Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
 Isobel + Don Marshall

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Sous Les Mûriers is een mooie, onlangs gerenoveerde vakantievilla met een prachtig uitzicht, gelegen in het wijngebied de Minervois - ideaal voor liefhebbers van goede wijn. Dit vakantiehuis ligt in een tuin van 1500 m2 met een privé-zwembad. Er zijn tal van terrassen rond het huis met verschillende uitzichten.
De woon- en eetruimtes in het huis beslaan meer dan 80 m² en liggen op de begane grond.
De woonkamer heeft een open met keuken en eettafel. Op de leren bank en stoelen kun je je vermaken met de smart-tv. Bovenluidsprekers bieden de perfecte gelegenheid voor een ontspannen avond.
De moderne keuken heeft voldoende kastruimte, een inductiekookplaat, een oven op ooghoogte, een magnetron, een waterkoker, een broodrooster en een grote Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjesdispenser. Ook is er een vaatwasser aanwezig.
Je kunt ervoor kiezen om binnen te eten, of buiten op een schaduwrijke plek in de tuin, onder de moerbeibomen. Er is een gas-barbecue.
Er zijn drie slaapkamers - twee met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden.
De hoofdslaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis. Deze heeft een groot, volledig balkon met een prachtig uitzicht op de vallei en de heuvels achter het huis. De Pyreneeën zijn in de verte te zien.
Elke badkamer heeft een inloopdouche in Italiaanse stijl, een dubbele douchekop, een groot verwarmd handdoekenrek, een toilet en een wastafel.
Vanaf het zwembad van 8m x 4m hebt u een prachtig uitzicht. Onderwaterlichten bieden een sfeervolle nachtelijke duik. Het zwembad wordt alleen door de zon verwarmd. Er is ook een douche op zonne-energie bij het zwembad. Het zwembad is geopend van eind mei tot begin oktober.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Sous Les Mûriers'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Vakantiehuis in Frankrijk, Sous Les Mûriers ligt op een heuvel aan de rand van het gehucht. Aan de achterkant van het huis is het uitzicht op de vallei beneden, wijngaarden en heuvels. Het gebied wordt geclassificeerd als 'garrigue'. Groenblijvende steeneik, lavendel, wilde tijm, salie, witte cistus en artemisia zijn allemaal te vinden in het landschap achter het huis. In de vallei beneden is de rivier Ognon die is afgedamd om een klein meer te creëren.
Aan de voorkant van het huis loopt het landschap af naar de stad Félines-Minervois en ver in de verte de Pyreneeën.
Er is een kleine supermarkt in Félines-Minervois en een grotere in Rieux-Minervois. Een broodbusje rijdt dagelijks (behalve zondag. Hij toetert wanneer deze vanuit de richting Félines-Minervois nadert ...

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Sous Les Mûriers heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Fantastische vakantie gehad in Sous les Muriers! Prachtig luxe huis met alles wat je maar nodig hebt in huis. De inrichting is luxe, design en gezellig. We huren al 24 jaar huizen in Frankrijk maar dit is het mooiste huis dat we ooit gehuurd hebben. We hopen snel weer eens terug te komen!

    Reactie van Isobel + Don Marshall

    Thank you for your kind comments. We're glad you enjoyed your stay and hope you will be able to stay again.

  • 10 sterren

    5* review on Vrbo:
    Pour une fois la réalité dépasse les photos de l'annonce ! L'intérieur est parfaitement aménagé , avec soin et goût . Le jardin est magnifique et fonctionnel . La piscine très propre - ce qui est rare .Des balades à proximité , dans un milieu naturel préservé , que nous ne connaissions pas vraiment . De bons restaurants aux alentours , dont celui de Félines qui vient d'ouvrir .Minerve , ville "cathare" à découvrir" absolument . Des vacances de rêve .

  • 10 sterren

    This house was fantastic! Inside it was like a show home, beautifully designed. The kitchen was the best equipped we have ever stayed in. The garden was well laid out with direct access to the shaded dining area, under the trees for shade, and the pool. The views were stunning over the valley and the sunsets were breath taking. A walk down to the dam is recommended, beautiful and you can take a dip in the river too. We made trips to the sea which is circa 1 hour and to local villages. The local village, 4/5mins drive has a store "Julies" well stocked and friendly, a cafe and tabac. Maybe due to current situation but check opening times as they vary. There is a little van that pulls up circa 10am which sells bread and pastries. We would definitely recommend this house!!

Culinair en wijn

In de omgeving zijn talloze lokale markten, restaurants en wijndomeinen.
Sous Les Mûriers ligt middenin de Minervois-La-Livinière, maar de wijnregio's Corbières, Limoux en Saint-Chinian zijn alle binnen een uurtje rijden bereikbaar.

Wat is er te doen

Houd je van een actieve vakantie, dan is dit vakantiehuis iets voor jou. Maar ook als je minder actief wilt zijn is het hier ideaal.
Het Lac de Jouarres dichtbij de plaats Homps is populair; je kunt er kajakken in een gehuurde kajak.
Verder zijn er allerlei wateractiviteiten zoals kajakken en raften mogelijk op de rivier de Aude, met Puichéric als startplaats.
Iets verder weg liggen de Gorges d'Heric, waar je kunt wandelen, canyoning en zelfs duiken!
Voor kinderen zijn er water-themaparken in Narbonne of het recent geopende zwembad in Peryiac-Minervois. Als het je tenminste lukt om ze bij het zwembad bij het vakantiehuis weg te slepen!
Fietsen is hier ook een populaire bezigheid. Er is alle gelegenheid om te rustige, maar heuvelachtige weggetjes in de buurt te verkennen, of langs het Canal du Midi voor een vlakkere route. Fietsen kun je huren in Homps of Trebes.
Het vakantiehuis ligt in het wijngebied waar de Cru van Minervois-La Livinière geproduceerd wordt. Dit is de eerste "sub-"appelation van de Minervois wijn. Bij lokale wijnboeren ben je welkom om wijn te proeven en sommige organiseren zelfs informatieve wandelingen door hun wijngaarden. Er groeien wijnstokken op een paar minuten lopen van het huis waar u doorheen kunt wandelen.
Ook is er alle gelegenheid om de regio zelfstandig te verkennen, of een georganiseerde wijntour door de Minervois of iets verder weg, naar Corbières of Limoux. Limoux ligt op maar een uurtje rijden hiervandaan.
In Trebes kun je overigens kookcursussen volgen.
In Olonzac is een heel populaire wekelijkse markt op dinsdag.
De stad Carcassonne, door de Unesco benoemd tot werelderfgoed, ligt op maar 40 minute rijden. Een bezoek is zeer de moeite waard.
Lunch aan het Canal du Midi in Homps voordat u de brocantes van Homps, Olonzac en Rieux-Minervois verkent.

  • Aan fietsroute
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Watersport
  • Bergsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Neem contact met ons op voor kortere verblijven buiten het hoogseizoen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.000

Prijs per week vanaf

€ 1.000

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie