Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sandra van Diepen

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Villa Espace 134 is een compleet gemoderniseerd en met vele vernieuwingen uitgerust vakantiehuis.
Geheel gerenoveerd en vernieuwd in 2022, zowel binnen, als buiten om de villa heen. Een heerlijk kindvriendelijk vakantiehuis met comfort zoals u graag op vakantie wilt hebben.
Entrée via de hal met toegang tot de sfeervolle ouderslaapkamer, luxe badkamer met inloop-regendouche en toilet, ruime woonkamer met open keuken en eethoek.
De woonkamer heeft een zithoek met een ruime hoekbank en kussens, twee heerlijke lounge stoelen en een flatscreen TV. Luxe sfeervolle verlichting maken het plaatje af. Voor de kille zomeravond of koude winter is er een aangename verwarming d.m.v. vloerverwarming.

De eethoek heeft een ruime eettafel met 6 stoelen en een goed uitgeruste servieskast, waar je heerlijk van een maaltijd kunt genieten. Via de twee openslaande deuren zijn de terrassen bereikbaar aan weerskanten van het vakantiehuis.
Op het terras staat een ruime tafel met 6 stoelen waar je op zwoele avonden heerlijk kunt genieten van een wijntje en een hapje. Op het andere terras staat een loungeset om bij warme dagen in de schaduw te genieten. Aan de achterzijde van de villa nog een gezellig zitje, tevens zijn er ligbedden aanwezig.
Alle terrassen zijn voorzien van parasols. Er is ook een hangmat om lekker in te chillen.
De open keuken heeft een zeer complete keukeninrichting met o.a. een Nespresso apparaat, melkopschuimer, afwasmachine, gasfornuis, oven en een ruim aanrechtblad met veel werkruimte. Een eerste startpakket van koffie cups, thee, suiker, kruiden, olie en schoonmaakmiddel staat voor u klaar.

Er is luxe maar tevens fijne sfeer gecreëerd, waarin u zich snel zult thuis voelen. Er zijn tijdschriften, boeken en spelletjes aanwezig.

In de vernieuwde en gemoderniseerde badkamer op de begane grond is het ook een en al luxe. Mooie tegels afgewerkt met een heerlijke regendouche. Tevens voorzien van een gratis te gebruiken wasmachine.

Op de begane grond is een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed ( 1.80x2.00) en opbergruimte voor kleding.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan één met twee losse boxsprings (90x2.00), een kledingkast en ventilator.
De andere slaapkamer is voorzien van een extra groot 2-persoonsbed (1.80x2.00) en een wastafel.
Beide slaapkamers hebben horren voor de ramen.
Op de 1e verdieping is er een extra toilet aanwezig.
Bij het vakantiehuis is ruimte om 1 auto te parkeren.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Speeltuin
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison134 Cazaleres'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De Ariège is een ideale vakantiebestemming als je enerzijds wilt genieten van de rust en ruimte, en anderzijds de vakantie door wil brengen in een omgeving waar veel te zien is.

Of je nu prachtige plaatsen als Mirepoix, Foix of Pamier bezoekt, indrukwekkende kastelen als Montségur of mooie grotten als de grot van Niaux: je kijkt je ogen uit! Deze streek is ideaal voor een veelzijdige vakantie. De omgeving is prachtig, ongerept en zonnig. De schitterende natuur biedt veel mogelijkheden voor sport en de streek kent vele culturele bezienswaardigheden. Op deze pagina vind je een greep uit de mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft.

Résidence Château Cazalères is de perfecte uitvalsbasis voor deze activiteiten. Wil je een vakantie doorbrengen in dit prachtige gebied

  • Bergachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Geen zin om te koken?

Kom dan lekker eten in het restaurant van het Chateau.

Schuif aan voor een heerlijk en betaalbaar diner.

Liever een snackmenu?

Ga dan naar de poolbar bij het zwembad.

Wat is er te doen

Vakantiepark chateau Cazalères is een Nederlandstalig vakantiepark in de Midi-Pyreneeën. Je vindt ons zo’n 70 kilometer ten zuid-oosten van Toulouse in het mooie departement Ariège.

Het park bestaat uit 138 vrijstaande vakantiehuizen (4-6 persoons) op een oud landgoed.

Rondom het kasteel Cazalères vind je 2 grote zwembaden en een apart afgeschermd kinderbad, een poolbar, een restaurant, tennisbanen, trampoline, speeltuin voor de kleintjes, midgetgolf en petanque-banen.

In de zomervakantieperiode houdt een Nederlandstalig animatieteam jong en oud enthousiast bezig.
Wat is er te doen in de omgeving?

Het vakantiepark ligt op loopafstand van het dorp Daumazan-sur-Arize. Hier vind je een kleine Casino (supermarkt), bakker, slager en horeca. Ook is er wekelijks een markt.
Genieten van de natuur kan op vele manieren: (berg)wandelen, fietsen, kanoën, klimpark, golfbaan, aan jou de keuze.
Of bezoek een van de oude en interessante steden en hun markten in de omgeving: Foix, Pamiers, Mirepoix, Toulouse, Carcassonne of rijd wat verder naar Andorra, Lourdes of zelfs Barcelona.

  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

parktoeslag ter plaatse betalen € 28,00 per week

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 120,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Maison134 Cazaleres heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 679

Prijs per week vanaf

€ 679

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie