Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Andrew & Regine Wolfe

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

De begane grond van het huisje heeft een grote, volledig ingerichte open keuken, een eethoek en een woonkamer. Een bank en twee fauteuils omringen een traditionele open haard en de eettafel biedt plaats aan vier.
Een stereo is ook aanwezig. Dubbele openslaande deuren leiden naar het privéterras, waar een barbecue en tuinmeubilair staan om buiten te eten.
Ook op de begane grond is de slaapkamer, met een kingsize tweepersoonsbed. De badkamer heeft een bad, een aparte douche, een wastafel en een toilet.
Boven, onder het dak, bevindt zich een grote, goed ingerichte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden "lits bateau".
Dit vakantiehuis is beschikbaar voor verhuur afzonderlijk of in combinatie met de Oost- en / of Westvleugel (s) voor grotere groepen (max. 14 personen).

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Tennisbaan bij huis
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Domaine de La Prade - The Cottage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Prade ligt op slechts twee kilometer van het dorp Villasavary, dicht bij Castelnaudary in het historische departement de Aude van de regio Languedoc-Roussillon. Villasavary heeft een slager, een bakker, een winkel, een apotheek en een postkantoor om in uw dagelijkse behoeften te voorzien. Castelnaudary, op tien minuten rijden, heeft tal van banken, supermarkten, winkels, bars en restaurants. Nog dichterbij zijn de Romeinse marktstad Bram en de historische stad Fanjeaux, geboorteplaats van St. Dominique, oprichter van de Dominicaner orde van monniken.
Misschien wel de meest beroemde bezienswaardigheid van de regio is de prachtig gerestaureerde middeleeuwse stad Carcassonne - een Unesco-werelderfgoed, dat slechts 25 minuten ten oosten van La Prade ligt. De prachtige wallen en 42 torens van Carcasonne bewaken het belangrijkste kasteel van Comtal; eronder ligt een doolhof van kleine geplaveide straatjes met talloze restaurants en kleine winkeltjes.
Het is slechts 20 minuten rijden naar de prachtige middeleeuwse ‘bastide’ stad Mirepoix, met zijn ‘couverts’ uit de 15e eeuw (overdekte arcades). De hele regio Languedoc-Roussillon is doordrenkt van geschiedenis, van de tijd van de Romeinse bezetting tot het turbulente tijdperk van de middeleeuwse Kathaarse ketterij. Lastours, Montsegur en Peyrepertuse zijn drie van de meest majestueuze bastides, en zijn zeker het ontdekken waard. Er zijn ook tal van prachtige gerestaureerde abdijen te bezoeken, waaronder Fontfroide, St Papoul en Lagrasse.
Binnen een uur rijden naar het westen bevindt zich de grootste verzameling werken ter wereld van Toulouse-Lautrec, gehuisvest in het naar hem genoemde museum in Albi, dicht bij Toulouse. Er zijn uitstekende mediterrane stranden op slechts 50 minuten afstand in Narbonne en Leucate en er zijn ook een aantal meren in de buurt, zoals Lac Saint Ferreol, met een strand, goede zwemmogelijkheden en goede wandelpaden door het bos.

  • Landelijk

Recensies

Domaine de La Prade - The Cottage heeft de afgelopen 4 jaar 20 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 9 sterren

    Heel erg bedankt voor het heerlijke verblijf op het landgoed. We hebben genoten van de plek, het zwembad, de tennisbaan en de tips voor de uitstapjes in de omgeving. Het appartement en de tuin waren fijn om te zijn. Andrew is een fijne gastheer. We komen graag weer.

    Reactie van Andrew & Regine Wolfe

    Thank you Brigitta for your kind words and I would be delighted if you and the family decided to return here to La Prade at some later date.

  • 10 sterren

    Fantastisch verblijf gehad in de Cottage. Het verblijf voldoet aan alle verwachtingen, is zeer comfortabel en sfeervol ingericht. Alles wat je maar kunt bedenken is aanwezig.
    Het landgoed is eveneens prachtig en omdat je maar met maximaal 3 andere gezinnen zit lijkt het wel of je een privé landgoed (inclusief heerlijk zwembad) tot je beschikking hebt. Andrew, de eigenaar, is een ook nog eens fantastische gastheer. Kortom prachtige plek voor een heerlijke vakantie.

  • 10 sterren

    Wing of a beautiful house, well located for both mountains and sightseeing. Lovely big pool and well maintained tennis court for the kids. Super friendly dog (with friendly owners too!)

Culinair en wijn

Castelnaudary, op tien minuten rijden, heeft talloze bars en restaurants. In de omgeving is een ruime keuze aan verdere restaurants, die gespecialiseerd zijn in lokale en andere gerechten. We bieden een lijst met restaurants voor onze gasten om hun dineravonturen te vergemakkelijken, evenals aanbevelingen voor lokale wijnproeverijen.

Wat is er te doen

The Cottage op Domaine de La Prade ligt dicht bij het hoofdgebouw, een indrukwekkend 19e-eeuws herenhuis (met 2 andere zelfstandige gites - 1 in elke vleugel) in een privé goed onderhouden park van 20 hectare met een verscheidenheid aan bomen en 3 vijvers. Gasten kunnen genieten van wandelen in het park, zwemmen in het zwembad van 6x12 meter of tennissen op het grote veld. Er zijn veel activiteiten binnen handbereik, zoals golf, tennis en varen op het 17e-eeuwse Canal du Midi, dat in de buurt ligt en de Atlantische Oceaan verbindt met de Middellandse Zee. Er zijn veel uitstekende restaurants en auberges ter plaatse, waar u de regionale keuken kunt verkennen, waaronder cassoulet, foie gras en magret de canard, en ook de lokale wijnen kunt proeven.

    Wat je ook moet weten...

    Domaine de La Prade ligt op 3 km van de snelweg A61, dus het is gemakkelijk bereikbaar, maar geen verkeerslawaai op de achtergrond.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Het hele jaar beschikbaar. We vragen een aanbetaling van 15% om de reservering te garanderen, het totaalbedrag is te betalen acht weken voor aankomst. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Verhuur is normaal gesproken wekelijks, zaterdag tot zaterdag, behalve buiten het hoog- en hoogseizoen wanneer andere tijden kunnen worden afgesproken. Een lokale taxe de sejour van 50 cent per persoon per nacht is verschuldigd bij aankomst (kinderen jonger dan 18 zijn vrijgesteld) evenals een restitueerbare borg van € 100.

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 100,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Prijs per week vanaf

    € 465

    Prijs per week vanaf

    € 465

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
    • De host doet mee aan de Omboekgarantie