Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Pidro

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Pidro'

paula chatlani heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Pidro heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2022

In le Pidro en de tuin voelden we ons meteen thuis door de ligging, de inrichting en de gastvrijheid van Paula. Het huis is goed verzorgd, heeft de noodzakelijke benodigdheden en de tuin heeft mooie plekken om te zitten en te luieren. Wat ons betreft verdient de tuin wel wat beter buitenmeubilair zoals comfortabelere (verstelbare) (lig) stoelen. Dit zou onze tip zijn met eventueel een tweede tafel, voor het gemak en om met zijn vijven wat minder krap te zitten. Onze zoons hebben heerlijk gespeeld in de beek. Het is een mooie plek voor wandelingen en uitstapjes, al blijken de paden niet overal (meer) te kloppen: tip voor de volgende huurders is vooral gemarkeerde wandelingen te lopen en niet teveel op andere weggetjes op de topografische kaart te vertrouwen.

8
Bezocht in juni 2022

We hebben gedurende 3 weken met veel plezier gebruik gemaakt van Le Pidro Tourne in Castelnau Durban van mevrouw Paula Chatlani.Het huis zelf is comfortabel ,schoon en biedt de gelegenheid om daar ook overdag in alle vrijheid op een prettige manier te verblijven.
Het terras bij het huis biedt het zicht op een passende achtertuin met het geluid van een klaterend beekje waarin zo zagen we , de ijsvogel van tijd tot tijd haar visjes uit opdiept .De omgeving is prachtig en biedt voor elk wat wils : bezienswaardige dorpen, een interessante hoofdstad Foix met een grote boeiende markt, grotten met zeer oude bezienswaardige tekeningen uit de prehistorie ( o.a. Niaux) en de mogelijkheid om het laatste bolwerk van de Katharen te bezoeken na een uitdagende wandeling (Montsegur). Al met al een heel fijne vakantie!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie