Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Bigorre is een luxe vakantie-appartement waar je nog veel van de originele details van vroeger terugvindt.
Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 cm breed of desgewenst twee enkele bedden. Ook is er een ingebouwde kledingkast.
Het appartement heeft verder nog een volledig ingerichte keuken met een oven van volledig formaat, een kooktoestel, een magnetron, een koel-vriescombinatie en alles wat je in een vakantiehuis nodig hebt om zelf te kunnen koken.
Verder is er een open woonkamer met eettafel en vier stoelen.
Ook is er een driepersoonszit-slaapbank en een stoel.
Het huis beschikt over tv en een dvd-speler.
Er is een nieuwe en moderne badkamer met een bad en douche.
Door het hele huis is verwarming voor in de koelere seizoenen.
Ook is er Wifi.
Er is een gedeelde ruimte met wasmachine, strijkbenodigdheden en luchter.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Apartment Bigorre'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Dit vakantiehuis ligt in de buurt van Bagneres de Bigorre, in de Hautes-Pyrenees, Midi-Pyrenees, Occitanie in Frankrijk. Je zit hier op een rustige locatie met een prachtig uitzicht op de bergen en het zwembad.
Dit ruime en goed ingerichte appartement ligt aan het einde van onze 18e-eeuwse boerderij en bevindt zich op een op het zuiden gelegen tuin van 10 hectare met een zwembad van 10 x 5 meter en geniet van een prachtige, natuurlijke omgeving met geweldig uitzicht op de bergen.
Je zit hier aan de voet van de Haute-Pyreneeën in het dorp Cieutat, waar een traditionele bakkerswinkel dagelijks met vers gebakken brood, croissants en patisserie aanbiedt.
Gîtes de Bigorre is de perfecte plek voor elke evenement- of activiteitsvakantie die u plant - of gewoon voor totale ontspanning in een schitterende omgeving.
De gite is gunstig gelegen voor alle bergactiviteiten, zoals skiën, fietsen, wandelen op alle niveaus, mountainbiken, paragliden, paardrijden, vogels kijken en vissen. Voor golfers is er een prachtige internationale 18-holes baan (met uitzicht op de bergen) binnen een 5 minuten rijden. Of breng een bezoekje aan de lokale bergdorpen, vlakbij Pau, het prachtige St Bertrand de Comminges, maak een bedevaart naar Lourdes, maak een dagtocht over de bergen naar Spanje via de vele passen of tunnels of bezoek een van de vele thermische spa's.
De Tour de France is ook een grote attractie hier in juli en in de winter zijn er enkele van de beste ski- en wintersportfaciliteiten in de Pyreneeën.
Je deelt het zwembad met bewoners van de andere gite, in de privacy van de grote tuin met een fantastisch panoramisch uitzicht. Een frisse duik is de perfecte manier om een ​​actieve dag te beëindigen of gewoon een dagje te ontspannen.
Hoewel de gite zeer goed uitgerust is om zelf te koken, zijn er veel bars en restaurants in het nabijgelegen kuuroord Bagneres de Bigorre.
Je kunt natuurlijk ook zelf barbecuën in de volgroeide tuinen op de stenen barbecues. Er zijn veel stoelen en je hebt er een prachtig uitzicht op de bergen.
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lourdes op 30km.
Verder zijn er:
Pau 75km
Toulouse 144km
Biarritz 178km
Treinstations zijn er in
Tournay 8km
Tarbes 27km
Lannemezan 28km

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Wat is er te doen

Wielersport
De Hautes-Pyrenees zijn enorm populair bij fietsers van alle niveaus en er zijn honderden en verschillende routes om uit te kiezen. De wereldberoemde Col du Tourmalet en Col D'Aspin zijn te bereiken vanaf je vakantiehuis, maar ook wat rustiger glooiende heuvels in Les Baronnies. De Tour de France trekt elk jaar door het gebied.
Wandelen
Je zit hier in de uitlopers van de Pyreneeën, waar duizenden wandelingen en zijn te vinden voor elk niveau. We hebben veel wandelboeken die je kunt gebruiken, maar houd er rekening mee dat deze in het Frans zijn. Veel van de wandelingen zijn gecentreerd rond bergmeren. Goede voorbeelden hiervan zijn Lac Bleu en Pont D'Espagne.
Skiën
Er zijn tal van skistations in de Pyreneeën, waarvan het dichtstbijzijnde en grootste is La Mongie aan de Col de Tourmalet. Ook zit je hier ideaal als je in verschillende resorts wilt skiën, bijvoorbeeld in Cauterets en Saint Lary Soulan.
Watersport
 Er zijn tal van mogelijkheden om te kajakken, canyoning, raften en vele andere watersporten in de omgeving.
Golf
Er is een golfbaan van wereldklasse op 6 km. De kosten zijn heel redelijk.
Er zijn meer banen in Lourdes, Tarbes en Lannemezan.
Grotten
Er zijn tal van grotten in de regio, sommige met prehistorische grotschilderingen en andere met de meest magnifieke formaties.
Thermen / thermale baden
De regio staat in Frankrijk bekend om zijn kuuroorden en velen komen nog steeds om hier te kuren. Er zijn ook een modern spa-bad en een hamam in Bagneres.
Lokale markten en steden
Je zit hier dicht bij het pergrimsstadje Lourdes. Pau, een prachtige historische stad, ligt op slechts een uur rijden. Verder is er de middeleeuwse stad St Bertrand de Comminges. Bagneres, met veel restaurants en bars, heeft ook elke zaterdag een levendige markt.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Bergsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Apartment Bigorre heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 630

Prijs per week vanaf

€ 630

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie