Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Pigeonnier

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Pigeonnier'

Caroline Molesworth heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Pigeonnier heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,3
Bezocht in augustus 2022
Jos

Reservering via gites.nl vinden wij nog steeds superieur! [tov van vele andere sites (:-)]. Wij hebben genoten van het huisje dat enkel geschikt is voor max. 2 personen. Wij vonden er alles wat we nodig hadden. Omdat we de hele tijd buiten vertoefden (het was snikheet!) hadden we geen behoefte aan het ouderwetse meubilair binnen. De badkamer met WC vonden we nogal krap. Rondom het huisje vonden we genoeg schaduwplekken (nu eens onder de luifel, dan weer op het grote terras achteraan). De dorre omgeving met rode aarde voelde aanvankelijk akelig aan. Maar wij zijn het landschap meer en meer gaan appreciëren naarmate we er verbleven. Het lijkt ons geologisch een zeer interessant gebied waar we meer over willen te weten komen. Het ruime zwembad vonden we een geweldig pluspunt (gelet op de hitte). Brood vinden voor het ontbijt is quasi onmogelijk! Het meest nabije winkeltje in Octon opent pas om 8.30 u. (en geen minuut eerder!). Wij probeerden te ontbijten vooraleer de zon begon te branden (om ±8 u.). En de lekkere Franse baguettes zijn 's anderendaags keihard! Tenslotte, dank aan de buren van het eerste huisje die ons bij aankomst de weg toonden en ons verrasten met een gekoelde fles rosé ! (hadden we eerder van de eigenaars verwacht).

7
Bezocht in juli 2022

Alle voorbereidingen met Gites.nl waren goed georganiseerd. Het huisje heeft een mooie ligging, vrij in de natuur. Het huisje is prima voor 2 personen: het verdient qua verzorging intern wat meer aandacht: een kapotte ventilator, theepot, geen standaard voor de parasols, veel oude spullen etc. Dit wel kunnen oplossen met de contactpersoon daar, maar daar wil je je als gast niet mee bezig houden. Het zou fijn geweest zijn wanneer er een hor voor het raam geplaats kan worden daar het pas 's avonds afkoelt en je 's nachts de ramen open wil laten; de overloop waar je slaapt, blijft lang warm. Verder prima zwembad.

7
Reactie van Caroline Molesworth

We were delighted to hear that you enjoyed your holiday, thanking for replacing the fan and teapot. Sorry I was not available during your stay as I was away that week.

Bezocht in augustus 2020
Ruud Salomons

Heerlijke privé locatie!
+groot zwembad
+goede uitvalsbasis voor excursies
+voor 2 personen zeer ruim

- Engelse inrichting (gedateerd)
- bakker op 10 minuten rijden / supermarkt op 20 minuten (persoonlijk geen issue)

8

Hier geweest? Schrijf een recensie