Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Peter and LIz

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Deze stijlvolle tent staat ​​in een weiland in het prachtige landschap van de Lauragais, een onontdekte hoek van Frankrijk tussen Toulouse en Carcassonne en biedt een werkelijk unieke glamping-vakantie. De tent is een van de glamping tenten op ons terrein. Hier worden een moderne stijl en de rust van de natuur samengebracht. Er zijn geweldige panoramische ramen die voor natuurlijk licht zorgen en dakramen om 's nachts naar de sterren te staren. U kunt genieten van het buitenleven met alle comfort van binnen.
Er is voldoende ruimte voor het hele gezin in de twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed of twee aparte bedden, allemaal opgemaakt met beddengoed van biologisch katoen, beide met verduisteringsgordijnen voor een goede nachtrust.
De maaltijden kunnen zowel binnen als buiten samen worden genoten. De eettafel en zithoek met comfortabele bank kijken uit over de velden. Je hebt de beschikking over een privé-doucheruimte en toilet met vloerverwarming voor een warme douche, zelfs in de koudere maanden. De privékeuken is geschikt om heerlijke maaltijden te maken, geïnspireerd door de fantastische lokale markten en ambachtelijke producenten. Hij is van alle gemakken voorzien met een combimagnetron, gaskookplaat en koelkast.
De tent heeft een prachtig houten terras, omringd door de wilde bloemenweide, de perfecte omgeving om te zitten, te ontspannen en te genieten van het uitzicht.
Er is een gedeeld verwarmd buitenzwembad, een kinderspeelplaats, spelletjes en een kleine winkel op het terrein voor benodigdheden en lokale producten. De schaduwrijke schuur heeft ruimte om te eten, drinken en zich te mengen met andere gelijkgestemde reizigers. Dit is geen camping in de traditionele zin van het woord.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Back to basic
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Pastel'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Wij zijn gevestigd in het kleine dorpje Montmaur in de Aude, net over de grens met de Haute-Garonne en op slechts 45 minuten van de luchthavens van Toulouse en Carcassonne. We zijn ook slechts 15 minuten verwijderd van de snelweg A61 en de spoorlijn tussen Toulouse en de Middellandse Zee.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Pastel heeft de afgelopen 4 jaar 10 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.1 sterren
  • 8 sterren

    Vriendelijk echtpaar, behulpzaam, heerlijk zwembad, technisch wat rommelig, echt Frans, zouden wat definitief aan muggen-wering kunnen doen. Wat lastig om in de omgeving restaurant te reserveren, vooral vd locals. We hebben genoten.

  • 10 sterren

    Beautiful place and very peaceful, we had great holiday and Peter and Liz could not have been any more helpful. We found excellent places, restaurants and fates that we would never have found without their help and knowledge. We loved the swimming pool and it was a relaxing environment. Our gite had everything we need. We would truly recommend Nature's Pace Holidays to everyone! Thank you Peter and Liz

  • 8 sterren

    We hebben een heerlijke tijd gehad. Het is er heerlijk rustig. de omgeving is mooi. veel kleine dorpjes. Peter en Liz zijn erg behulpzaam en willen zorgen voor een fijne vakantie iedereen. De tent had alle voorzieningen. Het bijgebouw waar de douche en wc zich bevinden was ook erg netjes. Ook de keuken had alles wat we nodig hadden.
    Ook kregen we genoeg informatie om dingen te doen in de omgeving.
    AQUAPARC Lauragais was erg leuk om te bezoeken.
    Al met al zijn we lekker tot rust gekomen en hebben we een fijne tijd gehad.

Culinair en wijn

Een van de beste dingen van deze regio zijn het rijke erfgoed aan eten en wijn. We zijn omringd door voedselproducenten en restaurants die een breed scala aan gerechten serveren die gebaseerd zijn op de rijke lokale eetcultuur. Het beroemdste lokale gerecht is cassoulet, geclaimd door onze dichtstbijzijnde stad, Castelnaudary. Bijna alle restaurants bieden een cassoulet aan of u kunt een kant-en-klare cassoulet kopen bij een traiteur. Als de traditionele cassoulet een beetje te veel is, verkopen verschillende patisserieën in Castelnaudary een ijscassoulet met nougat in plaats van bonen. Een traktatie voor jong en oud!

