Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Bois de cèdre

Bekijk album (23)
/
  • 8
  • 3
  • 3
  • 2
  • 3
 

Beschikbaarheid van 'Bois de cèdre'

CAROLE BIREBENT BILLON heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2017

Wij (2+3: 19,17,17j) hebben in juli een fantastische week gehad in dit prachtige landgoed dat met veel liefde en groot gevoel voor stijl door Luc en Marianne is aangelegd. Ons appartement (BdC) is zeer ruim en biedt alle comfort op 4/5 sterren niveau. Het terras aan de tuinzijde biedt voldoende privacy en mooi vrij uitzicht op de prachtige tuin met bloeiende planten en mooie bomen. Het zwembad is groot genoeg, zeer schoon met voldoende faciliteiten.
Luc en Marianne weten wat gastvrijheid is en spreken goed engels. De tweede avond gaven zij een borrel aan het zwembad aan hun gasten. Luc heeft er veel plezier om de echte hoogtepunten uit de omgeving te duiden en die waren de moeite waard! Er zijn 6 fietsen beschikbaar, waarmee we een mooie tocht langs het naastgelegen eeuwen oude kanaal-du-midi met al zijn sluizen hebben gemaakt. Het diner bij het chateau Gayda, midden in de wijngaarden, was top, om nooit te vergeten. Behalve Carcassone zelf (leuk muziek festival), was de Abdij Font-froid zeer de moeite waard, ook voor de kinderen.
Kortom een heerlijke plek in een interessante omgeving, waar we graag nog eens terugkomen.
Zie verder ook www.domainelesmagasins.fr.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie