Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Robert Clarke

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Vakantiehuis Mimarmel is een eigentijdse villa, helemaal op de begane grond, gelegen aan het eind van een doodlopend weggetje met 16 gelijksoortige huizen, op maar 5 minuten lopen van het centrum of het leuke dorpje Ginestas.
Via de voordeur kom je in de hal, met een garderobe aan de rechterkant, in de lichte en ruime woonkamer met twee paar openslaande deuren naar een overdekt terras en de tuin.
De woonkamer is modern en comfortabel gemeubileerd, met veel ruimte voor 6 gasten. De goed uitgeruste keuken met ontbijtbar is ideaal om een kleine snack klaar te maken of een lekkere maaltijd. Naast de ontbijtbar is er ook een grote eethoek met tafel en 6 stoelen.
Een deur vanaf de woonkamer leidt naar de gang waar 3 slaapkamers en de belangrijkste badkamer liggen. De grootste slaapkamer heeft een comfortabel super kingsize bed en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden die eventueel aaneengeschoven kunnen worden tot een groot tweepersoonsbed en een handige wastafel. De derde slaapkamer heeft ook twee enkele bedden. Alle slaapkamers zijn in 2016 voorzien van nieuwe bedden, meubels en zachte kussens...
Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je op een schaduwrijk terras met zes zitplaatsen, dichtbij de ingebouwde barbecue. Een door leidt vanaf het terras naar het zwembadhuisje, waar je een wasmachine vindt en een extra koelkast met vriezer (ideaal voor drankjes aan het zwembad en Franse kazen!).
Aan de zuidkant van de woonkamer en terras ligt het zwembad te glinsteren en het hele jaar door is er een palet aan kleuren in de Mediterrane tuin. Ga lekker liggen op een van de zonnebedden en geniet van de zon en het zachte klokgelui vanuit de klokkentoren van de dorpskerk in de verte.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Mimarmel'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ginestas is een klein dorpje op ongeveer 30 minuten lopen van het Canal du Midi. Wat verderop zijn talloze plaatsen die je kunt bezoeken, waaronder de schitterende ommuurde stad Carcassonne, het Katharendorp Minerve, en mooie zandstranden. We hebben een collectie toeristische folders in de villa en we geven u altijd graag suggesties gebaseerd op uw eigen voorkeuren.

  • In/bij een dorp

Recensies

Villa Mimarmel heeft de afgelopen 4 jaar 12 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Fabulous return visit! The villa is always so clean, comfortable and welcoming. Air con was not always needed, but fab when we did. Thanks again – we’ll be back! We love it here.

  • 10 sterren

    Such a beautifully appointed property and pool that went above our expectations. Immaculately clean, a thoughtful welcome hamper filled with such useful supplies. After years of renting villas I always take the basics with me but totally unnecessary here. Consequently on arrival we felt completely at home in an area that we really love and would have happily stayed longer!

  • 10 sterren

    What a lovely few days we’ve had staying at “Mimarmel”. The location was perfect for the wedding venue. Restaurants within easy reach were all excellent. Bread from the boulangerie was beautiful. We enjoyed every day in the “Gin & Tonic pool” and the villa was so clean and well equipped, who could ask for more. We’ve made so many happy memories from our stay here.
    We will return!

Culinair en wijn

Op maar vijf minuten lopen van het huis ligt het leuke restaurant "Three little pigs" waar je een driegangenmaaltijd met wijn voor €13,90 kunt krijgen. In het dorp is nog een ander restaurant en de wijnbar "Oncle Jules". De restaurants in Le Somail liggen ook op loopafstand. We actualiseren onze lijst met favoriete restaurants in de omgeving regelmatig. Er zijn ook talloze wijnkelders die u kunt bezoeken. Wij vinden vooral Domaine de l'Herbe Sainte in Mirepeïsset heel leuk.

Wat is er te doen

Carcassonne - Een bezoekje aan deze oude ommuurde stad is een must als u in de regio bent. Ga er in de zomer vroeg op de dag naartoe, parkeer op de top van de heuvel en als je eenmaal de Cité hebt bezocht, loop dan naar beneden en steek de rivier over voor een goed uitzicht op de muren en wandel door het lagere gedeelte.
Canal tochtje - Je kunt een tochtje maken op het Canal du Midi vanaf Le Somail of Homps. Beide tochtjes zijn leuk, maar vanaf Homps heb je een boot met versnaperingen en toiletten. Je kunt in Le Somail een bootje per uur huren.
Rijd ook eens om het Etang tussen Bages en Peyriac - prachtige omgeving en als je geluk hebt zie je zelfs flamingo's. Maak een stop in Bages en vind het uitzichtpunt waar je Narbonne met zijn cathedraal die zich tegen de skyline aftekent. Maak ook een wandeling rondom het mooie dorp Peyriac.
Collioure - Het is een eindje rijden, dus vroeg vertrekken, maar het mooie badplaatsje Collioure is een bezoekje zeker waard. In de vroege 20e eeuw was Collioure een oase voor artiesten voor onder andere Picasso en Matisse, die er hun ontmoetingsplaats hadden.
Le Somail - bezoek Le Somail aan het begin van je verblijf en ga naar het bureau voor toeristische informatie, waar je een film over het Canal kunt zien. Vergeet niet om het boekwinkeltje te bezoeken, in een heel bijzonder gebouw. Drink er een kop koffie terwijl je de boten ziet wegglijden onder een van Frankrijk meest gefotografeerde bruggen. Er zijn hier ook enkele uitstekende restaurants.
Markten - Veel van de plaatsjes in het gebied hebben markten, maar onze favoriet is Olonzac op dinsdag.
Minerve – Dit oude Katharendorp ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Je proeft er de historie en het biedt spectaculaire uitzichten over de rivieren.
Strand - De dichtstbijzijnde stranden zijn Narbonne Plage en Gruissan Plage. Wij vinden Gruissan het leukst. Het is fascinerend, met de huizen op stelten, bekend van de film Betty Blue. Neem een picknick mee.
Pezenas - Een mooi dorp met klinkerstraatjes en heel aantrekkelijke winkels. Zaterdag is marktdag, dus wees er vroeg bij om een parkeerplaats te vinden.
wijnkelders - een reisje naar Frankrijk is niet compleet zonder een bezoekje aan een wijnkelder. Als je een voorraad lokale wijn wilt tegen een vriendelijk prijsje, ga dan naar de kelders van Ginestas op de weg naar Mirepeisset. bezoek ook de wijnkelder van Ventenac. Als je een bijzondere ervaring wilt, ga dan naar de Domaine de L’Herbe Sainte in Mirepeisset of Domaine Sainte Marie Des Crozes in Douzens, waar je alles kunt leren over de wijnen die ze maken en ruim gelegenheid geven om er een paar te laten proeven.
Narbonne - De oude Romeinse stad Narbonne ligt op ongeveer 30 minuten rijden. Bezoek de kathedraal, het Canal de la Robine, de Halles en het paleis van de aartsbisschop.
Wandelen langs het Kanaal – Wandel ook eens langs het kanaal. Onze favoriete route loopt langs het postkantoor in Ginestas en dan langs Les Gardes. Houd rechts aan en je komt bij het kanaal.
Olijven – Bezoek de olijfgaard (L’Oulibo) op maar een paar minuten rijden op de weg naar Bize. Je kunt er verschillende soorten olijven en olijfolie proeven. Ook is er een leuke winkel als je wat souvenirs mee naar huis wilt nemen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Sorry, huisdieren worden niet toegelaten.
Je kunt per vliegtuig gemakkelijk naar dit huis komen, want er zijn 7 vliegvelden in de omgeving.
Beziers en Carcassonne liggen het dichtstbij, beide op 55 minuten rijden.
Perpignan en Montpellier liggen op een uur rijden.
Toulouse en Nimes liggen op net iets minder dan 2 uur rijden, net als Girona in Spanje.
Het is echt de moeite waard om te kijken of je een goedkope vlucht vanuit Nederland kunt vinden en dan een auto huren op de luchthaven.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 945

Prijs per week vanaf

€ 945

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie