plaatse, wij staan ​​klaar om u te helpen indien nodig. We respecteren uw privacy volledig. De tuin is voor exclusief gebruik van Gite-gasten, we gaan hier alleen heen om het zwembad en de tuin te onderhouden, bij voorkeur wanneer deze niet in gebruik is.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ze te stellen.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Selecteer de schoonmaakkosten als u een hond meeneemt. Er zijn maximaal 2 goed opgevoede, zachtaardige en niet zwaar afstotende honden per boeking en deze moeten vóór het boeken door de eigenaar worden bevestigd en goedgekeurd.🐶 😊. Houd er rekening mee dat we geen zwaar verharende rassen meer kunnen accepteren, tenzij dit vooraf is overeengekomen (er zijn extra schoonmaakkosten van toepassing, vooraf overeen te komen).
Houd er rekening mee dat de borg voor breuk en uitzonderlijke schoonmaak 4 weken voor aankomst moet worden betaald. Uw verhuurders sturen u hiervoor een aparte factuur. Bedankt 🙏 😊

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.300

Prijs per week vanaf

€ 1.300

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie