Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Sue O'Grady

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

Deze gerenoveerde boerderij met twee verdiepingen en gastenverblijf op een ommuurd privéterrein ligt aan de voet van de ommuurde stad Carcassonne.

Genesteld onder het historische middeleeuwse Chateau de Carcassonne, ook bekend als La Cité, ligt Oasis de la Cité, een prachtig gerestaureerde middeleeuwse boerderij. Het bestaat uit twee afzonderlijke onder architectuur gebouwde panden en heeft veel originele kenmerken, waaronder balken en een prachtige houten trap. Het biedt comfortabel plaats aan maximaal 8 gasten. De boerderij met twee verdiepingen (5 slaapplaatsen) en het gastenverblijf met één verdieping (3 slaapplaatsen).
Perfect voor grote groepen en familievakanties! Ruime accommodatie voor gemengde leeftijdsgroepen met 2 woonkamers en 2 keukens.
Het hoofdhuis en het gastenverblijf beschikken beide over WIFI.
De grote, aangelegde tuin biedt veilige parkeergelegenheid voor 2 auto's met een spectaculair uitzicht op het Chateau en het prachtige zwembad is het perfecte tegengif voor de hitte van de zomer.
Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Gelieve uw eigen zwembadhanddoeken mee te brengen.
ACCOMMODATIE IN MEER DETAIL:
HET BOERDERIJ:
Op de begane grond, met een deur via een lobby naar de Rue Longue, is de zitkamer/eetkamer/keuken een lange open ruimte die intiem maar toch licht en luchtig aanvoelt, met tapijten op een witte tegelvloer. Aan de ene kant is de moderne keuken goed uitgerust met eikenhouten werkbladen, oven, kookplaat, magnetron, vaatwasser, grote koelkast/vriezer. Het eetgedeelte heeft openslaande deuren naar de keuken-binnenplaats met grind, en een grote schoorsteen/mantelstuk voor de open haard tegenover de glazen eettafel (die comfortabel plaats biedt aan 6 gasten). Aan de andere kant heeft de zithoek een raam met luiken naar het zwembaddek en de tuin en een plafond met zichtbare balken. De originele oude trap leidt vanuit het midden van deze kamer naar de eerste verdieping.
De bovenverdieping heeft grote zichtbare balken en extra hoogte waar de houten plafonds de dakschuinte volgen. Vanuit het centrale trappenhuis is er een grote tweepersoonskamer met queensize bed die de originele vloer van kleitegels heeft. In deze kamer staat ook een eenpersoonsslaapbank. De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden, een opbergzolder en een houten vloer. Er is een familiebadkamer (douche-in-bad, linnenkast, wasmachine kast) op de overloop tussen de twee slaapkamers.
De verwarming voor de koelere maanden wordt verzorgd door elektrische radiatoren.
WiFi is beschikbaar in het hele huis.
Er is een flat screen HD TV met ingebouwde DVD. De TV heeft satelliet/kabel kanalen. Deze bestaat uit Sky (basis satellietpakket inclusief de belangrijkste Britse kanalen). Er is ook een Franse tv-decoder.
Een selectie van DVD's is beschikbaar evenals vele boeken. Een wasmachine is beschikbaar voor gasten.
Gasten kunnen gebruik maken van een pingpongtafel en er is ook een petanquebaan.
HET PENSION:
Het huis heeft toegang direct vanaf de straat. Het is een charmante gelijkvloerse woning (voor 3 personen) en is omgebouwd van een oude stal.
Het huis heeft een open woonkamer/eetkamer/keuken. De keuken is voorzien van moderne eenheden met een eikenhouten geolied werkblad, een roestvrijstalen spoelbak en een monokraan. Alle faciliteiten voor een self-catering vakantie zijn aanwezig. Inclusief vaatwasser, magnetron, koelkast, inductie kookplaat en elektrische oven en cafétière.
Er is een grote tweepersoons slaapkamer en badkamer. De badkamer heeft een bad met douche en WC.
Er is een dagverblijf met een uitklapbare slaapbank zodat het mogelijk is om in totaal 3 personen in het Guest House te laten slapen.
De woonkamer en eetruimte heeft een gietijzeren houtkachel.
Er is een flat screen HD.
Het heeft een eigen bescheiden binnenplaats op het zuiden met vlonders en grind, die uitkomt op de gemeenschappelijke tuin via een hek dat kan worden gesloten voor privacy.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Oasis de la Cité'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gelegen aan de voet van de middeleeuwse Cité in de historische wijk Barbacane, is het huis ideaal gelegen op loopafstand van zowel de oude als de nieuwe stad van Carcassonne. Lokale bakkers/kruideniers zijn nog dichterbij, evenals de rivier de Aude. Het is een aangename wandeling over de Pont Vieux, de historische stenen brug met dramatisch uitzicht op de stadswallen en de Pyreneeën in de verte, naar de uitstekende levensmiddelenmarkt die drie dagen per week wordt gehouden op de Boulevard Barbes in het centrum van Carcassonne, Place Carnot.

Toulouse ligt op minder dan een uur rijden, Narbonne en de stranden aan de Middellandse Zee op iets meer dan een uur rijden.

Er zijn ook prachtige wandelingen, schitterende landschappen en spectaculaire Kathaarse kastelen te bezoeken.
Of waarom probeert u de plaatselijke wijnen niet? Deze omvatten Minervois, Corbiere en La Clape.

Twee Michelin sterren restaurants liggen op een paar minuten lopen van het huis.
De golfbaan ligt op slechts 6 minuten rijden en het strand van Lac de Cavayere, met stranden en vele buitenactiviteiten, is slechts een klein stukje rijden. Hier is ook O2 (een lokale versie van GoApe), is een boomklim avonturenpark voor alle leeftijden. Hier is Ski-Nautique met een geweldig café, en een watersportcentrum. Plezier voor het hele gezin!
La cité is beroemd om zijn Bastille Day vuurwerk (op de avond van 14 juli), een verhaal over de belegering van de Katharen in het kasteel, en de tuin van Jardin Oasis ligt recht onder de muren met een fantastisch uitzicht.
Een belangrijke toeristische attractie is de jaarlijkse finish, rustdag en start van de volgende etappe van de Tour de France, meestal eind juli.
Er zijn geweldige concerten (meestal met een paar internationale hoofdacts) gedurende de hele maand juli.
Carcassonne is prachtig gelegen aan het Canal du Midi en de rivier de Aude en heeft snelle verbindingen met zowel Toulouse en Marseille (57 minuten) als Narbonne (31 minuten). Narbonne en de mediterrane stranden liggen iets meer dan een uur in de andere richting.

  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

Veel restaurants op loopafstand van het huis, waaronder twee met Michelin-sterren.
Of waarom probeert u niet de lokale wijnen? Deze omvatten, Minervois, Corbiere en La Clape.

Wat is er te doen

Prachtig verwarmd privé zwembad.
Jeu de boules baan

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een waarborgsom (voor eventuele schade) van 300€ zal worden gevraagd na de laatste huurbetaling via onze lokale agenten van Prestige.
Dit moet worden betaald met een creditcard en er zal u worden gevraagd om kaartgegevens te verstrekken.
Een routebeschrijving wordt uitgegeven na deze betaling.
Het bedrag zal worden terugbetaald na een bevredigend rapport van de schoonmaakploeg.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Oasis de la Cité heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 2.274

Prijs per week vanaf

€ 2.274

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.