Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Teresa Robinson-Lane

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Beau Maison is een zelfstandig dorpshuis met een eigen tuin en een overdekt terras. Het huis ligt in een smal geplaveid straatje met parkeergelegenheid voor twee auto's, op een steenworp afstand van de rivier de Vienne en het prachtige omliggende platteland. Als je het huis binnenkomt kom je in de volledig uitgeruste keuken met oven, kookplaat, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. In de hal vind je een aparte natte ruimte met wastafel, er is ook een vaatwasser en een wasmachine/droger in de hal. Naast de hal is de woonkamer met een comfortabele bank en stoelen, tv met Franse en Engelse zenders, een dvd-speler en een selectie films voor je vermaak. Er is ook een eethoek met tafel en stoelen. Er is gratis WiFi in het hele huis.
Boven vind je de drie slaapkamers, allemaal met tweepersoonsbedden. De eerste slaapkamer heeft een eigen badkamer met grote inloopdouche, toilet en wastafel. Slaapkamer twee heeft toegang tot de afgeschermde privétuin met terras/eethoek. Slaapkamer drie is iets kleiner maar heeft nog steeds een comfortabel tweepersoonsbed, een hangrek en een set laden. Er is een haardroger voor gasten, shampoo, douchegel en handwas. We bieden beddengoed en handdoeken van goede kwaliteit voor gebruik door gasten zonder extra kosten. Op de eerste verdieping is er ook een klein apart toilet en een wastafel. Houd er rekening mee dat de enige toegang tot de privétuin boven is via slaapkamer twee.
We accepteren kinderen van 8 jaar + in het huis.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Beau Maison'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Beau Maison ligt in het dorp Le Vigeant, op ongeveer een uur rijden van Limoges en 45 minuten van Poitiers. Beide historische steden hebben een overvloed aan winkels, restaurants en bars, evenals treinstations en kleine luchthavens, met goedkope vliegroutes naar Europa en het Verenigd Koninkrijk. Poitiers heeft ook het populaire Futuroscope, een familiethemapark met de nadruk op technologie en visuele effecten. Dichterbij de gite ligt het stadje L'isle-Jourdain, dat alle voorzieningen heeft die u nodig heeft voor uw verblijf met twee supermarkten, een boulangerie, tabac, bank, benzinestation, kappers, apotheek en dokterspraktijk. Er is ook een wekelijkse en maandelijkse markt op het plein met lokale vleeswaren, kazen en groenten.

  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Culinair en wijn

Onderaan de Rue Alexandre Bessaguet en genesteld langs de rivier vindt u het populaire Barrage restaurant, dat traditionele Franse "Plat De Jour" biedt, evenals een a la Carte menu. Vijf minuten lopen verder naar links en u vindt restaurant Les Reflets de la Vienne, dat een Europees/Frans menu biedt, met een spectaculair uitzicht op de rivier en het Viaduct. Aan het eind van de straat bevindt zich het Viaduc Restaurant en Bar, waar pizza's, hamburgers en steaks worden geserveerd. L'isle-Jourdain heeft ook twee restaurants; L'Esprit en Le 10. In de omgeving van Millac, Pressac, Confolens en Lussac Les Chateaux vindt u een keur aan heerlijke restaurants.

Wat is er te doen

Het huis is omgeven door een spectaculair landschap waar u kunt genieten van een brede selectie van buitenactiviteiten. De rivier de Vienne is populair om te vissen, kanoën en kajakken, en er is een lokaal watersportcentrum waar u boten kunt huren en de rivier en de andere dorpen langs de rivier kunt ontdekken. In Queaux, op tien minuten rijden, vindt u een kunstmatig aangelegd strand waar u in de rivier kunt zwemmen en in juli en augustus zijn er gratis openlucht muziekevenementen, waar u kunt genieten van lokaal eten en drinken en van de sfeer. Er is een nieuw buitenzwembad in L'isle-Jourdain en voor de avonturiers is er bungeejumpen en kunt u ook de tokkelbaan over de rivier nemen! Het gebied is perfect voor iedereen die van wandelen of fietsen houdt, met talrijke bewegwijzerde routes om het platteland te verkennen. Het VVV-kantoor in L'isle-Jourdain heeft een ruime keuze aan gratis kaarten om uw route te plannen. Er is een manege in Le Vigeant waar u paarden kunt huren voor een les of een groepstocht, een informatiefolder is beschikbaar in de gite. Het huis is ook ideaal gelegen op vijf minuten rijden van het populaire Val de Vienne Circuit, waar het hele jaar door verschillende klassieke auto- en motorraces worden gehouden. Het circuit trekt coureurs en toeschouwers uit de hele wereld en het jaarlijkse "Ferrari Weekend" begin juni is een spectaculair evenement. Als u de tijd hebt, kunt u ook de dag doorbrengen in het prachtige La Vallee Des Singes, op ongeveer 25 minuten afstand, een uniek zoölogisch park van 22 hectare met meer dan 450 semi-vrije primaten...het is echt een magische ervaring!

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Beau Maison heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 470

Prijs per week vanaf

€ 470

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie