Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 9 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Een verbouwde wijnboerderij met grote tuin en verwarmd zwembad, in het dorpje Paguignan, vlakbij Saint-Jean-de-Minervois. Het huis biedt comfortabele en ruime accommodatie voor zeven personen. Drie slaapkamers, twee badkamers, verwarmd zwembad, terrassen, tuin, WiFi internet toegang, fietsen beschikbaar, 7 slaapplaatsen.

Het huis wordt benaderd vanaf de oprijlaan (ruimte voor drie auto's) aan de ene kant van de tuin. Als u naar het huis loopt, zult u het vrije-vorm zwembad (10mt lang) en de eeuwenoude olijfboom ernaast opmerken. Het huis is omgeven door terrassen, zodat u optimaal van het buitenleven kunt genieten. De naam van het huis komt van het feit dat het gebouwd is op de plaats van een Romeins oppidum. Vanuit delen van de tuin zijn er prachtige uitzichten over het platteland. Er zijn vele interessante wandelingen en trektochten in de directe omgeving. Zeven volwassen fietsen zijn gratis beschikbaar voor gasten. De eigenaar woont naast het huis en is in staat om lunches of diners voor u te verzorgen.

Via de voordeur komt u in de woonkamer, die is ingericht met bank en fauteuils, salontafel, televisie, dvd-speler en een cd/radio/cassettespeler. Het eetgedeelte is ingericht met een grote eettafel en stoelen, en een traditioneel buffet. De keuken is volledig uitgerust met gasfornuis, elektrische oven, magnetron, vaatwasser en koelkast/vriezer, elektrisch koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, mixer en broodrooster. Vanuit de keuken leidt een deur naar het terras aan de voorkant van het huis, dat in de schaduw ligt van een met druivenranken overdekte pergola, en ingericht is met comfortabele stoelen om te loungen en te ontspannen, en een eettafel, stoelen en parasol.

Het gedeelte tussen het huis en het zwembad is op traditionele wijze geplaveid met rivierstenen. Twee grote tafels staan opgesteld, één op het terras aan de zijkant van het huis, dat aangenaam in de schaduw ligt, en één bij het zwembad. Rondom het zwembad staan ligstoelen, zodat u optimaal kunt genieten van deze rustige en idyllische omgeving. Een warmtepomp zorgt ervoor dat het zwembad verwarmd kan worden.

Op de begane grond bevindt zich de eerste van de drie slaapkamers. Deze is ingericht met twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm), die tegen elkaar of uit elkaar geplaatst kunnen worden. De mezzanine erboven is ingericht met nog een eenpersoonsbed. Aangrenzend is een badkamer met inloopdouche, marmeren wastafel, WC en wasmachine. Vanuit deze badkamer leidt een deur naar het terras en het zwembad.

Vanuit de keuken gaat een trap naar de eerste verdieping waar zich nog twee slaapkamers bevinden. De hoofdslaapkamer is een grote kamer die uitkijkt op de zijkant van het huis. Het heeft een koele marmeren vloer en de openslaande deur laat het zonlicht binnenstromen. Het kingsize bed kan worden opgesplitst in twee eenpersoonsbedden. De tweede slaapkamer kijkt uit op de voorkant van het huis. Net als in de ouderslaapkamer kan het kingsize bed worden opgesplitst in twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben toegang tot de badkamer op deze verdieping, die is uitgerust met een douchecabine, WC en wastafel.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'L’Oppidum'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

L'Oppidum du Levant ligt in het kleine dorpje Paguignan, tussen de dorpen Saint-Jean-de-Minervois en Agel, en op korte afstand van Saint-Chinian en Bize-Minervois. Het oude vestingstadje Minerve ligt op slechts 7 km van Paguignan. Op 10 minuten rijden bent u op de D5 die Beziers en Carcassonne verbindt.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Voor levensmiddelen is het dichtstbijzijnde dorp Aigues Vives, ongeveer vier minuten met de auto, waar zich een kruidenier, een bakker en een coöperatieve wijnmakerij bevinden, evenals een restaurant (Chez Jeanette). Bize Minervois heeft een grotere keuze aan winkels, waaronder een apotheek en een postkantoor. Voor supermarkten en openluchtmarkten liggen de dorpen Saint-Chinian en Olonzac beide op ongeveer 25 minuten van Paguignan met de auto. Brigitte van Restaurant L'Ecole in Saint-Jean de Minervois serveert de lekkerste cassoulet (vooraf reserveren), en de coöperatieve wijnmakerij is beroemd om zijn zoete muskaatwijnen!
In het hele gebied zijn wijngaarden en er zijn veel goede wijnen te vinden tegen redelijke prijzen!

Wat is er te doen

Paguignan is goed gelegen voor het verkennen van de omgeving. De stranden van de Middellandse Zee liggen op korte afstand, evenals de historische steden Béziers en Narbonne. Iets verder weg ligt de middeleeuwse vesting van Carcassonne, en de universiteitsstad Montpellier. De streek is rijk aan Romeinse geschiedenis en bijna overal zijn overblijfselen uit dit tijdperk te vinden: het oppidum in Enserune, Amphoralis, het Romeinse aardewerkmuseum in Sallèles d'Aude, het Horreum Romanum in Narbonne, om er maar een paar te noemen.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een voorschot van 20% garandeert de reservatie; het saldo dient acht weken voor aankomst betaald te worden. Tijdens uw verblijf kan tegen kostprijs voor een linnenwissel worden gezorgd. Een borg van €300 is vereist bij aankomst. Gasten worden verzocht niet te roken in het huis. Roken is toegestaan op het terras.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

L’Oppidum heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.430

Prijs per week vanaf

€ 1.430