Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Peter de Moor

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

In ons landhuis heeft u een zelfstandige gite, met carport, een eigen ingang en een zonnig terras met een prachtig uitzicht op de Pyreneeën en de natuur.
De gite bestaat uit een stijlvol ingerichte woonkamer met kitchenette. Een romantische slaapkamer met 2 persoons bed (1.60) en ruime inbouwkast. Wij verzorgen het beddengoed, dus uw bed is opgemaakt bij aankomst.
Een luxe badkamer met douche, toilet en ingebouwde wastafel alles in pierre naturel kleur. Badhanddoeken zijn ruim aanwezig en hoeft u dus niet mee te nemen en ook niet te wassen, daar zorgen wij voor.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Omheinde tuin
  • Internet
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'La Source'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Rust, ruimte, natuur en lekker eten.
Wij wonen sinds 1998 in dit mooie, rustige stukje Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën, dat gekenmerkt wordt door zachtglooiende heuvels, met op de achtergrond de bergen.
Het is ons verlangen, om dit goede Franse landleven met anderen te delen en voor zover het in onze mogelijkheden ligt u een fijne vakantie te bezorgen.
La Source (de Bron) is een heerlijke plaats om even bij te komen van alle drukte. Het is gelegen in een landelijk, rustig gebied met veel natuur.
In onze bijna 5000m2 grote tuin, met meer dan 20 fruitbomen, is er altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Recensies

La Source heeft de afgelopen 4 jaar 10 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 10 sterren

    Het voelde als thuiskomen na een warm onthaal, maar nu in een andere setting sinds 2018.
    .Enthousiast geworden van de foto's en verhalen kon Dorien persoonlijk ervaren hoe de sfeer was. Ook zij werd liefelijk in de armen gesloten en heeft enorm genoten van de entourage en de omgang met Peter en Joke. Zij hebben er alles aan gedaan om deze vakantie voor ons tot een succes te maken. Als hoogtepunt werd ik vanwege m'n verjaardag getrakteerd op een heuse "Saint Honoré" taart een echte Franse klassieker die met veel moeite en de nodige kilometers voor mij is gehaald om vooral deze dag onvergetelijk te maken.
    Het viel ons ook moeilijk om weer afscheid te moeten nemen na deze fantastische tijd. Peter en Joke alle goeds en een goede gezondheid gewenst voor nu en de toekomst.
    We kunnen terugkijken op een heerlijke ontspannen en mooie warme 2 weken.
    Veel liefs en hartelijke groeten Frits & Dorien

  • 10 sterren

    Wat een prachtige plek en heerlijk huisje. Fijn dat er geen andere gasten zijn, waardoor je helemaal tot rust komt. Met Peter en Joke goed contact gehad, erg lieve mensen. Verkoeling kun je in het mooie zwembad zoeken bij warm weer. Het is een goede uitvalsbasis voor ons geweest om te wandelen en racefietsen. Zelf nog een hertje in de tuin gezien. Kortom een fantastische plek!

  • 9 sterren

    Wat een fijne plek om een weekje te mogen verblijven. De gite heeft een prima formaat en is van alle gemakken voorzien. Het uitzicht vanaf het terras is fenomenaal. Een plek om helemaal tot rust te komen en vanwaaruit je hele mooie tripjes bv richting de Pyreneeën kan maken. Peter en Joke zijn hele fijne mensen, contact waar gewenst, zonder heel aanwezig te zijn. M.a.w. een vakantie om met veel plezier op terug te kijken.

Culinair en wijn

Le Grand Sud-Ouest, zoals de streek hier heet, is bekend om z'n goede eten met streekgerechten als cassoulet, canard en foie gras. Er zijn genoeg kleine restaurantjes waar je een heerlijke culinaire maaltijd kunt eten, natuurlijk met een goed glas wijn.

Wat is er te doen

Behalve dat u hier in de omgeving heerlijk kunt wandelen, zijn er ook mooie natuurparken om korte of lange wandelingen te maken.
En wilt u weer eens wat drukte, dan is een dagje naar Toulouse een aanrader. Toulouse wordt ook wel "la ville rose" genoemd, omdat de meeste gebouwen rode bakstenen hebben. Er zijn mooie parken en pleinen en prachtige historische gebouwen, waarvan La Capitole (het stadhuis) heel bekend is.
Rondom Toulouse zijn ook grote shoppingcenters (met gratis parkeren!).
Ook een mooie stad is Auch, bekend van d'Artagnan en de 3 musketiers.
En richting het zuiden: de Pyreneeën, tot eind Mei ligt er nog sneeuw op de bergen. Of een dagje naar Spanje, in 5 kwartier rijden bent u in Bosost, een leuk Spaans dorpje in hartje Pyreneeën.
Verder zijn er in de omgeving schitterende golfbanen.

  • Bij wandelpaden

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De maanden Mei, Juni en September, Oktober zijn laagseizoen.
De maanden Juli en Augustus zijn hoogseizoen.
De genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 475

Prijs per week vanaf

€ 475