Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Lorna Cannell

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Gite Hirondelle is ontworpen voor uw comfort, het is modern, groot en ruim met een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels van Lauragais naar de majestueuze Pyreneeën. Het biedt 3 grote slaapkamers, waarvan twee met comfortabele kingsize bedden, en de derde heeft 3 eenpersoonsbedden. De moderne, goed uitgeruste keuken heeft een elektrische dubbele oven, een gasfornuis, een magnetron, een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een wasmachine, evenals een traditionele eettafel. De zitkamer geeft uit op het op het zuiden gelegen privéterras met terras.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Hirondelle, Domaine Le Cazal'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Domaine Le Cazal heeft meer dan 40 hectare land en ligt net buiten het mooie ariegeois dorpje Manses. Het heeft een ononderbroken uitzicht over de glooiende heuvels van Lauragais naar de adembenemende Pyreneeën. Ondanks de rustige omgeving ligt de middeleeuwse bastidestad Mirepoix op slechts 10 minuten rijden. Mirepoix is een bloeiende stad en biedt alle voorzieningen zoals supermarkten, benzinestations, banken, bars en restaurants. Een goed wegennet ligt op slechts een paar minuten rijden en geeft gemakkelijk toegang tot het omliggende gebied. De steden Foix en Carcassonne zijn zeker een bezoek waard, evenals de roze stad Toulouse. Als Katharenkastelen u interesseren, zijn er genoeg te bezoeken in dit gebied. De Middellandse Zeekust is in slechts 90 minuten te bereiken.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Op de boerderij

Culinair en wijn

In het levendige stadje Mirepoix vindt u een ruime keuze aan restaurants en terrasjes, ideaal om de tijd te verdrijven met een glas lokale wijn. Ga onder de couverts zitten en bewonder de originele balken en gebeeldhouwde gezichten. Ook de markt op maandagochtend mag u niet missen. Van de lente tot de late herfst zijn er in Mirepoix verschillende festivals, feesten en tentoonstellingen. Er worden veel lokale wijnen aangeboden, van een krachtige rode, droge witte, koele rosé of de beroemde blanquette of cremant van Limoux.

Wat is er te doen

Er is hier voor elk wat wils, gaande van luieren aan de rand van het zwembad van 12m x 6m, genieten van het prachtige uitzicht en het gezang van de vogels, tot parachutespringen of canyoning en alles daartussenin.
Vanaf Le Cazal, als u een pauze wilt van het zwembad, zijn er tal van ontspannen en niet zo ontspannen wandelingen. Maak een wandeling naar het dorp Manses, ongeveer 600 meter. Er zijn rondwandelingen, vanaf uw voordeur, deels over paden, deels door bossen, deels over rustige wegen, variërend van 2,5 km tot ongeveer 10 km. Er is ook een mooie wandeling van 10 km naar Mirepoix. Het enige enigszins inspannende deel is door het bos om over de heuvel naar het oosten te klimmen. Voor de rest is het min of meer vlak en niet over de weg, op een paar honderd meter na.
Als wandelen u aanspreekt, is dit de perfecte plek voor u. De GR78 - route de Saint Jacques de Compostella, loopt achter Le Cazal langs. Verder weg is er een fantastisch aanbod aan wandelingen. U kunt kiezen uit moeilijkheidsgraad, afstand, rivierwandelingen, bergwandelingen, historische wandelingen, stadswandelingen.
Dit is ook een ideaal fietsgebied - zowel mountainbiken als fietsen op de weg. De Tour de France passeert vaak binnen een straal van 5 kilometer. De Pyreneeën zijn dichtbij met hun uitdagende cols of als u liever een meer ontspannen rit, de voie verte is een wandel-en fietspad omgezet van de oude spoorlijn en loopt van Mirepoix naar Lavelanet, met tal van mooie dorpjes op de route.
Er zijn rivieren en meren in de buurt waar u kunt kanoën, kajakken, raften, zeilen, zwemmen, andere watersporten en canyoning kunt beoefenen. De thermale spa in Ax les Thermes biedt een ontspannend en herstellend bezoek.
In de buurt is er een goede keuze aan andere activiteiten, waaronder golf, karting, skydiving, skiën, een bezoek aan grotten en ondergrondse rivier, Katharen kastelen en natuurlijk de vele markten waar lokale en speciale producten kunnen worden gevonden.
Het gebied heeft een rijke geschiedenis met Mirepoix, Carcassonne, Foix en Toulouse van bijzonder belang.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Er is hier voor elk wat wils - luieren bij het zwembad, rondneuzen op de plaatselijke markten, het Katharenpad volgen naar de historische bolwerken en kastelen, een wandeling door de bossen of in de bergen, watersporten, fietsen, karten, tokkelen of skydiven.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Vraag naar onze speciale tarieven voor koppels, die beschikbaar zijn buiten de zomerperiodes.
In de koelere maanden, verwarming is door middel van een houtkachel. Hout is niet inbegrepen in onze prijs, maar kan worden gekocht bij de eigenaar.
Daarnaast zijn wij verplicht om taxe de sejour te innen en af te dragen aan de lokale autoriteiten. Voor 2022 bedraagt deze 83 cent per volwassene per nacht.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Hirondelle, Domaine Le Cazal heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.