We worden omringd door een scala aan uitstekende restaurants, variërend van het Relais de Riquet aan het Canal du Midi, dat traditionele gerechten van goede kwaliteit biedt tegen redelijke prijzen met een onverwacht brede wijnselectie en een cassoulet om mee te nemen. Het modernere menu van Le Pas de Narouze, gelegen aan het Bassin de Naurouze aan het Canal du Midi, biedt zeer redelijk geprijsde vaste menu's met moderne Franse gerechten van hoge kwaliteit.
Voor een meer bijzondere gastronomische ervaring is er L' Auberge du Poids Public in het historische dorp Saint Felix de Lauragais. De eetkamer biedt een fantastisch uitzicht over de Pleine de Lauragais en voortreffelijk eten, waaronder een vegetarisch menu. Het wordt genoemd in de Michelingids en is een grote favoriet bij de lokale bevolking voor een bijzondere maaltijdervaring.

Een van onze passies is eten, we hebben het geluk omringd te zijn door ambachtelijke producenten wiens producten we in onze winkel op voorraad hebben. Veel van deze zijn beschikbaar voor bezoeken, dus proef het bier, ontmoet de producent. We hebben zelfs een olijfolieproducent in ons dorp die in de zomer proeverijen aanbiedt!
Er zijn verschillende wijnregio's in de buurt met interessante appellations die mediterrane en Atlantische druiven combineren, zoals Malpere, Minervois en Cabardes, die complexe rode en fantastische rozen opleveren. Gaillac in het noorden produceert zowel briljante witte als gedurfde rode tinten. Het gebied is ook een groeiend centrum voor biologische wijnbereiding, met veel biologische wijngaarden en onze vrienden in Brequet, de biologische brouwerij in de buurt.
De meest bekende zijn Revel en Mirepoix die beide worden gehouden op middeleeuwse marktplaatsen met een groot aanbod van zowel lokale als biologische producenten. Onze dichtstbijzijnde markt is elke vrijdag in Villefranche de Lauragais, waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt, en veel dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. We vonden de beste aardbeien die we ooit hebben geproefd! In totaal zijn er bijna 20 markten in en rond de Lauragais.

Andere voorzieningen
De dichtstbijzijnde bakker, apotheek, artsen en kleine supermarkt bevinden zich in het dorp Labastide-d'Anjou op 6 km afstand, onze favoriete bakker is in Avignonet-Lauragais op 5 km afstand. Onze dichtstbijzijnde stad is Villefranche-de-Lauragais met een scala aan onafhankelijke winkels, bakkers, boucheries, bars en restaurants en een grote Hyper-U-supermarche. Revel heeft een scala aan zelfstandige winkels op en rond het marktplein.

Wat is er te doen

Dit is een geweldige locatie voor een landelijke ontsnapping aan het hectische leven. We zitten op slechts 45 minuten van zowel de luchthavens van Toulouse als Carcassonne met zeer goede wegverbindingen met de snelweg A61 op slechts 15 minuten afstand. Ook is dit een uitstekende uitvalsbasis om de Lauragaise en omgeving te verkennen:
• Zwemmen, wandelen of zeilen bij Lac de Saint-Ferréol, Lac le Lac de la Ganguise
• Verken Kathaarse kastelen
• Beleef Carcassonne
• Een dagje uit in Toulouse
• Bezoek de lokale markten zoals Revel en kom terug om het perfecte avondmaal te koken
• Fiets en wandel door het glooiende omliggende platteland
• Volg een rondleiding door een biologische wijngaard of brouwerij
• Huur een fiets en peddel naar Castelnaudary langs het Canal du Midi en probeer de echte Cassoulet
• Bezoek enkele lokale producenten of probeer de lokale producten in onze winkel
• Een dagje naar het strand aan de Middellandse Zee

Word wakker met de geluiden van de vogels, breng de middag door bij het zwembad of in onze tuinen om te lezen of gewoon te zitten en te ontspannen. Speel 's avonds tafelvoetbal of tafeltennis voordat u geniet van een avondmaaltijd met fantastische lokale producten. Leun na zonsondergang achterover en kijk naar de sterren om een ​​perfecte dag af te sluiten.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

We genieten van een prachtige omgeving in het hart van het platteland van Lauragais, omringd door geschiedenis, cultuur en veel leuke dingen om te doen. Lauragais is een regio in het Franse departement Occitanië tussen Toulouse en Carcassonne.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 240

Prijs per week vanaf

€ 240

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie