Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Hans Blom

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 10 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Wees welkom!
Zet je spullen maar neer en kijk om je heen. Deze plek ademt vakantie. Geniet van het steeds veranderende uitzicht op de vallei en die betoverende bergen vanaf je overkapte privéterras, terwijl kinderen op ontdekkingstocht gaan in de tuin of zich vermaken met het aanwezige speelgoed. Nog even een wandeling bij de rivier (met natuurlijke zwembaden), het nabijgelegen meer of bos en je voelt je direct een ander mens. Ontsnap aan het moderne leven en dompel je onder in deze natuurpracht. Je zult als herboren weer huiswaarts keren.

Vakantiehuis Les Trois Petits Cochons
Aan de rand van het pittoreske dorpje Belloc in het Zuidwesten van Frankrijk bevindt zich ons charmante, splinternieuwe vrijstaande vakantiehuis met twee aparte slaapkamers en adembenemend uitzicht op de Pyreneeën. De muren van strobalen zijn afgewerkt met leem, wat zorgt voor een fantastisch en origineel uiterlijk en niet onbelangrijk: een heerlijk behaaglijk binnengevoel. Deze vriendelijke manier van bouwen leverde een luxe woning met grote wow-factor op. De gîte is van alle gemakken voorzien waaronder een goed uitgeruste keuken, 2 aparte slaapkamers, vloerverwarming en een badkamer met ligbad. Er is een groot overdekt privéterras en rondom tuin met spectaculaire vergezichten, onder meer op het laatste katharenbolwerk de Montségur.
Les Trois Petits Cochons bevindt zich op slechts een kwartier afstand van het middeleeuwse stadje Mirepoix. Hier vind je een bruisend plein, een markt waar je volop lokale producten kunt proeven en talloze restaurants en terrasjes.

Kom binnen
Alles aan het huis ademt onze voorkeur voor natuurlijk uit: op de vloer ligt kurk, de trap is gemaakt prachtige houten planken en de balustrade is gerealiseerd van eikenhouten schorsbomen afkomstig uit het bos achter het huis. Een deel van de meubels is met de hand gemaakt. Om ook binnen te genieten van het spectaculaire uitzicht heeft de gîte aan alle kanten grote ramen. Hierdoor is er een prettige lichtinval. Elke kamer heeft uitzicht op de prachtige omgeving.

De indeling
Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en ligbad, wastafel en toilet, een goed uitgeruste keuken (met koelkast, 4pits gasfornuis, combi oven/magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker). De eethoek biedt plaats aan 4 personen. De comfortabele zitkamer heeft een hoekbank, radio/cd-speler. Het lichte en ruimtelijke karakter van het huis wordt benadrukt door een vide. Boven herbergt zich nog een ruime tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en veel kastruimte. In overleg is er plek om een kinderbedje te plaatsen.

Warmteregeling
We hebben vloerverwarming, die gemakkelijk te gebruiken en zeer efficiënt is. Daarnaast is er een petroleum kachel aanwezig (maar deze zult u niet nodig hebben). Stookkosten zijn inbegrepen in de prijs. Het huis heeft een ecologisch aircosysteem dat stamt uit vroegere tijden, waarbij gebruik wordt gemaakt van koele lucht uit de grond aangezogen door een ventilator (Canadese put).

Slapen
De twee ruime slaapkamers bieden plaats voor een familie van vier. Er is een tweepersoonsbed, twee enkele bedden en eventueel plek om een babybedje bij te zetten. De matrassen zijn nieuw en van goede kwaliteit. Vanzelfsprekend hebben de slaapkamers een raam dat geopend kan worden. De kamers zijn gunstig gelegen en behouden een aangename temperatuur in de zomermaanden. Bij aankomst vind je je bed opgemaakt. Bedlinnen is inbegrepen in de huurprijs.

Badkamer
In de badkamer vind je een douche, bad, toilettafel met wasbak en een toilet. Badhanddoeken zijn aanwezig evenals wat standaardtoiletartikelen.

Buiten
Het huis is Zuidoost georiënteerd (?). Het overkapte terras biedt een adembenemend uitzicht over de vallei en de Pyreneeën, zodat je hier niet alleen privé, maar ook droog zit. Het terras is verder uitgerust met een barbecue, een buitentafel en vier stoelen. Er is een parasol en ligstoelen beschikbaar. Het huis ligt vrij op het terrein met aan alle kanten een stuk privé-tuin. Er is een grasveld met speelgoed, hangmat, een grote trampoline, 4 legkippen, fruitbomen en een kruiden- en moestuin. Op het terrein rijden geen auto’s; je auto kun je kwijt voor het terrein.

Maaltijden
Gasten zorgen voor hun eigen maaltijden. De dichtstbijzijnde bakker bevindt zich in Léran (3 km). Deze omgeving barst van de lokale producten zoals wijn, honing, geitenkaas en mosterd, appels.

Keuken
-Goed uitgeruste keuken
-Koelkast
-4 pits gasfornuis
-Combi magnetronoven
-Broodrooster
-Kookgerei
-Koffiezetapparaat
-Waterkoker
-Servies voor 4 personen
-Keukenlinnen

Eetkamer
-Tafel met 4 stoelen
-Kinderstoel
-Mogelijkheid tot binnen en buiten dineren en zitplaatsen voor 4 personen

Entertainment
-Stereo
-Radio
-Boeken voor volwassenen
-Boeken voor kinderen
-Bordspelletjes en puzzels
-Kinderspeelgoed (voor binnen, buiten en bad)
-Wifi

Buiten
-Tuin/ grasveld
-Trampoline voor kinderen
-Barbecue
-Ligstoelen
-Overdekte veranda
-Buitentafel + stoelen
-Kajak/kano: te huur bij Lac Montbel
-Boot: te huur bij Lac Montbel (5 min)
-Fietsen: te huur in Léran
-Watersportuitrusting: waterfietsen en surfbord voor suppen te huur bij Lac Montbel.
-Ski & Snowboard: Skiën voor beginners en gevorderden in de buurt (met verhuur ski-uitrusting).

Baby-uitrusting
Een babybedje
Maxi-Cosi
Buggy
Toiletverkleiner
Potje
Kinderstoel
Kinderbestek
Eventueel traphekje

Overig
-Verwarming
-Badlakens (geen zwemhanddoeken)
-Katoenen beddengoed
-Strijkijzer + strijkplank
-Föhn
-Activiteitenmap
-Parkeerplek

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Natuurlijk gebouwd vakantiehuis aan de voet van de Pyreneeën'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Les Trois Petits Cochons (inderdaad: de drie kleine biggetjes) is een stuk land ter grootte van een half voetbalveld aan de rand van het lieflijke dorpje Belloc. Hier zijn wij vanaf 2016 begonnen met de bouw van ons eigen huis en 2 vakantiewoningen. De gites en ons huis hebben we van A tot Z zelf gebouwd. Bij de indeling van het terrein hebben we ervoor gezorgd dat elk Strohuis over zoveel mogelijk privacy beschikt. Dit is goed gelukt door de grootte van het terrein en het ontbreken van directe buren.

De originele vakantiehuizen past perfect in het ongerepte landschap. Geen wonder als je bedenkt dat het merendeel van de ecologische bouwmaterialen afkomstig is uit de directe omgeving: hout uit de Pyreneeën, strobalen van de omliggende graanvelden, zand uit de nabijgelegen rivier de l’Hers en klei uit eigen grond. De muren zijn gemaakt van leem en strobalen wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat: koel in de zomer en prettig warm in de wintermaanden. Deze ecologische manier van bouwen is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook erg aangenaam voor de bewoners. De ‘ademende’ muren garanderen zowel ’s zomers als ’s winters een gezond en aangenaam binnenklimaat. Het aarden stucwerk biedt volop ruimte voor creatieve details. De eigenaar vertelt je graag meer over deze vriendelijke manier van bouwen.

WAAROM KIEST U VOOR DEZE PLEK?
Of je nu op zoek bent naar een toevluchtsoord in de natuur of een uitvalsbasis voor prachtige wandelroutes en stevige fietstochten, dit is het perfecte huurhuis. Er zijn zoveel wandelingen om uit te kiezen, direct vanaf de voordeur. Ook loopt de GR07 hier in de buurt.
Vanaf de gîte daal je bijvoorbeeld af naar de rivier waar je niet alleen kunt zwemmen, maar ook rotsklimmen op verschillende niveaus. Dit is het gebied om dieren te spotten -van vossen tot otters-. In de lentemaanden vind je hier vele zeldzame wilde orchideeën, in de herfst wordt er flink naar paddenstoelen gezocht. Deze omgeving is geliefd bij fietsers. Niet voor niets is dit gebied een regelmatig terugkerende gast in het Tour de France-parcours. Deze regio leent zich perfect voor uitstapjes, zoals naar Foix of Toulouse of naar een van de vele kastelen of grotten.

DIRECTE OMGEVING
Naast rust ben je ook in no time in het prachtige middeleeuwse stadje Mirepoix (13km), waar de maandagochtendmarkt een echte belevenis is vol lokale producten. Voor je brood kun je terecht in Les Halles in Léran (4 km). In deze markthal kun je dagelijks vers brood kopen en -afhankelijk van de dag- ook andere lokale producten (groenten, vlees, eieren, vis). In de buurt zijn diverse restaurants die wij kunnen aanraden. Voor de grotere boodschappen zijn er zowel in Mirepoix als in Laroque d’Olmes diverse supermarkten. Iedere vrijdagochtend is er een grote markt in Lavelanet (13 km).

MIREPOIX
Een middeleeuwse bastide met vakwerkhuisjes, waarvan het centrum sinds het begin van de 14e eeuw bijna onveranderd is gebleven is erg populair bij toeristen. Het stadje herbergt op maandagen een ochtendmarkt waar je lokale producten rechtstreeks bij de producenten kunt kopen (en vaak ook proeven). In Mirepoix vind je ook supermarkten, cadeauwinkels, apotheken, kiosken, bars en vele restaurants. De stad biedt onderdak aan een aantal festivals en evenementen. Bezoek de lokale Office de Tourisme-website voor meer informatie.

LAC MONTBEL
Wil je een ‘strand-dagje’ dan kun je terecht bij zandstrand van Lac Montbel (4 km) met waterfietsen, kajaks, kano’s en surfplanken of lac Puivert (20min.). Bij beide locaties vindt u ook een eetgelegenheid. Het prachtige Lac Montbel op slechts 5 minuten rijden heeft een zandstrand, restaurant, veel schaduw en een badmeester in juli en augustus. Het is een ideale plek voor een zomerse duik en daarna te genieten van iets te drinken bij het terras waar in de zomermaanden regelmatig live muziek te beluisteren is. Je kunt ook rond het meer lopen (rond 16km). Aan de kant van Montbel bevindt zich een tweede strand (kiezels) met een bar en prachtig uitzicht. Op beide plaatsen zijn waterfietsen te huur. Het meer herbergt een biologische forelkwekerij en de plaatselijke zeilclub. Op slechts 20 minuten rijden is een ander prachtig meer Lac Puivert. Het is erg populair bij gezinnen met kleine kinderen en heeft een speeltuin en een café.

25 REDENEN OM HIER NAAR TOE TE KOMEN:
Natuurliefhebbers:
- De Pyreneeën
- Dieren spotten (hert, wild zwijn, vos, roofvogels, otters), paddenstoelen (herfst), wilde orchideeën (voorjaar)
- Honderden kilometers aan gemarkeerde wandelpaden en fiets-/mountainbikeparcours.

Cultuur- en geschiedenisliefhebbers:
- Katharenland: ontdek de geschiedenis van de Katharen.
- Tientallen kastelen waaronder Montsegur die u ziet vanuit uw gîte (en verder o.a. Camon, Lagarde, Foix, Rochefixade, Usson en Miglos).
- Mooie middeleeuwse stadjes als Mirepoix, Carcassonne (grootste ommuurde vesting in Europa), Foix, St. Gironne en Toulouse.
- Grotten van Niaux en Mas d’Azil (+ onbekendere grot van Bedeilhac en grotte-de-la-vache.

Sportievelingen:
- Eindeloze wandel-, paardrij- en mountainbikeroutes.
- Wintersport in Mont d’Olmes, Ax-les-Thermes en Andorra (wintermaanden). In de zomermaanden zijn dit prachtige wandelgebieden.
- Klimmuren op alle niveaus op loopafstand (10 minuten)
- Bergbeklimmen, vissen, kanoën, waterfietsen, suppen, paragliden of paardrijden behoort ook tot de mogelijkheden. De Tour de France is vaste bezoeker van onze provincie.

RELAXEN
- Lac de Montbel (4 km) en op 20 minuten Lac de Puivert.
- Vide greniers/ brocante: in de zomermaanden heb je elk weekend wel een rommelmarkt in de buurt.
- Thermaal baden/ spa’s: Ax-les-Thermes, Aulus-les-Bains en Ussat-les-Bains.
- Dorpsfeesten en festivals in de zomermaanden: Fête du roses, Internationaal Festival des arts de la Marionnette, Middeleeuwse feest in chateau Lagarde.
- Ontspan op het privé terras met een boek en een glas wijn en geniet van de zonsondergang boven de Pyreneeën (verveeld nooit).
- Mogelijkheid om te vissen op diverse plekken (forel, meerval, snoek, baars, karpers, brasems en zeelt)

FAMILIEVAKANTIES
- Een meer op 4 kilometer met een boom-parcours (Akrobranch), vissen op rivierkreeften, een pizzabar, surfen, waterfietsen en een zandstrand.
- Ga op een wonderlijke reis naar het hart van de Oertijd in het Park van de Prehistorie (Tarascon-sur-Ariège).
- Onze vakantiewoning heeft speelgoed, boeken en spelletjes voor jong en oud.
- Ontdek het land vanaf het water: kanovaren op de rivier de Touyre.
- Vlinderpark, een vlinderboerderij op een magische plek in het hart van de Ariègoise natuur (500 plantensoorten en 300 vlinders (65 soorten).
- Maison des loups: kijk hoe wolven leven op dit 6 hectare grote parc vlakbij Orlu.
- Maak een reis naar de prehistorie (13 000 v.c.). In de Grot van Niaux kan je namelijk een reeks muurschilderingen van uitstekende kwaliteit gaan bewonderen. Ze bestaan voornamelijk uit afbeeldingen van voorhistorisch fauna uit de streek, zoals bizons, paarden, herten en steenbokken. Deze muurschilderingen behoren tot het weinige publieke opengestelde patrimonium uit deze tijd. (reserveren) en een bezoek aan het Parc de la Préhistoire.

Daguitjes:
- Andorra of Middellandse Zee op 1,5 uur rijden.
- Het Kasteel van Foix
- De zondagochtendmarkt van st Girons, de hippie-enclave.
- De grootste ommuurde cite van Carcassonne is het bezoeken zeker waard.
Saint-Lizier, gelegen ten zuiden van Toulouse en benoemd tot één van de mooiste dorpen van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en historisch erfgoed. Zo vind je er de Saint-Lizierkathedraal terug, daterend uit de elfde eeuw. Deze kathedraal herbergt een achthoekige klokkentoren en indrukwekkende romaanse fresco’s. Op het pleintje naast de kathedraal kan je ook een historische apotheek vinden die gebouwd is in de achttiende eeuw. Verder is er ook een romaans klooster aanwezig, waar je de prachtige zuilen van het kloosterhof kan bewonderen. Daarnaast was Saint-Lizier vroeger de zetel van een bisdom, waardoor je op de top van dit dorpje het oude paleis van de bisschoppen kan bezoeken. Dit gebouw, daterend uit de zeventiende eeuw, is tegenwoordig een museum voor kunst en traditie.
Toulouse:
De 'Ville rose' Bezichtig deze mooie sfeervolle stad, de vierde grootste van Frankrijk. Karakteristieke architectuur, kerken, leuke straatjes en gezellige terrasjes! Mirepoix: Prachtig middeleeuws stadje aan de voet van de Pyreneeën

Château de Lordat: Op 965m hoogte domineert dit kasteel de vallei van de Ariège. Ooit één van de oudste en grootste feodale kastelen van het graafschap Foix huist het nu ongeveer 30 soorten roofvogels (arenden, gieren, uilen, haviken,). De bezoeker kan ze komen ontdekken en bekijken, en ook deel nemen aan een show, "de Aigles-de-Lordat'.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Natuurlijk gebouwd vakantiehuis aan de voet van de Pyreneeën heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wat hebben wij bijzondere fijne vakantieweken beleefd in de nieuwe (2e) gite met prachtige veranda van Hans en Suzanne. Het unieke en comfortabele strohuis wat voor een aangenaam verblijf zorgt, de plek, het uitzicht, het landschap, het is bijzonder mooi.
    Zoveel rust en stilte en toch, geen minuut is hetzelfde!
    De mooie oude dorpjes, steden en kastelen in het Katharenlandschap om je heen en de Pyreneeën aan je voeten maakt het kiezen van uitstapjes tot een feest!
    Een plek om met heel goede herinneringen aan terug te denken!
    Harmen en Annelies

  • 10 sterren

    Ontvangst was hartelijk en relaxed. Prachtig, boven verwachting, huis. Alle gemakken voorzien . Goede bedden. Fijne veranda met heel mooi uitzicht. Veel te doen in de omgeving. Misschien toch ventilator voor boven, kan het erg warm zijn.

  • 10 sterren

    Het is een geweldige plek! Het huisje is ontzettend mooi gemaakt, je komt helemaal tot rust door alle gebruikte natuurkleuren. Het huisje biedt veel privacy en heeft een heerlijk terras met een mooi, groen uitzicht. Ook is er van alles te doen in de buurt.
    Hans, Suzanne en Feline zijn ontzettend gastvrij, We raden deze plek van harte aan.

Culinair en wijn

RELAXEN AAN HET MEER
Lac de Montbel (4 km) en op 20 minuten Lac de Puivert.

ROMMELMARKTJES AFSTRUINEN
Vide greniers/ brocante: in de zomermaanden heb je elk weekend wel een rommelmarkt in de buurt.

SPA
Thermaal baden/ spa’s: Ax-les-Thermes, Aulus-les-Bains en Ussat-les-Bains.

FESTIVALS
Dorpsfeesten en festivals in de zomermaanden: Fête du roses, Internationaal Festival des arts de la Marionnette, Middeleeuwse feest in chateau Lagarde.

TUIN
Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Op het grootste gedeelte van het grondgebied van deze streek worden 60 to 80 dagen per jaar temperaturen waargenomen van meer dan 25° C. De Midi-Pyrénées kan wat dat betreft concurreren met de Middelandse Zeekust en het Rhônedal.
Ontspan op het privé terras met een boek en een glas wijn en geniet van de zonsondergang boven de Pyreneeën (verveeld nooit).

VISSEN
Mogelijkheid om te vissen op diverse plekken (forel, meerval, snoek, baars, karpers, brasems en zeelt)

Wat is er te doen

TE VOET, FIETS, PAARD
Beweeg je graag in de buitenlucht, dan kun je hier je hart ophalen. Natuurlijk zijn daar de Pyreneeën voor liefhebbers van hoog- en middelgebergte, van makkelijke wandelingen of van moeilijke alpiene tochten. Met kristalheldere bergmeertjes, bijzondere bloemen en oneindige vergezichten. Dichter bij huis vind je ook al diverse wandelingen (aangegeven op bordjes) en fietstochten. Ook loopt de GR07 hier in de buurt. Deze omgeving is geliefd bij fietsers. Niet voor niets is dit gebied een regelmatig terugkerende gast in het Tour de France-parcours. In Leran bevindt zich een manage voor paardrijtripjes.

GRATIS KLIMMUREN
Op loopafstand van de vakantiewoning zijn sinds de zomer van 2018 diverse klimparcoursen uitgezet, zowel voor beginner als gevorderde. De 26 klimmuren hebben een maximale hoogte 20 meter. De plek doet erg puur aan, midden in de natuur met op de achtergrond het ruisen van de rivier de Touyre. Je kunt hier ook picknicken en barbecueën.

WINTERSPORT
In Ariège bevindt zich 194 kilometer wintersportpret. Ax 3 Domaines (Ax-les-Thermes) biedt 80 kilometer piste met 19 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 1.380 tot 2.346 m. Het skigebied Les Mont d'Olmes omvat 23 km piste om te skiën en te snowboarden en 13 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 1.400 tot 1.950 meter tussen de pieken van Han (2050 m), Galinat (2115 m) en Saint Barthelemy (2348 m). Het skigebied Camurac is een stuk kleiner met 14,2 km piste en 5 liften. Een dagtrip naar het skigebied van Andorra is hier ook zeer gebruikelijk. Deze skigebieden lenen zich in de zomermaanden uitstekend voor wandelingen.

OVERIGE SPORTEN
Bergbeklimmen, vissen, kanoën, suppen, paragliden of paardrijden behoort ook tot de mogelijkheden. De Tour de France is vaste bezoeker van onze provincie en dat is niet voor niets. Voor de kleintjes is er sinds 2018 een acrobranch (bomenparcours) naast Lac Montbel. De plaatselijke sport is rugby. Een westrijd bijwonen is een belevenis.

RELAXEN AAN HET MEER
Wil je een ‘strand-dagje’ dan kun je terecht bij zandstrand van Lac Montbel (4km) met waterfietsen, kajaks, kano’s en surfplanken of lac Puivert (20min.). Bij beide locaties vindt u ook een eetgelegenheid. Het prachtige Lac Montbel op slechts 5 minuten rijden heeft een zandstrand, restaurant, veel schaduw en een badmeester in juli en augustus. Het is een ideale plek voor een zomerse duik en daarna te genieten van iets te drinken bij het terras waar in de zomermaanden regelmatig live muziek te beluisteren is. Je kunt ook rond het meer lopen (rond 16km). Aan de kant van Montbel bevindt zich een tweede strand (kiezels) met een bar en prachtig uitzicht. Op beide plaatsen zijn waterfietsen te huur. Het meer herbergt een biologische forelkwekerij en de plaatselijke zeilclub. Op slechts 20 minuten rijden is een ander prachtig meer Lac Puivert. Het is erg populair bij gezinnen met kleine kinderen en heeft een speeltuin en een café.

RELAXEN BIJ DE RIVIER (op loopafstand)
Op 20 minuten lopen of enkele minuten met de auto bevindt zich het riviertje de Touyre. Vanaf het vakantiehuis gaat er een prachtig weggetje richting de rivier. De prachtige plek is meestal totaal verlaten, maar is wel een heerlijke plek om te relaxen of af te koelen. Er is een picknickplaats met barbeque, je kunt zwemmen of badderen in de rivier, er zijn klimmuren... En dit alles in een werkelijk prachtige omgeving.

ROMMELMARKTJES AFSTRUINEN
Vide greniers/ brocante: in de zomermaanden heb je elk weekend wel een rommelmarkt in de buurt.

SPA
Thermaal baden/ spa’s: Ax-les-Thermes, Aulus-les-Bains en Ussat-les-Bains.

FESTIVALS
Dorpsfeesten en festivals in de zomermaanden: Fête du roses, Internationaal Festival des arts de la Marionnette, Middeleeuwse feest in chateau Lagarde.

TUIN
Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Op het grootste gedeelte van het grondgebied van deze streek worden 60 to 80 dagen per jaar temperaturen waargenomen van meer dan 25° C. De Midi-Pyrénées kan wat dat betreft concurreren met de Middelandse Zeekust en het Rhônedal.
Ontspan op het privé terras met een boek en een glas wijn en geniet van de zonsondergang boven de Pyreneeën (verveeld nooit).

VISSEN
Mogelijkheid om te vissen op diverse plekken (forel, meerval, snoek, baars, karpers, brasems en zeelt)

FAMILIES
In deze regio is voldoende leuks te beleven voor alle leeftijden. Van waterpret tot dieren spotten.
- Ontdek het land vanaf het water: kanovaren op de rivier de Hers. Ontdek een ijsvogel. Tochten van 4 kilometer (anderhalf uur) of 11 kilometer (3 uur)
- Vlinderpark, een vlinderboerderij op een magische plek in het hart van de Ariègoise natuur (500 plantensoorten en 300 vlinders (65 soorten).
- Maison des loups: kijk hoe wolven leven op dit 6 hectare grote parc vlakbij Orlu. Je kunt hier vrij rondlopen, maar ook genieten tijdens het voeren.
- Maak een reis naar de prehistorie (13 000 v.c.). In de Grot van Niaux kan je namelijk een reeks muurschilderingen van uitstekende kwaliteit gaan bewonderen. Ze bestaan voornamelijk uit afbeeldingen van voorhistorisch fauna uit de streek, zoals bizons, paarden, herten en steenbokken. Deze muurschilderingen behoren tot het weinige publieke opengestelde patrimonium uit deze tijd. (reserveren) en een bezoek aan het Parc de la Préhistoire. Ga op een wonderlijke reis naar het hart van de Oertijd in het Park van de Prehistorie (Tarascon-sur-Ariège).

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport
  • Overige cursussen

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Wij doen niet aan extra kosten. In de huurprijs is dus ALLES inbegrepen (elektra, gas, water, energie, handdoeken, beddengoed, etc etc)

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 695

Prijs per week vanaf

€ 695

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie