Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Peter and LIz

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Onze stijlvolle tenten staan in een weide in het prachtige landschap van de Lauragais, een onontdekte hoek van Frankrijk tussen Toulouse en Carcassonne en bieden een werkelijk unieke vakantie. De tenten combineren moderne stijl met de rust van de natuur en zijn voorzien van verbazingwekkende panoramische ramen die voor natuurlijk licht zorgen en dakramen om 's nachts naar de sterren te kijken. U kunt genieten van al het plezier van het buitenleven met al het comfort van binnen.

Er is genoeg ruimte voor het hele gezin in de twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed of twee aparte bedden, allemaal opgemaakt met biologisch katoenen beddengoed, beide met verduisterende gordijnen voor een geweldige nachtrust.

Zowel binnen als buiten kan gezamenlijk worden gegeten. De eettafel en zithoek met comfortabele bank kijken uit over de velden. Uw tent is een korte stap naar een privé 'en-suite' doucheruimte en toilet met verwarmde vloeren voor een warme douche, zelfs in de koelere maanden. De privé keuken is uw eigen keuken om heerlijke maaltijden te maken, geïnspireerd door de fantastische lokale markten en ambachtelijke producenten. Hij is volledig uitgerust met een combimagnetron, gaskookplaat en koelkast.

De tenten hebben een prachtig houten dek omgeven door de wilde bloemenweide, de perfecte omgeving om te zitten, te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Onze camping heeft een gemeenschappelijk verwarmd buitenzwembad, kinderspeelplaats, spelletjes en een kleine winkel voor de eerste levensbehoeften en lokale producten. In de schaduwrijke schuur is ruimte om te eten, te drinken en zich te mengen onder gelijkgestemde reizigers. Een plek om te kamperen, geen camping.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Ecologisch
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Orchidée'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Onze tenten bieden een geweldige locatie voor een landelijke ontsnapping uit het hectische leven . Slechts 45 minuten van zowel Toulouse en Carcassonne luchthavens met zeer goede wegverbindingen met de A61 snelweg op slechts 15 minuten afstand dat. Wij zijn een geweldige uitvalsbasis om de Lauragaise en daarbuiten te verkennen:
- Zwem, wandel of zeil bij het Lac de Saint-Ferréol, Lac le Lac de la Ganguise.
- Ontdek de Kathaarse kastelen
- Carcassonne beleven
- Een dagje Toulouse
- Proef de lokale markten zoals Revel en kom terug om het perfecte avondmaal te koken
- Fiets en wandel door het golvende landschap.
- Bezoek een biologische wijngaard of brouwerij
- Huur een fiets en fiets naar Castelnaudary langs het Canal du Midi en probeer de echte Cassoulet.
- Bezoek enkele lokale producenten die de producten verbouwen en maken die we in onze winkel ter plaatse verkopen.
- Een dagje strand aan de Middellandse Zee

Word wakker met het geluid van de vogels, breng de middag door bij het zwembad of in onze tuinen om te lezen of gewoon te zitten en te ontspannen. Speel 's avonds tafelvoetbal of tafeltennis voordat u geniet van een avondmaaltijd met heerlijke lokale producten. Na zonsondergang kunt u achterover leunen en naar de sterren kijken om een perfecte dag af te sluiten.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Een van de beste dingen aan deze regio is voor ons het rijke voedsel- en wijnpatrimonium. We zijn omringd door voedselproducenten en restaurants die een breed scala aan gerechten aanbieden die gebruik maken van de rijke lokale eetcultuur. Het beroemdste plaatselijke gerecht is cassoulet, dat door onze dichtstbijzijnde stad, Castelnaudary, wordt geclaimd. Bijna alle restaurants bieden een cassoulet aan of u kunt een kant-en-klare cassoulet kopen bij een traiteur. Als de traditionele cassoulet iets te veel van het goede is, verkopen verschillende patisserieën in Castelnaudary een ijscassoulet met noga in plaats van bonen. Een traktatie voor jong en oud!

We worden omringd door een reeks uitstekende restaurants, van het Relais de Riquet aan het Canal du Midi, dat traditionele gerechten van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen aanbiedt met een onverwacht brede wijnselectie en een cassoulet om mee te nemen, tot het modernere menu van Le Pas de Narouze aan het Bassin de Naurouze aan het Canal du Midi, dat zeer redelijk geprijsde menu's met moderne Franse gerechten van hoge kwaliteit biedt. Het restaurant in
Voor een meer bijzondere gastronomische ervaring is er L' Auberge du Poids Public in het historische dorp Saint Felix de Lauragais. De eetzaal biedt een prachtig uitzicht over de Pleine de Lauragais en uitstekende gerechten, waaronder een vegetarisch menu. Het wordt vermeld in de Michelin-gids en is een grote favoriet bij de plaatselijke bevolking voor een speciale maaltijdervaring.

Een van onze passies is eten, we hebben het geluk omringd te zijn door ambachtelijke producenten waarvan we de producten in onze winkel ter plaatse bewaren. Veel van deze producenten kunnen worden bezocht, dus proef het bier en ontmoet de producent. We hebben zelfs een olijfolieproducent in ons dorp die in de zomer proefbezoeken aanbiedt!
Er zijn verschillende wijngebieden in de buurt met interessante appellations die mediterrane en Atlantische druiven combineren, zoals Malpere, Minervois en Cabardes die complexe rode wijnen en fantastische rozen leveren. Gaillac in het noorden produceert schitterende witte en rode wijnen. Het gebied is ook een groeiend centrum voor biologische wijnbouw, met veel biologische wijngaarden en onze vrienden van Brequet, de biologische brouwerij in de buurt.
Markten
We bevinden ons in het hart van het agrarische landschap van Lauragais, waardoor we toegang hebben tot lokale levensmiddelen en een fascinerende reeks markten. De bekendste zijn Revel en Mirepoix die beide worden gehouden op middeleeuwse marktplaatsen met een groot aanbod van zowel lokale als biologische producenten. Onze dichtstbijzijnde markt is die van Villefranche de Lauragais, elke vrijdag, waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt, en veel dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. We vonden er de beste aardbeien die we ooit geproefd hebben! In totaal zijn er bijna 20 markten in en rond de Lauragais.

Andere voorzieningen
Onze dichtstbijzijnde boulangerie, apotheek, artsen en kleine supermarkt zijn in het dorp Labastide-d'Anjou op 6 km afstand, onze favoriete boulangerie is in Avignonet-Lauragais op 5 km afstand. Onze dichtstbijzijnde stad is Villefranche-de-Lauragais met een scala aan onafhankelijke winkels, boulangeries, boucheries, bars en restaurants en een grote Hyper-U supermarkt. Revel heeft een reeks onafhankelijke winkels op en rond het marktplein.

Wat is er te doen

Wij zijn gevestigd in het kleine dorpje Montmaur in de Aude, net over de grens met de Haute-Garonne en op slechts 45 minuten van de luchthavens van Toulouse en Carcassonne. We zijn ook maar 15 minuten verwijderd van de snelweg A61 en de spoorlijn tussen Toulouse en de Middellandse Zee.

Wij bieden een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de Lauragaise en daarbuiten:
- Zwemmen, wandelen of varen bij Lac Saint-Ferréol of Lac de la Ganguise.
- Ontdek de Kathaarse kastelen in Saissac
- Avondapero in onze plaatselijke olijfgaard
- Ontdek Carcassonne
- Een dag in Toulouse
- Bezoek onze lokale markten zoals Revel en kom terug om het perfecte diner te bereiden.
- Fietsen en wandelen in het omringende heuvelachtige landschap
- Bezoek een biologische wijngaard of brouwerij
- Huur een fiets om langs het Canal du Midi te fietsen en proef de echte Cassoulet

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Wij genieten van een prachtige omgeving in het hart van het platteland van Lauragais, omgeven door geschiedenis, cultuur en vele leuke dingen om te doen. Lauragais is een regio in het Franse departement Occitanie, gelegen tussen Toulouse en Carcassonne. Voor meer informatie zie de website van Lauragaise Tourisme.

Wij willen mensen de tijd geven om zich te verbinden, zich te verbinden met de natuur, zich te verbinden met de lokale cultuur en zich te verbinden met elkaar.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Orchidée heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 242

Prijs per week vanaf

€ 242

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie