Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Anne Wolfsen

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Luxe en ruime (100m2) gîte in een prachtig 18e eeuws pand in zuid Frankrijk. Het pand ligt in een vallei van de rivier de Cèze en wordt omringd lavendelvelden, wijn- en fruitboomgaarden. Deze gîte met prachtig uitzicht heeft 3 slaapkamers: Een sfeervolle open master slaapkamer met ruime boxspring (180x220); een tweede slaapkamer met eenpersoons boxspring (100x210); en een kinderslaapkamer met stapelbed (90x200 en 140x200). Er is daarmee ruimte voor voor maximaal 3 volwassenen plus 3 kinderen.
In de woonkamer vind je de eettafel, zithoek, TV (met Netflix), haard en de open keuken met gezellige bar. De keuken is voorzien van alle benodigdheden (incl vaatwasser, oven, magnetron, Nespresso apparaat etc). De badkamer heeft een ruime regendouche, dubbele wasbak en toilet. De gîte heeft een (ruim) balkon met zitgelegenheid en een eigen terras voorzien van picknicktafel en ligstoelen.
Le Mas Saint-Michel d'Euzet beschikt over prima faciliteiten waar u gebruik van kunt maken! Er is een royaal zwembad (13 x 6m) met groot terras en comfortabele ligbedden. Er is speelgedeelte voor kinderen met zandbak, schommels, duikelstokken en trampoline. Ook is er een petanque baan aanwezig en kan er gevoetbald worden. Sportievelingen kunnen daarnaast hun hart ophalen in de goed uitgeruste CrossFit box, in het tweede (25m lange) zwembad of met een wandel/hardloop/fiets/mountainbike tocht door de prachtige natuur.
In de voormalige stallen van het pand is een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd waarin een grote kast met spelletjes en speelgoed staat, kasten met boeken voor jong en oud, wasmachine, droger en een zgn 'honesty' bar met lokale wijnen, huisgemaakte producten en groenten uit de moestuin.
Op loopstand ligt een idylisch riviertje met kiezelstrand en watervallen. Ideaal om in de zomer te gaan zwemmen, dammetjes te bouwen of visjes te vangen. Daarnaast zijn er vele trekpleisters en mooie dorpen en steden binnen handbereik.
Al met al een ideale plek om een fantastische vakantie te hebben!

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Historisch pand
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Moestuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Mas Saint-Michel d'Euzet'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Le Mas Saint-Michel d'Euzet ligt in de vallei van de rivier de Cèze op vlak terrein tussen lavendelvelden, fruit- en wijngaarden met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Le Mas ligt aan een rustig landweggetje dat alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. Aan het begin van deze weg is een bushalte om per bus richting Bagnols-sur-Cèze of Barjac te gaan. Het dorpje Saint-Michel d'Euzet zelf ligt op 1 km afstand tegen de bergwand.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • OV toegankelijk
  • Aan zwemwater

Recensies

Le Mas Saint-Michel d'Euzet heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We hebben een heerlijk verblijf gehad in Les Mas Saint-Michel d’Euzet. Alles was perfect verzorgd. Vooraf kregen we al informatie door gestuurd over de route, de omgeving, tips voor uitjes en leuke restaurantjes. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door het gastgezin. En we kregen een welkoms ontbijt pakket.
    De gites was prachtig en luxe afgewerkt. We hadden drie slaapkamers, een grote keuken en een fijne badkamer waarin aan alles gedacht is. De kinderen (9 en 12 jaar) hebben zich goed geamuseerd in en rondom de boerderij. Het zwembad was voor hen favoriet. Er was ook een speelgedeelte (met trampoline, schommels en een grote zandbak en pluktijd) wat voor de jongste nog heel leuk was. Het gastgezin was betrokken en altijd in voor een praatje en zo nodig heel behulpzaam bij vragen. De gemeenschappelijke ruimte bevat een spellenkast, een boekenkast en veel overig speelgoed. Ook staan er een wasmachine en droger waar je gebruik van mag maken. En er staat een koelkast waar je (tegen betaling) een heerlijke fles wijn uit mag pakken.
    Al met al een heerlijk verblijf waarin het ons aan niets tekort kwam. Wij raden deze locatie dan ook zeker aan!

Culinair en wijn

In de omgeving zijn vele gezellige restaurants en terrassen te vinden, bijvoorbeeld:
- Grain de Soleil (Goudargues): Veel Franse bezoekers, aanrader!
- La Galantine (Goudargues): Goed restaurant met fijn terras van Nederlanders! Erg geliefd bij de lokale Franse bevolking.
- Op Bagnol Plage (Bagnols-sur-Cèze) staan in de zomermaanden foodtrucks, die zowel ‘s middags als ‘s avonds open zijn. Voor €7 kunnen kinderen ongelimiteerd spelen in het opblaas speelpark. Ook regelmatig live muziek. Gezellig en voor ieder wat wils!
- Du Commerce (Goudargues): Beste (vinden wij) van de terrassen aan de kade in Goudargues. Prima burgers en verrassende bistro-achtige gerechten. Zeker geschikt om met kinderen naar toe te gaan!
- Guinguette La Frigoulette (Saint-André-de-Roquepertui): Groot, gemoedelijk terras fantastisch gelegen aan een grindstrandje van de Cèze. Simpele kaart (bbq en héél veel huisgemaakte frietjes). Ideaal voor met kinderen!
Wil je culinair genieten? Dit zijn onze persoonlijke favorieten voor een quality-time-avondje zonder kids:
- Lauret’s (Bagnols-sur-Cèze): Gezellig piepklein restaurantje met handgeschreven menu-bord dat de chef je persoonlijk komt toelichten. Verrassende gerechten, keer op keer heerlijk gegeten!
- Mas du Bellier (La Roque-sur-Cèze): Sfeervol restaurant met mooi terras aan de Cèze, verse kreeft, echt Franse keuken. Niet gericht op kinderen.
- La vieille fontaine (Cornillon): Gastronomisch restaurant met terras met fantastisch uitzicht over de vallei. Aanrader voor een romantisch diner voor 2!

Naast de vele restaurants en terrassen, zijn er vele wijnhuizen op steenworp afstand waar u wijn kunt proeven en kunt kopen. We bevinden ons immers midden in het Côtes-du-Rhône gebied! Denk aan bijvoorbeeld Saint-Nabor (Cornillion), La Romance (Saint Gervais), Sainte Anne (Saint Gervais), Les 4 Chemins (Laudun)... allen domaines met kwaliteitswijnen!

Wat is er te doen

Naast de faciliteiten op het terrein van Le Mas Saint-Michel d'Euzet (2 zwembaden, CrossFit Box, petanque baan, kinder speelgebied) liggen op loopafstand 'les Cascades du Sautadet' (de watervallen van de Cèze) de absoluut een bezoekje waard zijn en 'Plage Saint-Michel', een idyllisch kiezelstrand bij de Cèze dat toegang geeft tot de rivier om te zwemmen, dammetjes te bouwen, met de stroomversnellinkjes te spelen of visjes te vangen.
Daarnaast zijn er vele dingen in de buurt te doen en te bezichtigen:
- Mooie steden & dorpen in de buurt zoals Goudargues, Montclus, La-Roque-sur-Cèze, Barjac, Vénéjan, Uzès, Nimes, Oranje, Avignon…
- Wandelen, fietsen, steppen: door stadjes of juist in de natuur. Aanrader in de buurt is het Chartreuse de Valbonne, een oud klooster in een met prachtig bosrijk gebied. Daarnaast zijn er verschillende prachtige wandelroutes in de buurt (boekje is aanwezig), waarvan 1 direct langs le Mas Saint-Michel d'Euzet komt.
- Bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Pont du Gard, Vallon Pont d’Arc, de Gorges d'Ardèche of één van de vele kastelen in de buurt
- Kanoën of suppen door de prachtige natuur, bijvoorbeeld in de Ardeche (40 min rijden) of dichterbij in Goudarches
- Klimmen in één van de klimbossen of indoor klimparken
- Diverse musea
- (Brocante) markten
- Te bezoeken wijn domaines (inclusief ‘degustation’), lavendel- of bijvoorbeeld nougat producenten
Daarnaast zijn er vele activiteiten voor/met kinderen in de buurt zoals speelparken, dierenparken (een aanrader is de krokodillen farm!), kanoën, klimbossen, kindermusea, één van de vele grotten, etc..

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De huurprijs is inclusief beddengoed, handdoeken (inclusief voor bij het zwembad) en gebruik van alle aanwezige faciliteiten. De toeristenbelasting bedraagt € 1 per persoon per nacht.
Bij het boeken van twee of meerdere opeenvolgende weken, krijgt u een korting van 10% op de huurprijs van de tweede (en evt navolgende) week.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 2.117,50

Prijs per week vanaf

€ 2.117,50

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.