Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Wanneer u de villa binnenkomt door de voordeur, komt u vrijwel direct terecht in de grote woon/eetkamer. Een ruime eettafel, een grote zithoek, een volledig toegeruste keuken en een fantastisch uitzicht door de grote schuifpuien. Hierdoor komt u ook direct op 2 terrassen die op het oosten en zuiden liggen. Het terras op het zuiden heeft ook zonwering.

Ook staat in deze ruimte een biljart waar u vrijelijk gebruik van kunt maken.

Tegenovergesteld aan deze ruimte is er een gang waaraan 3 slaapkamers zitten (waarvan 1 met eigen badkamer), 1 badkamer, 1 toilet, en de trap omhoog alsmede de trap naar beneden. Boven is er nog 1 slaapkamer met eigen badkamer. Beneden is er een grote ontspanningsruimte met schuifpuien naar het zwembad.

Samenvattend:

4 slaapkamers waarvan 3 met 2-persoons bedden en 2 met een eigen badkamer
1 ruime badkamer
volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, Amerikaanse koelkast, inductie kookplaat, magnetron, oven, broodbakmachine, etc.
zeer ruime woon/eetkamer
het gehele huis heeft air-conditioning, inclusief de slaapkamers.
ruime speelhal met speelautomaten, tafeltennistafel, biljard en fitness apparaten.
3 terrassen
zwembad
jacuzzi
garage voor 2 auto’s
volledige privacy (villa is alleen voor u beschikbaar)
gehele villa en zwembad staat op 1 hectare eigen grond

Prachtige nieuwe woning (2009) die voorzien is van vele luxe zaken als compleet ingerichte keuken, grote woonkamer met een schitterend uitzicht, biljart, zwembad, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, en nog veel meer. Volledig privé

Meer informatie is ook te vinden op de eigen website; www . locationdouelle . fr. Hier kunt u ook nakijken welke periodes vrij en/of bezet zijn en welke huurprijzen er gehanteerd worden.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Bad
  • Jacuzzi
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Douelle'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Douelle ligt in de glooiende heuvels van de Haute-Garonne. Bovenop een heuvelrug met een vrij uitzicht op de fantastische Pyreneeën vindt u Douelle terug.

Het dorpje Cazac (waar Douelle toe behoort) ligt op circa 2 km afstand. Verder kenmerkt het landschap zich door heuvels en dalen waarbij weilanden en akkerbouw zich aflossen met bossen. Een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen.

De heuvels zijn niet te stijl zodat u nog net gemakkelijk kunt fietsen zonder dat het meteen een beproeving wordt. Tal van wandelroutes zijn beschikbaar bij de lokale VVV. Dus wanneer u op zoek bent naar een rustige landelijke plek maar ook in de buurt van het actievere leven, dan bent u op Douelle aan het goede adres. Ook in de winter

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Wat is er te doen

Er zijn tal van activiteiten in de omgeving mogelijk. Ski-gebieden op slechts 1 uur rijden, Spanje op 1,5 uur rijden. Toulouse minder dan 1 uur (Airbis bezichtigen), Lourdes, Tarbes, Foix, Mirepoix, en nog veel meer.
Douelle ligt zelf rustig met wandel en fietsmogelijkheden in de buurt.
Meer informatie is ook te vinden op de eigen website; www . locationdouelle . fr. Hier kunt u ook nakijken welke periodes vrij en/of bezet zijn en welke huurprijzen er gehanteerd worden.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route

Wat je ook moet weten...

Doulle ligt in de Haute-Garonne. Een van de departementen die samen de Midi-Pyrenees vormen. De midi-Pyrenees is een zeer veelzijdige regio met tal van diversiteiten. van de Pyreneeën tot aan de Garonne. In deze hele regio is altijd wel wat te beleven. Binnen 1 uur rijden zijn er vele mogelijkheden om steden te bezoeken. Natuurlijk hebben zij allemaal hun eigen markten en bezienswaardigheden. Daarom noemen we alleen de steden op. Meer informatie er over is verkrijgbaar in de bezoekersmap of bij de VVV.

Zo kunt u in Toulouse naar de Airbus fabrieken, in Lourdes de kathedraal bezoeken, in Auch op zoek gaan naar d’Artagnan (de 4e musketier), in Tarbes naar de Spaanse rijschool, in Foix het beroemde kasteel bezoeken, en ga zo maar door.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Bijkomende kosten in de wintermaanden voor elektra. Prijzen hiervoor op aanvraag.
Alle bedragen zijn inclusief, linnengoed, eindschoonmaak, e.d.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Douelle heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Filip Seghers uit Elversele

    10 sterren

    Zeer fraaie vakantiewoning waar werkelijk alles aanwezig is. Prachtig zwembad, jaccuzzi, gasBBQ, airoc, heel leuke speelkelder waar de kinderen zich geen moment vervelen. Zeer vriendelijke ontvangst door de gulle eigenaar die je bij elk mogelijk probleem uit de nood helpt. Topvakantiewoning!

  • J. Klopman uit Ugchelen

    9 sterren

    Fantastisch huis, roofvogels spotten vanaf het terras (met de verrekijker). Huis is heel goed te doen met meerdere personen, 1 badruimte is voor 8 personen wel wat weinig, gelukkig zijn er wel 2 toiletten aanwezig. Het is heerlijk rustig gelegen maar niet eenzaam, Wel behoorlijke afstand tot bakker/boodschappen etc.
    Qua plek, uitzicht, zonsondergangen, sterrenhemel, vogels, rust etc. alleen maar genieten!

Prijs per week vanaf

€ 900

Prijs per week vanaf

€ 900