Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Leonard & Esther Robberts-Kuchler

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

In de Provence, in het hart van de driehoek Avignon – Nîmes en Uzès ligt domaine Cadignac – maison d’hôtes. Een voormalige wijnboerderij die al jaren niet meer als zodanig wordt gebruikt. Met veel zorg en aandacht hebben we twee luxe vakantiehuizen (gîtes) gecreëerd, speciaal ontworpen voor maximaal twee personen elk.

Vakantiewoning Joie de Vivre is een charmante gîte gelegen op de eerste verdieping van de oude grange (wijnschuur). De gîte beschikt over een ruim balkon, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de vallei. Daardoor biedt deze gîte de perfecte setting voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf. De rust en stilte van de omgeving zorgen voor een oase van sereniteit, terwijl de nabijheid van cultuur, natuur en pittoreske dorpjes zorgen voor een gevarieerde en fascinerende ervaring.

Domaine Cadignac van bovenaf gezien met zijn 2 vakantiehuizen en zwembad.
Voorzieningen:

* ruime salon met airconditioner;
* volledig ingerichte keuken (inductie kookplaat, oven, koelkast, afwasmachine, Nespresso apparaat, waterkoker en natuurlijk borden, bestek glazen etc.);
* slaapkamer met kingsize bed (180x200) en dubbele kledingkast;
* badkamer en-suite met dubbele wastafel, inloopdouche, apart toilet & föhn;
* extra’s: beddengoed, handdoeken, keukenlinnen.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Internet
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Domaine Cadignac - Joie de Vivre'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Languedoc-Roussillon ligt in het diepe zuiden van Frankrijk en beslaat de departementen Lozère, Gard, Hérault, Aude en Pyrénées Orientales.
Domaine Cadignac ligt in de Gard, een boeiende streek net onder de Ardèche en grenzend aan de Middellandse Zee. Het is het land van de ondoordringbare Garrigue, van talrijke ruines, vestingstadjes en het Romeinse aquaduct: de Pont du Gard.

Le Languedoc
In de loop van de geschiedenis heeft het begrip Languedoc allerlei betekenissen gehad. Een middeleeuwer dacht erbij aan de langue d’oc.
Het Occitaans is de verzamelnaam voor een aantal nauw verwante streektalen die zich vanaf ca. 1300 hebben ontwikkeld uit de Langue d’Oc (Lenga d’Òc), soms ook wel Provençaals genoemd. Het taalgebied van deze streektalen wordt voor het gemak Occitanië of Languedoc genoemd. Het gebied waar die taal gesproken werd, was heel Frankrijk ten zuiden van Lyon. De grenzen van de oude provincie Languedoc waren wat ruimer getrokken dan die van de huidige Languedoc.

Le Roussillon
Het landschap van Roussillon kenmerkt zich door grote verschillen op een vrij klein oppervlak. Tot en met Argelès heeft de kust brede stranden, vergelijkbaar met die van de Languedoc, en hier en daar met kustmeren. Ten zuiden van Argelès ligt de Côte Vermeille, gekenmerkt door hoge rotsen met hier en daar een kleine inham of een strandje. Achter de kust ligt een groot gebied dat gebruikt wordt door tuin- en wijnbouw. In het zuiden en het westen wordt dit gebied begrensd door de Pyreneeën. En in het noorden door de minder hoge Corbières. In de lagere gedeeltes van het gebergte en in de heuvels strekt het maquis zich uit. Dit ondoordringbare kreupelhout lijkt op de garrigues, maar kent geen open stukken.

Le Gard
Romeinse steden als Nîmes, Arles en Uzès, maar ook Avignon met kleurrijke festivals en het fraaie pauselijke paleis zijn een bezoek waard. In het noorden van de Gard ligt het bergachtige natuurgebied de Cévennes, met geweldig mooie gorges en rivieren. Nog iets zuidelijker ligt de Camargue met “wilde” paarden (ook wel bekend als Camargue paarden), flamingo’s, rijst- en zoutvelden.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Wat is er te doen

Vanaf ons domain kunt u diverse uitstapjes maken. U kunt onder andere wijncave’s bezoeken, maar ook prachtige plaatsen zoals Avignon, Nîmes, Orange, Villeneuve les Avignon, Uzès, La Roque sur Cèze met zijn welbekende Cascades de Sautadet, Gouddargues, Montclus. Direct vanaf ons domein kunt u prachtige wandelingen maken en mooie fietstochten op de mountainbike. Natuurlijk mag aan dit lijstje een bezoek aan een Provençaalse markt niet ontbreken, denk aan de markt in Uzès, Saint Quentin la Poterie, Goudargues (het kleine Venetië van de Gard) of Laudun.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

In de maanden april en mei bedraagt ​​het minimum verblijf 3 nachten, de aankomstdag is variabel. De enige bijkomende kosten is de toeristenbelasting à € 0,80 per persoon – per dag.

* Prijzen zijn inclusief handdoeken en beddengoed, er liggen in elke gîte 10 handdoeken (4 grote en 6 kleine).
* Extra handdoekenset € 15,00.
* De gîtes staan tot uw beschikking vanaf 16h00 en dienen te worden opgeleverd voor 10h00.
* Honden in overleg à € 15,00 per week.
* Roken is niet toegestaan in de gîtes. Tenzij de andere gasten daar geen last van ondervinden, mag er bij het zwembad gerookt worden.
* Om de rust van de gasten te kunnen garanderen, is onze maison d’hôtes voor adults only.
* Toeristenbelasting € 0,80 per persoon -) per dag.
* Gratis WiFi

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Domaine Cadignac - Joie de Vivre heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Last-minute prijs van € 1.055 voor€ 950

€ 950

Last-minute prijs van € 1.055 voor€ 950

€ 950

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.