Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Dirk Eraly

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

De vakantiewoning is gelegen in een zeer rustige vallei tussen de olijfbomen, wijngaarden en lavendelvelden. Er is complete privacy, geen buren, en toch dichtbij de bewoonde wereld.
De woning (alles gelijkvloers) bestaat uit een badkamer met WC, douche en wastafel, keuken/woonkamer met al het nodige comfort (koelkast met vriesvak, oven, koffiezetapparaat, Senseo, ...) en 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed.
In de woonkamer is er mogelijkheid tot het omvormen van de sofa tot een tweepersoonsbed. Er is een TV, radio en een houtkachel.
De keuken/woonkamer geeft uit op een overdekt terras met een tafel en stoelen, in de tuin worden 2 ligbedden voorzien. Vanop het terras geniet u van een schitterend uitzicht op de vallei.

Voor een lekkere bbq voorzien we in een barbecook-toestel. Er is ook een douche in open lucht voorzien. Het is aangeraden bij daglicht aan te komen, daar het anders moeilijker te vinden is. Er is een petanquebaan en diverse natuurzithoekjes. Auto kan in schaduw geparkeerd worden (bosje). Van parking naar huisje daalt u af via een aangelegde natuurstenen trap.
Zelf meebrengen: bad- en keukenhanddoeken, hoeslaken (bed 160 cm) , dekbedovertrek (240 cm).

(caravans & mobilhomes worden verboden wegens gemeentelijke reglementering, bovendien is onze toegangsweg te steil hiervoor !)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Huisdier welkom
  • TV

Beschikbaarheid van 'Monteil - Mas de René'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De woning bevindt zich op een privé-terrein van ca. 1,5 ha met een mediterrane begroeiing. Er is volstrekte privacy, een prachtig uitzicht op het Provençaals landschap, geen buren, zonder evenwel ver van de bewoonde wereld verwijderd te zijn. Alle foto's zijn genomen op de eigendom. Auto kan in de schaduw geparkeerd worden.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Recensies

Monteil - Mas de René heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.666666666666666 sterren
  • 9 sterren

    We hebben een 2de keer genoten van een fantastische vakantie in Monteil. Zeer geschikt voor mensen die houden van rust en wandelen. Maar ook alle toeristische plekken zijn nooit veraf. Het domein is fantastisch, het huisje goed uitgerust en knus. Voor ons een aanrader.

  • 8 sterren

    Leuk eenvoudig vakantiehuisje op een afgelegen plek maar goed bereikbaar
    Prachtige rustige omgeving , met elke dag wel ergens een markt
    Of lekker zwemmen in de rivier de ceze op ongeveer 5 km afstand.
    Dicht bij de cascades du sautadet
    Goudargues ,Montclus en tal van andere plaatsen
    Een dagje middellandse zee is goed te doen
    We hopen terug te komen

  • 9 sterren

    Wij hebben in deze eenvoudige woning een heerlijke week vakantie gevierd. De contacten met de eigenaar verliepen prima en alles klopte zoals was afgesproken. Het huisje ligt wat afgelegen, maar winkels zijn met 5 minuten te bereiken. De uitrusting is uitstekend en volop apparaten om goed te kunnen koken en bakken.
    De omgeving is prachtig. Zowel de Cêze als de Ardeche liggen op korte afstand. Wel moet je flink dalen om de Ardeche van de zuidkant te bereiken. Ook staat het voetpad niet erg duidelijk aangegeven. Maar de afdaling van 200m is goed te doen.
    De situering van het huisje is prima. Het brede zitgedeelte met heerlijke ligbeden is op het zuiden gericht. Bomen zorgen ervoor dat je de hele dag kunt kiezen voor zon of schaduw.
    We hopen er zeker nog eens terug te komen.

Culinair en wijn

Vergeet zeker niet de lokale wijngaarden en haar degustaties te bezoeken. Naar goede Franse gewoonte zijn er voldoende heerlijke restaurants in de omgeving ; alleszins in de naburige gemeenten zoals Orgnac (3 km), Barjac (10 km), Goudarques (12 km).

Wat is er te doen

Het spreekt vanzelf dat het huisje als een ideale vertreklocatie mag beschouwd worden voor wandelaars en vooral wielertoeristen omwille van de ongerepte natuur en prachtige zichten . In de zomerperiode is er zwemgelegenheid in de nabije rivier de ‘Cèze’ en in ‘la piscine municipale' van Orgnac op ca. 4 km.

Het huisje is de ideale uitvalsbasis voor memorabele uitstappen naar:
* L'Aven d'Orgnac: wereldberoemd geklasseerd grottencomplex
* Steden: Orange, Avignon, Nîmes, Bagnols, Pont du Gard, Vallon Pont d'Arc , Pont St.Esprit, Barjac, Goudargues, etc...

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Wat je ook moet weten...

Het vakantiehuisje is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en privacy.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Schoonmaak door huurder.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 472

Prijs per week vanaf

€ 472