Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jon Clements

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Vakantiehuis La Cardabelle is een comfortabel, ruim en volledig ingerichte gite met 3 slaapkamers waar 6 tot 8 personen kunnen verblijven. Het gebouw was oorspronkelijk een 19e eeuwse schuur in de stijl van de streek de Aveyron. Je vindt in La Cardabelle nog de originele details, maar wel alle comfort die je nodig hebt voor een 21e eeuwse vakantie! Je slaapt hier heerlijk rustig in comfortabele bedden, hebt een prachtig uitzicht vanaf het eigen terras op het zuiden en kunt hier heerlijk zwemmen in het grote zwembad.

Het vakantiehuis heeft een grote woonkamer met eethoek waar gemakkelijk 6 tot 8 mensen aan kunnen zitten, met banken, een fateuil en een heerlijke slaapbank voor 2 extra slaapplaatsen. Ook is er sateliettv, een DVD speler met DVD's, boeken en spelletjes voor het hele gezin. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een gaskooktoestel en een electrische oven, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesgedeelte en koffiezetapparaat, en voor alle linnengoed wordt gezorgd. Er is zelfs een koelbox met koelblokken voor een heerlijke picknick in de prachtige omgeving! Ook is er een wasmachine, kledingluchter, en strijkbenodigdheden. La Cardabelle heeft ook een toilet met een wastafel op de benedenverdieping. Boven zijn drie slaapkamers, twee badkamers waarvan een aangrenzend aan de slaapkamer en een separaat toilet. De grote ouderslaapkamer met zichtbare houten balken heeft een antiek tweepersoonsbed bed en kledingkast en een aangrenzende badkamer. De tweede tweepersoonsslaapkamer heeft ook mooie balken en een antiek bed, en verder is er een slaapkamer met een stapelbed. Beide slaapkamers met tweepersoonsbed hebben prachtig uitzicht over de vallei van de Tarn. Het beddengoed is van luxe microfiber en Egyptische katoen. Verder zijn er donzige witte handdoeken en strandlakens.

La Cardabelle heeft een gemeubileerd groot eigen terras op het zuiden met spectaculair uitzicht en een bbq. perfect voor maaltijden, een kopje koffie in alle vroegte of een drankje voor het eten of gewoon om te relaxen. Gasten van La Cardabelle kunnen ook genieten van het heerlijke 11m x 5m zwembad met zonnedek, zonnebedden en parasols, dat gedeeld wordt met de bewoners van de andere gite 'La Violette'. De twee gites hebben een grote tuin waar je heerlijk kunt spelen of gewoon relaxen, een jeu-de-boulesbaan met ballen, een speelkamer met pingpongtafel en andere buitenspelletjes waaronder croquet en kegels, en fietsen voor volwassenen. Het zwembad en de tuin hebben beide geweldig uitzicht van ongeveer 40 km over de vallei van de Tarn tot de bergen van Lacaune.

We provide free wifi and there is parking adjacent to the gite. La Ca e Gites are family friendly with children's books and DVDs, and indoor and outdoor games, including a paddling pool, being provided. Baby equipment, including a travel cot, is also available on request. A generous welcome pack is provided in the gite and we also offer table d'hote meals cooked by Jon, a former chef, and served in the gite.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Table d'hôtes
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'La Cardabelle - La Caze Gites'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Cardabelle ligt in een klein gehucht, boven de pittoreske vallei van de Tarn in het departement de Aveyron, op maar 2 minuten van het mooie dorpje Broquies in het Parc Naturel Regional des Grands Causses. Broquies heeft alle voorzieningen, waaronder winkels, een tennisbaan en een levendig festival in de zomer. De grotere plaats St Affrique, met zijn geweldige markt op zaterdag vol regionale producten ligt op maar 25 minuten rijden. De uitzichten hier zijn werkelijk adembenemend.
Je kunt er voor kiezen om gewoon ter plaatse te relaxen in de mooie, rustige omgeving, maar je kunt ook tochtjes gaan maken rondom de kleine dichtbijgelegen dorpen of grotere historische plaatsen zoals Albi, Rodez en Millau. De indrukwekkende Gorges des Raspes du Tarn liggen letterlijk voor de deur, en er zijn talloze versterkte dorpen en lastelen in het gebied die je kunt bezoeken. Voor de meer energieken is het gebied ideaal voor buitensporten en activiteiten zoals wandelen, fietsen, zwemmen in een meer of rivier, kajakken, paardrijden en vissen. Alle dorpen in de omgeving hebben jaarlijkse feesten, en er zijn vuurwerkshows en muziekfestivals, waaronder het bejende St Izaire Blues Festival.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

La Cardabelle - La Caze Gites heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Wonderful place to stay. Excellent hosts couldn’t do enough for you.facilities are very good, swimming pool is stunning and very good to swim in. Gite is extremely well equipped, we didn’t need anything that wasn’t there. Slept well in comfortable beds. Views are amazing. Would happily rebook.

    Reactie van Jon Clements

    Thanks for your great review Denise. We are so pleased you enjoyed your stay at La Cardabelle and were able to enjoy the pool and other facilities at the Gites. It was a pleasure to host you all and we would love to welcome you back for another stay in the future.

  • 9 sterren

    Wij hebben met z’n 5en 1 week vakantie gehouden bij Jon en Joanne. We werden zeer hartelijk verwelkomd door deze gastheer en gastvrouw, super lieve mensen. We hebben het geweldig gehad in la Cardabelle, mooi sfeervol huisje met een gezellig terras. Het verwarmde zwembad deelde we met de buren maar dit was geen probleem. We hebben heerlijk elke dag gezwommen. Prachtige tuin met uitzicht over de vallei van de Tarn.

    Reactie van Jon Clements

    Hartelijk dank voor uw mooie recensie Karine. We zijn zo blij dat u genoten heeft van uw verblijf in La Caze Gites. Het zou een waar genoegen zijn om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Culinair en wijn

Dit gebied is het thuis van de Roquefort kaas - de schapen op de weilanden rondom je vakantiehuis geven hun melk voor deze kaas. Maar er zijn nog andere heerlijke schapenkazen zoals de Tomme. Geniet ook van Aligot, een lekker gerecht van aardappelpuree met Tomme, een plaatselijke specialiteit. Eet het met een lokaal geproduceerde worst of met confit van eend. De stadjes en dorpjes rondom La Caze hebben restaurants waar zowel lokale specialiteiten als de meer internationale keuken wordt geserveerd. Er is heerlijk fruit en groente verkrijgbaar in de lokale markten, samen met lokaal vlees en kaas. Verder is er een wijndomein in Broquies waar je de lokale wijn kunt kopen. In de zomer zijn er avondmarkten, heel leuke gelegenheden om de lokale producten te eten, in een prachtige omgeving onder het genot van muziek en dans.

Wat is er te doen

Het gebied rondom het terrein La Caze, waar je vakantiehuis staat, is volgens ons een van de mooiste van Frankrijk en er zijn in de omgeving veel dingen de doen. Ga kajakken op de rivier de Tarn, waarbij je door mini-stroomversnellinkjes peddelt vanaf de brug bij Broquies, op vijf minuten, of maak een langere tocht van St Rome de Tarn of Viala du Tarn. Of strek je uit op een van de strandjes en neem een verfrissende duik in de Tarn. Het meer van Villefranche de Panat en het Lac de Pareloup, op 15 en 35 minuten van La Caze, zijn perfect geschikt om te zwemmen, watersport, boottochtjes of aan een van de stranden te liggen. Het meer bij Villefranche de Panat heeft een voetpad van 10 km rondom, leuk om te hardlopen, wandelen en fietsen. Het nabijgelegen plaatsje Millau is een buitensportcentrum, waaronder paragliden, raften en klimmen. Ook kun je er fietsen langs oude treinsporen en viaducten, en door tunnels op de Velorail bij Sainte Eulalie de Cernon. Plaatselijke maneges bieden paardrijtochten en het gebied heeft talloze uitgezette routes om te wandelen en te fietsen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Voor langere verblijven bieden we korting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 860

Prijs per week vanaf

€ 860

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie