Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
ALEXANDRE Françoise

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Charmant dorpshuis met karakter, 3 NN sterren, volledig uitgerust, ca. 70 m 2, mooie bloementuin, volle zon voor uw vakantie en bezoeken aan de kastelen van de Loire. Au "Pays des Rivières et des Lumières", het huis heeft een slaapkamer. kingsize bed 1,80m WIFI aangeboden
Kinderbed: aangeboden.
De Gîte ligt op de GOUDEN TRIANGLE van POITOU, Touraine en BRENNE. 7 minuten van La Roche-Posay, 30 minuten van de kastelen van de Loire.
Gratis parkeren voor het huis.
Elektrische verwarming en pelletkachel
Winkels, restaurant en zandstrand ter plaatse.
Deze stenen gîte dateert uit het einde van de 18e eeuw en ligt op het kruispunt van de regio's Poitou, Touraine en Berry, vlakbij de kastelen van de Loire.
Deze onlangs met veel zorg gerestaureerde gîte op het zuiden ligt op een steenworp afstand van de rivier de Creuse, dus mis bij mooi weer de kans niet om een heerlijke duik in de rivier te nemen. Er is een zandstrand voor alle leeftijden.
De gîte is geschikt voor 2 personen en een baby en is het hele jaar door geopend.
Op de begane grond,
- de grote woonkamer met zichtbare stenen en balken en de open haard voegen charme, romantiek en karakter toe; flatscreentelevisie.
Elektrische verwarming, nieuwe radiatoren.
De woonkamer geeft uit op een heerlijke, bloemrijke TUIN, beschut tegen inkijk en wind; bij mooi weer kun je genieten van de plancha of ontspannen in de schaduw.
- De mooie open keuken is van alle gemakken voorzien: wasmachine en wasdroger, vaatwasser, oven, elektrische kookplaat, koelkast, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat en Nespresso-apparaat; strijkijzer en strijkplank.
.... Woonkamer: bank, flatscreen TNT TV, grote eettafel. Prachtig ingericht, het combineert de charme van het verleden met modern comfort.
Boven, slaapkamer/kantoor met kingsize bed (1.90m). Extra bed voor een kind; extra kinderbed beschikbaar (onder 1). Opbergkast, fauteuils, bureau, decoratieve open haard, bibliotheek.
Doucheruimte en WC.
De bakker is aan de overkant, heel praktisch voor warme croissants in de ochtend!
Kwaliteitscontrole Vienne in 2017.
Gîtes du Poitou prijs voor de mooiste tuin.
Huisdieren: mogelijk, vraag de eigenaar.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Back to basic
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Le Clos des Glycines'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De Gîte des Glycines ligt in het centrum van een charmant, rustig plattelandsdorp niet ver van de kastelen van de Loire.
Op het kruispunt van de regio's Touraine, Berry en Poitou, op 10 minuten van La Roche-Posay, de Europese hoofdstad van de thermale dermatologie, en op minder dan een uur van Poitiers en Tours, kom en ontdek ons prachtige zonovergoten landschap omringd door talrijke rivieren: de Gartempe, de Creuse en de Vienne: de "3 valleien" in het departement Vienne. Ons huis ligt in het centrum van een mooi dorpje dat aan een rivier grenst. Het micro-klimaat van het zuiden van de Loire en de zachte manier van leven zijn hier sterk aanwezig. Het omliggende platteland, de prachtige bossen en rivieren zijn ideaal om te wandelen en te fietsen. Dichtbij Poitiers en zijn beroemde middeleeuwse erfgoed kun je enkele van de mooiste Romaanse kerken ontdekken, zoals St Savin, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, evenals charmante dorpjes. De oude steden Montmorillon en Chauvigny zullen u betoveren. Op 1 uur van Tours en de beroemde kastelen van de Loire, ontdekt u de juwelen van onze regio. Dichtbij het land van de 1000 meren, zal de Berry regio, zijn fauna en zijn vele soorten vogels je betoveren. Op minder dan een uur rijden kunt u ook de beroemde "Marais Poitevin" bezoeken. De prachtige golfbaan ligt op slechts 8' afstand, met zeer weinig bezoekers, wat een aanzienlijk voordeel biedt voor zowel beginners als anderen. Ontdek zijn geheimen terwijl je je een weg baant door de weelderige groene valleien. Het Romaanse erfgoed en de prehistorische beeldhouwwerken zijn uniek in de wereld (St Savin onder andere). Angles, op 15 minuten afstand, is een van de mooiste dorpen van Frankrijk. De prachtige abdij van Fontevraud is niet ver weg. De Puy du Fou, bekend bij de Fransen, ligt op ongeveer 2 uur rijden. Maak een uitstapje naar de prachtige en beroemde dierentuin van Beauval, op 1 uur rijden.
Geniet van deze kostbare momenten die je verblijf tot een compleet succes zullen maken.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Recensies

Le Clos des Glycines heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.8 sterren
  • 9 sterren

    Leuk knus huisje, van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving.
    De tuin is wel iets kleiner dan op de foto's, maar ook aan de straatkant kan je prima zitten. Wij zijn beide wat lang, gelukkig hadden we zelf kampeer stoelen mee, want zo lang op die Bristrot stoelen buiten zitten is niet fijn. Zwemplek in de buurt. Leuke plek als uitvalsbasis voor als je niet te veel wil doen. De bakker in het dorp in helaas gesloten, dat is wel echt jammer.
    Francoise is super vriendelijk en behulpzaam.
    (Denk aan de borg, die cash betaald moet worden bij check in, waren wij vergeten en er zit geen pin in dorp!)

  • 9 sterren

    Heerlijk huisje. Mooi ingericht. Het tuintje is wat aan de kleine kant en voor uitgebreid koken is het een beetje behelpen met een kookplaat met 2 pitten. Maar je kunt natuurlijk ook lekker uit eten. Het mooiste aan het huis is de door de eigenaresse. Wat een vriendelijk mens! Ze neemt echt de tijd om alles uit te leggen wat je kunt doen in de buurt en waar je het best kunt gaan eten. Er stond een flesje wijn in de koelkast bij aankomst maar halverwege de week kwam ze ook nog een fles brengen.Tip: bezoek op woensdag de markt in Loches. Het strandje aan de rivier op loopafstand is ook fijn. Al met al een heerlijke week gehad.

  • 9 sterren

    Wij hebben hier een heerlijke week beleefd in de herfst. Het weer was de hele week lekker, ook nog zonnig. Het huis voelt als een warme deken, lekker knus met alles wat je wenst. De bakker aan de overkant heeft heerlijk brood. Deze omgeving was voor ons een 'nieuw' stukje Frankrijk, maar verrassend mooi! We hebben diverse uitstapjes gemaakt in de omgeving en zijn heerlijk uitgerust.

    Reactie van ALEXANDRE Françoise

    Je n'ai pas vraiment compris mais je pense que ce que vous m'avez mis est aimable. En tout cas, vous serez toujours les bienvenus chez nous! A très bientôt j'espère, Françoise

Culinair en wijn

De eigenaar, die is opgeleid als landbouwkundige, leidt je rond langs de wijngaarden van Chinon en Loches, op een steenworp afstand. De Touraine streek, die aan ons dorp grenst, is vol wijngaarden; geitenkaas, rillettes en macarons zijn de specialiteiten van de streek.... De restaurants zijn zeer betaalbaar en heerlijk. 3 wekelijkse markten liggen op een steenworp afstand.

Wat is er te doen

Begrensd door 3 valleien: de Creuse, de Gartempe en de Vienne, op het kruispunt van de regio's Poitou, Touraine en Brenne en op een steenworp afstand van het kuuroord La Roche-Posay, is de Clos des Glycines ideaal gelegen. U wordt verwend met een overvloed aan activiteiten... De kastelen van de Loire liggen op een steenworp afstand.
Om in vorm te komen kun je 's ochtends heerlijk zwemmen op ons zandstrand, 200m van het huis.
Je zult genieten van de diversiteit van ons prachtige landschap. Golf op 5' afstand, vissen....
Allereerst bieden de vele romantische rivieren die aan ons dorp grenzen, de omliggende bossen en middeleeuwse dorpjes prachtige wandelingen (G.R. circuits in Lésigny), fietsen, kanoën, kajakken of zelfs paardrijden, klimmen, alles kan!...
Een prachtige privé visplek op de rivier de Claise, op slechts een paar minuten afstand, biedt je de mogelijkheid om vis te vangen, te BBQ-en en, waarom niet, een boek te lezen of te dagdromen naar hartelust.
De prachtige 18-holes golfbaan ligt op 5 minuten rijden, net als de spa, het casino, de bioscopen en de plaatselijke markten.
Talrijke muziekfestivals in de zomer rondom het huis.
De Futuroscope, een bekend Frans pretpark, ligt op 35' afstand.
. Het Hippodrome ligt op 10' afstand, waar enkele paardenraces worden georganiseerd.
Gymnastiekclub in Lésigny (tegen betaling), kapper, restaurant, dokter, apotheek en bibliotheek (gratis) tegenover het huis; verkoop van lokale producten op vrijdagmiddag, visboer op donderdagochtend.
Liefhebbers van tweedehands spullen en snuisterijen kunnen elke zondag van de gelegenheid gebruik maken om rond te wandelen en de mooie, authentieke dorpjes in de buurt te ontdekken. In deze streek van de 3 valleien kun je ook de wijngaarden bezoeken. De eigenaar, landbouwkundige van opleiding, kan je begeleiden op een bezoek aan de kelders in de buurt van Chinon of Loches en de prachtige kastelen bezoeken op slechts een 1/2 uur rijden, Chenonceau, Chambord, Azay-le-Rideau... De talloze kleine kastelen, de "Vieux Tours" en Poitiers, beroemd om zijn prachtige kathedraal, zijn ook zeker een bezoek waard. De Romaanse kerk St Savin, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is prachtig en er zijn mooie wandelingen langs de Gartempe. De Brenne, op een steenworp afstand, is beroemd om zijn jacht en visserij, en de landschappen zijn vol charme: de vijvers, prachtige bossen, wilde dieren en vogels zijn van een zeldzame schoonheid. Kleine, charmante restaurants in het "land van de 1000 vijvers".
Fijnproevers zullen genieten van de heerlijke, voordelige restaurants en alle lokale specialiteiten. Er zijn meerdere dagen per week lokale markten waar u uw boodschappen kunt doen. ...
De kastelen van de Loire liggen op minder dan een uur rijden in Touraine. De Marais Poitevins is ook vlakbij. De stranden van de Charente liggen op 2 uur rijden. De beroemde en prachtige dierentuin van Beauval ligt op een uur rijden. Golf en Spa liggen op 7 uur rijden met de auto.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Voor liefhebbers van tweedehands spullen en snuisterijen zijn er elke zondag bij mooi weer vlooienmarkten, waar je koopjes kunt doen en vooral typische aspecten van de omgeving en de omliggende dorpen kunt ontdekken. Het is zijn gewicht in goud waard!!!!...
Heerlijk restaurant in Lésigny.
Kastelen van de Loire in de buurt.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Gratis Wifi; OPEN PARKEREN voor het huis
LAKLAKENS INBEGREPEN: 1 paar lakens voor het hele verblijf
Hond of kat: VRAAG DE EIGENAAR
November tot april, elektrische verwarming extra
Privé visplaats op aanvraag (gratis)
Huisdieren: vraag toestemming aan eigenaar, maximaal één hond

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 40,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 400

Prijs per week vanaf

€ 400

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie