Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Christine

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

La Belle Maison is gelegen in Estaing, een geklasseerde "L'un des Plus Beaux Villages De France" (een van de mooiste dorpen van Frankrijk). Estaing is een middeleeuws dorp en een tussenstop voor pelgrims op weg naar St Jacques de Compostelle in Noord-Spanje. Het dorp heeft een charmante sfeer en met goede restaurants, gezellige bars, koffielounges, bakker, supermarkt en een gemeentelijk zwembad, is het zeker de plek om een zorgeloze vakantie te vieren.
Uw privacy wordt gerespecteerd en tenzij hulp nodig is, wordt u alleen gelaten om te genieten en te verkennen.
U hebt exclusieve toegang tot het herenhuis met al zijn moderne faciliteiten, voorzieningen en comfort waardoor u zich er echt zult thuis voelen. De prachtige zonovergoten privébinnenplaats, net naast de keuken, is perfect om buiten te dineren.
Het huis heeft twee slaapkamers, een met een queensize bed en de tweede slaapkamer die kan worden geconfigureerd voor twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. De hoofdbadkamer met een groot bad en een doucheruimte bevindt zich op het slaapkamerniveau, maar er is ook een toilet op het woon-, keukenniveau.
Het huis is centraal verwarmd, heeft onbeperkt internet en satelliet-tv. Er is een dvd- en cd-speler en er zijn veel dvd's en cd's.
Estaing heeft een bijna mediterraan klimaat. De zomers zijn warm en droog met af en toe regen en onweer.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'La Belle Maison'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Estaing ligt genesteld in het hart van de pittoreske Vallée du Lot, in het noorden van het departement (of graafschap) dat bekend staat als de Aveyron, een van de acht departementen in de Midi-Pyreneeën. De rivier de Truyère komt bij Entraygues sur Truyère uit de Auvergne en mondt uit in de rivier de Lot.
Door de beschutting van de noord- en oostzijde van de bergen Auvergne en Aubrac, die deel uitmaken van het Centraal massief, genieten we hier van een mediterraan klimaat met een vroege lente, lange zomers, late herfst en bijgevolg korte winters. Met de dichtstbijzijnde autoroute op 96 kilometer afstand en de dichtstbijzijnde spoorlijn op 48 kilometer is er in de loop der jaren weinig veranderd en blijft de Vallée du Lot een oase van rust en kalmte.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Recensies

La Belle Maison heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Vandaag sluiten we een heerlijk verblijf in het sfeervolle la belle maison af. We hebben genoten van het huis, de gemoedelijkheid in het dorp, de vriendelijkheid van de plaatselijke middenstand, het buurvrouwtje van wie we groenten uit de moestuin kregen. We hadden prachtig weer en bijna alle dagen wel afgerond met een frisse duik in het mooie zwembad aan de rivier in het dorp.
    De keuken in het huis is goed gevuld en van alle gemakken voorzien, we hebben avonden lekker gekookt, van alles uit de streek. Op dagen na fiets- of wandeltochten gaf het prachtige bad of de luxe douche ontspanning voor het lijf. Onze fietsen konden we goed wegzetten in de garage en alles in huis was schoon en werkte prima, we hebben geen enkele zorg gehad.
    Espalion, Rodez, Bazouls waren mooie plekken om te bezoeken, met bijzondere natuur en/of cultuur waaronder leuke markten met typische streekproducten. De kanotochten vanuit Entraygues zijn een aanrader!
    Dank Christine voor de prettige afstemming, het waren fijne zomerweken hier!

    Reactie van Christine

    We are so pleased that you chose our property and had such a lovely holiday. Thank you also for your gift and the lovely comments you wrote in our guest books. Very best wishes Christine & Paul

Culinair en wijn

Lokaal zijn er Michelin-sterrenrestaurants, maar er zijn ook restaurants met menu's vanaf 15 euro. We hebben een lijst met aanbevolen restaurants in de handleiding bij het huisje.

Wat is er te doen

Voor sportieve activiteiten zit je hier goed.
Hier in de schone en rustige omgeving bieden de rivieren en meren alles wat je aan de kust zou vinden, of het nu gaat om zwemmen, windsurfen, zeilen, kanoën, raften of vissen.
Er zijn uitstekende, goed gemarkeerde wandelroutes die allerlei soorten terrein doorkruisen, van heuvels en bergen van meer dan 2000 voet tot diepe rivierkloven.
In elk dorp zijn tennisbanen, goede maneges en golfbanen.
Er zijn ook skigebieden op ongeveer een uur rijden in de Aubrac en de Cantal.

SKIËN
Skiën is mogelijk bij Le Lioran.
Het resort van Le Lioran is niet erg groot, maar een genot voor gezinnen en degenen die goedkoper willen skiën zonder al te veel commercie.

GOLF
De golfbaan van Mezeyrac wordt beschouwd als een van de mooiste 9 holes banen van Frankrijk en is zeker een bezoek waard. Clubs kunnen op de baan worden gehuurd en er is een uitstekend restaurant waar lunch en diner worden geserveerd.

PAARDRIJDEN
De plaatselijke favoriete manege biedt paarden die fit, schoon en alert zijn en hopelijk op uw bevel kunnen lopen, draven of galopperen, rond een van de mooiste bijna bergachtige regio's met fantastische, dramatische uitzichten.

VISSEN
Zowel de Truyère als de Lot bieden uitstekende vismogelijkheden vanaf een boot, vanaf de oever van de rivier of staand in het water tot aan je middel. Visvergunningen zijn ter plaatse verkrijgbaar en hengels kunnen worden gehuurd. Vrij grote vissen zijn er voor het net (althans dat zeggen ze!).

KANON
Als je van het water houdt, is dit een heerlijk dagje uit. Huur een kano bij Entraygues en drijf of peddel 10 of 20 km langs de prachtige rivier de Lot door prachtige kloven met een overvloed aan wild. Stop voor een adempauze en een picknick op een van de zandstranden langs de rivier en geniet vervolgens van de zachte opwinding van een afdaling door de stroomversnellingen.
Je wordt door de kanoverhuurders terug vervoerd naar het oorspronkelijke vertrekpunt.

ZEILEN en WINDSURFEN
De vele meren glinsteren in de zon onder een uitzicht van heuvel- en bergtoppen. Sommige zijn vrij lang (tot zeven mijl) en hebben zeilfaciliteiten. Luieren op een boot in de meren is enorm populair.

WANDELEN
Rondom zijn goed onderhouden, zeer rustige wandelpaden die de valleien doorkruisen en tot 2000 voet boven de rivieren klimmen. Loop naar de boven- of onderkant van een waterval van 1500 voet of gewoon naar de stad - in de frisse, heldere lucht is het altijd aangenaam rustig
OF
Als u liever een ritje maakt, bezoek dan het bruisende stadje Millau, de prachtige Gorges du Tarn en bekijk 's werelds grootste kunstwerk - het viaduct van Millau - de hoogste brugovergang ter wereld.- Adembenemend!

We hebben een picknickmand voorzien om uw uitstapjes eenvoudiger en net dat beetje handiger te maken.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Langlaufen

Wat je ook moet weten...

Evenementen
Bij het boeken van het huis raden wij u aan rekening te houden met de prachtige festivals die plaatsvinden in Estaing en omgeving!
Datum "La Saint-Fleuret Procession": eerste zondag van juli
Dit is een historische en religieuze parade met kostuums uit de 11e eeuw.
Avondmarkten
Datum: vrijdagavond - juli & augustus
"La Nuit Lumiere" - Datum: half augustus Tijd: 20:00 uur
Als u rond half augustus in de regio bent, probeer dan de 'la nuit lumiere' niet te missen, wanneer het hele dorp en de brug worden verlicht door kaarslicht en later is er een prachtig vuurwerk in het dorp.
"Les Medieval Festival" - Datum: tweede weekend van september
Het hele dorp Estaing gaat in september een heel weekend terug naar de middeleeuwen.
Hier in de 13e eeuw is de middeleeuwse markt rijk aan lokale producten, ambachtslieden tonen hun werken en groepen troubadours verlevendigen de straten met jongleer-acts en traditionele muziek. Op zaterdagavond is er een banket. En de winnaar van de Tristan-uitdaging wordt ridder genoemd onder het toeziend oog van de Estagnols in klederdracht.
Huur een kostuum en beleef elk tweede weekend van september het middeleeuwse leven.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 665

Prijs per week vanaf

€ 665

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.