Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jacqueline en Cees Guikers

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Vakantiehuis Au Coin des Cerisiers van 50 m2 in een vintage stijl biedt alles dat nodig is voor een aangenaam verblijf voor 4 tot 5 personen.
De woonkamer/keuken heeft een zithoek met 2-zitsbank en 2 fauteuils en een eettafel met 4 stoelen. De hoekkeuken heeft een koelkast, vaatwasser, combimagnetron en een 4-pits gaskookplaat. Je kunt gebruik maken van een wasmachine. Er is satelliet-tv (Canal Digitaal) met NL-,B-, F-, D-en GB-zenders en wifi (je verblijft op "de campagne" waar de internetsnelheid beperkt is maar wel steeds beter wordt).
De twee slaapkamers hebben ieder twee boxspring bedden van 80x200 cm. Eventueel kan voor kleine kinderen een campingbedje of veldbed worden bijgeplaatst.
De badkamer heeft een ruime inloopdouche, een toilet en een wastafel.
Buiten kun je genieten op twee eigen terrassen (waarvan éen overdekt) met uitzicht op het omringende heuvellandschap, een verkoelende duik in het zwembad nemen of "boulen" op een heuse jeu de boules baan. Er is een BBQ.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Cursusruimte
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Au Coin des Cerisiers'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De heuvels met hun bossen, wijngaarden en lavendelvelden zijn een lust voor het oog. Maar er zijn ook de Pont du Gard, de Gorges d'Ardeche, de watervallen van Sautadet, les Concluses, de grotten van Aven d'Orgnac en niet te vergeten de Caverne in Vallon Pont d'Arc, een replica van de grotte Chauvet met schitterende prehistorische wandschilderingen. Zelfs een dagje strand kan in la Grande-Motte of le Grau-du-Roi.
In de omgeving vind je heel veel interessante plaatsen die een bezoekje meer dan waard zijn. Avignon, Nimes, Montpellier en Orange zijn de wat grotere plaatsen, Montclus, Barjac, Uzes, Lussan, Goudargues, la Baume, Balazuc, Vogüe en Aigueze de kleinere.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Au Coin des Cerisiers heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.75 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben een TOP verblijf gehad. De accommodatie is op en top verzorgd, het zwembad is heerlijk en Jacqueline en Cees zijn warme, hartelijke mensen die je graag tips geven over de omgeving. Hierdoor hebben wij een heerlijke, ontspannen week gehad met uitstapjes die passend zijn voor de leeftijd van de kinderen. Bedankt voor de gastvrijheid!

    Reactie van Jacqueline en Cees Guikers

    Dank jullie wel! Jullie waren leuke, energieke gasten, het was een aardigheid om jullie bezig te zien. Heel fijn dat jullie het zo goed naar de zin hebben gehad en ook fijn voor Ruud en Sanne natuurlijk dat hun advies zo goed heeft uitgepakt! Graag tot een volgende keer!

  • 10 sterren

    Super vriendelijke mensen en veel privacy! De gite is gezellig ingericht en goed verzorgd. Het zwembad was heerlijk en perfect voor bommetjes 😁. Ook de keramiek studio en alle werken die we tijdens onze vakantie ontdekten waren een onverwachte aanvulling! We hebben samen met onze kinderen genoten van de omgeving en het verblijf bij Cees en Jacqueline!!

    Reactie van Jacqueline en Cees Guikers

    Dank jullie wel, jullie waren hele fijne gasten. Iedere dag actief van vroeg tot laat en toch heel relaxed. Jullie lieten zien dat je het ook heel leuk en fijn kunt hebben zonder smartphone en tablet, of misschien wel juist daardoor! Een verademing! En het record bommetjes maken zal inderdaad niet gauw meer worden overtroffen. Nogmaals dank voor jullie komst en wie weet tot ziens!

  • 9 sterren

    Wat hebben wij twee heerlijke weken gehad bij Jacqueline en Cees. Gastvrij, vanaf het welkom met een karafje wijn en een biertje die al koel klaar stonden, tot aan de laatste dag waarop het gelukkig regende. Anders was het nog moeilijker geweest om in te pakken en het vertrek onder ogen te zien.
    Een tof ingericht huisje, sfeervol terras, leuke “zitjes”, een lekker zwembad en een atelier om uren in door te brengen met creatieve inspiratie. Die heb kreeg ik zeker, het was een gave ontdekking; keramiek leren maken.
    We hebben ongelooflijk genoten, de streek is geweldig mooi en er is veel te ontdekken. Hartelijk dank voor deze top vakantie. .

    Reactie van Jacqueline en Cees Guikers

    Wat fijn dat jullie zo enorm hebben genoten van de accommodatie en de omgeving . We hebben jullie in die twee weken meer en meer zien ontspannen. Daar is vakantie voor bedoeld toch? Terug naar huis met keramiek als nieuwe inspiratie en hobby, wie had dat gedacht? We zien jullie graag nog eens terug. Dan moet je ook zeker een bezoek brengen aan het dit jaar opengestelde kunstcomplex van Anselm Kiefer die dertig jaar in Barjac heeft gewoond en gewerkt. Zie https://www.nrc.nl/nieuws/2022/08/03/de-volmaakte-ruines-van-anselm-kiefer-in-barjac-a4138047 Voor dit jaar was het al helemaal volgeboekt. Zonnige groet, Jacqueline&Cees

Wat is er te doen

Keramiek is onze passie. In ons atelier kun je creatief bezig zijn. Er staan een boetseerbok, draaischijf, schildersezel en naaimachine. Tegen een geringe vergoeding kun je gebruik maken van klei, verf of stoffen. Je kunt ook intekenen op een van de keramiek workshops waarin je onder begeleiding je eigen vakantieherinnering maakt en misschien wel een nieuwe hobby ontdekt.

Liefhebbers van keramiek kunnen hun hart ophalen in de vele ateliers en galeries in St. Quentin de la Poterie en Dieulefit en op de vele pottenbakkersmarkten die gedurende de zomer in de streek worden gehouden.

Geen plaats zo klein of er is wel een weekmarkt, vooral in het zomerseizoen. Barjac (5 km) heeft een grote en drukke weekmarkt op vrijdagochtend. Uzes (40 Km) doet daar op zaterdagochtend nog een schepje bovenop maar de agrarische markt op woensdagochtend is wat minder druk en ook heel erg de moeite waard. In Les Vans (30 km) zijn het de hippies uit de Cevennes die de markt op zaterdagochtend van een speciale ambiance voorzien. Pont St. Esprit (20 km) houdt ook op zaterdagochtend zijn weekmarkt met een opvallende Noord-Afrikaanse signatuur. En dan zijn er natuurlijk de hele zomer talloze brocantemarkten en vides greniers. De halfjaarlijkse antiek- en brocantemarkt in Barjac met Pasen en Maria Hemelvaart is met 400 exposanten een van de grootste van Frankrijk.

Van 1993 tot 2008 woonde en werkte de beroemde Duitse kunstenaar Anselm Kiefer in Barjac waar hij in die jaren een voormalige zijdefabriek heeft omgetoverd tot La Ribaute, een 35 hectare groot atelier. La Ribaute is sedert 2022 opengesteld voor publiek. Onder begeleiding van een gids kan de kunstliefhebber er zich vergapen aan de meest fantastische kunstwerken en installaties.

Houd je van fietsen? Au Coin des Cerisiers is een perfecte uitvalsbasis voor je eigen Tour de France door de heuvels en het dal van de Cèze en de Ardèche. Een rit door de Gorges de l'Ardèche is met meer dan 1.500 hoogtemeters een echte uitdaging. En met de auto sta je na 1,5 uur aan de voet van de beroemde Mont Ventoux voor een klim van 21 km! Bij thuiskomst van een mooie rit wacht een verkoelende plons in het zwembad.
Ook de golfliefhebbers kunnen hier terecht. In Grospierres (20 km) is een 9 holes golfbaan en Montelimar (70 km) heeft een 9 en een 18 holes golfbaan.
Frankrijk is bekend om zijn vele wandelroutes. Ook in de omgeving van Au Coin des Cerisiers kun je prachtige tochten maken en op de Cèze en de Ardèche kun je heerlijk kanovaren.

  • Bij wandelpaden
  • Watersport
  • Pottenbakken

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Indien er door het Corona-virus op de afreisdatum sprake is van reisbeperkingen in en naar Frankrijk kun je kosteloos annuleren.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 70,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.