Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Au Coin des Cerisiers

Bekijk album (26)
/
 

Beschikbaarheid van 'Au Coin des Cerisiers'

Jacqueline en Cees Guikers heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 30 jun 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Au Coin des Cerisiers heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in augustus 2020

Met onze twee dochters zijn we een week te gast geweest op deze geweldige locatie. We kunnen niet anders zeggen dan dat we enorm genoten hebben. Cees en Jacqueline zijn zeer gastvrij en hebben een mooie studio waar wij een keramiekworkshop hebben gevolgd. Wat een aanrader is. We gingen met mooie functionele kunstwerkjes naar huis. In de omgeving genoeg te doen. Fijn om een zwembad te hebben en zelfs een potje petanque te kunnen spelen. Kortom wij kunnen deze locatie zeker aanraden en hopen nog eens terug te keren.

10
Reactie van Jacqueline en Cees Guikers

Dank jullie wel voor deze lovende woorden. Het was een genoegen om jullie te gast te hebben en heel bevredigend om te zien hoe jullie van de accommodatie en de omgeving wisten te genieten. Daar doen we het voor!

Bezocht in juli 2019

Warme ontvangst, mooi en geriefelijk ingerichte gite, ontspannende tuin en zwembad, zalige bedden en een prachtige streek. Wij hadden het er enorm naar ons zin! Bedankt voor de fijne week!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie