Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Gite nénuphar ( waterlelie) is een ruime gezellige gite ingericht in groene en witte tinten. Ze bestaat uit twee verdiepingen. Beneden komt u in een grote living terecht met openhaard, zithoek met TV en een eetruimte. De modern uitgeruste open keuken staat in verbindig met de eetruimte. De keuken beschikt over een elektrisch vuur, oven, microgolf, koffieze , ijskast, , vaatwas... Er staat nog een extra g ijskast in het zijhalletje voor grote gezinnen. Beneden bevindt zich ook nog 1 van de drie badkamers, handig als men uit het zwembad komt of indien men naar het toilet moet gaan overdag.
Om kindvriendelijk te zijn is de trap afgezet met een deur beneden en een kinderhekje boven aan de trap.
Boven bevinden zich de 5 slaapkamers, de bedden van twee slaapkamers zijn enkelvoudige boxsprings die ook aan elkaar kunnen geklit worden om er tweepersoonsbedden van te maken. Wij voorzien de bedden steeds van wit beddegoed en zorgen ook voor witte badhanddoeken. De bedden in gite nénuphar zijn van goede kwaliteit voor u een aangename nachtrust te bieden. Twee van de vijf slaapkamers bezitten ook hun eigen lavabo. Daarnaast bevinden er zich nog twee badkamers boven met telkens een ruime inloopdouche, een lavabo en een toilet.
Voor de gite ligt er een zuidelijk gericht terras, en een BBQ. Om schaduw te maken op het terras kan je de elektrische zonnewering naar buiten laten komen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Domaine Gaury'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De gite is gelegen op domaine gaury, waar we( een gezin met drie kinderen van 10, 8 en 3 jaar) nog twee andere gites verhuren. De drie gites zijn niet naast elkaar gelegen, dus iedere gite heeft voldoende privacy met elk hun eigen terras uit het zicht van de anderen. We houden het aantal gasten bewust laag, zodat er een leuke familiale sfeer hangt. De kinderen gaan al snel contact maken met elkaar en kunnen veilig spelen op onze speeltuin of zelfs rondom het domein daar er geen doorgaand verkeer is. Domaine gaury is kindvriendelijk ingericht met een beveiligd en verwarmd zwembad, een poolhouse,jacuzzi( gratis),speeltuin, petanquebaan, speelruimte met kicker, air-hockey, darts, biljart, fietsjes, ...
Naargelang de interesse van onze gasten organiseren we ook een pizza-avond in de oude broodoven of een BBQ. Dit zijn steeds heel gezellige avonden.
Rondom het domein liggen velden en bossen, dus rust is gegarrandeerd.
Op 4 km bevindt zich het dorp Dégagnac met een restaurant, een dokter en kruidenierswinkeltje.
Er zijn twee manèges in Dégagnac waar je kan pony rijden of paardrijden. We helpen jullie ook graag op weg voor wandel- of fietstochten met de nodige kaarten en info.
Gourdon ligt op 15 minuutjes rijden van Gaury en daar bevinden zich grote winkels zoals de carrefour, intermarché...
Domaine Gaury bevindt zich op een ideale locatie om verschillende uitstapjes te doen in de Dordogne, maar ook in de Lot. Grotten bezoeken, kanovaren, wandelen, fietsen, golfen, marktjes afschuimen, oude dorpen bezoeken,dierenparken,...Een waar vakantieparadijs!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

De cahors wijnroute. Vele landhuizen en kastelen stellen u met plezier hun wijnen voor en u mag natuurlijk ook proeven.
Het is een gourmandische streek met eend, foies gras, noten, paddenstoelen, truffels, goed kazen...Vele restaurants in de buurt maken dus gerechten klaar met deze heerlijkheden. Elke dag is er wel ergens een markt met lokale producteurs van heerlijke geitenkaas, andere kazen, wijnen, groenten, fruit...Leuk om die gezellige sfeer op te snuiven!

Wat is er te doen

De jacuzzi is gratis en is gelegen op een prachtige plek op ons domein met een magnifiek uitzicht. Zwemmen in ons verwarmd zwembad of in de rivieren de Lot/Dordogne. Daarnaast kan je ook nog zwemmen in de 3 nabijgelegen zwemvijvers, met restaurantje en speeltuin . Kanovaren, kayakken of een boottocht kan je natuurlijk ook beleven op de rivier de Dordogne of de rivier de Lot.
Op 300 m van Domaine Gaury kan je ook vissen.
Paardrijden in de natuur of lessen volgen in de manège, voor de allerkleinsten zelfs pony rijden.
Verschillende magniefieke grotten liggen op een kleine afstand van ons domein en kan je gaan bezoeken. Met de kinderen is het heerlijk om dierenparken te gaan bezoeken: Parc animalier de Gramat, reptielenland, Insectopia, het huis van de bijen, een apen bos, een vogelshow,...
Het is hier ook een waar fietsparadijs, zowel voor mountainbikers als voor gewone fietsers.We bezitten dan ook verschillende uitgestippelde routes die we jullie graag aanbieden met de nodige uitleg. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de uitgestippelde wandelingen van de buurt en verderop!
Iedere dag zijn er 's morgens gezellige franse markten waar je heerlijke specialiteiten van de streek kan kopen.
Zin om een oud kasteel te gaan bezoeken en de ridders te zien vechten, Castelnaud is vlak bij ons, de kinderen vinden het vast fijn om te bezoeken. In de buurt zijn er ook vele prachtige oude dorpen waar je heerlijk door kan slenteren en genieten van de sfeer.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Wij beschikken over een verwarmd zwembad, dus men kan zwemmen vanaf april tot eind oktober. Daarnaast hebben we ook een fantastisch gelegen jacuzzi met een uitzicht over de vallei, die we gratis ter beschikking stellen aan onze gasten. De jacuzzi houden we warm het hele jaar door. Buiten Juli en augustus bieden we ook table d'hôtes aan. Voor 30 euro pp serveren we een heerlijk drie- of viergangen menu, gemaakt met streekproducten, inclusief wijn en aperitief. Tijdens de maanden juli en augustus organiseren we naargelang de vraag een pizza avond in de "four au pain" , of een reuze BBQ. Deze avonden zijn steeds zeer gezellig.
Als service halen we voor al onze gasten elke morgen vers brood van de bakker.
Onze prijzen zijn steeds inclusief wit beddegoed, witte badhanddoeken en eindopkuis.
Er is een garage voor eventueel fietsen of moto's op een veilige manier te herbergen.
Kinderbedjes, stoeltjes, speelgoed en andere kinderbenodigdheden stellen we gratis ter beschikking.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Onze prijzen zijn steeds Inclusief witte badhanddoeken, wit bedlinnen en einschoonmaak. we zorgen ook voor keukenhanddoeken en vaatdoeken.
De prijzen hier zijn opgegeven voor 5 personen. Indien er een extra persoon bijkomt moet je rekenen op 20€ per dag extra. Kinderen onder de twee jaar logeren gratis.
Al onze gasten maken gratis gebruik van onze jaccuzi en alle andere faciliteiten op ons domein. Ons zwembad is verwarmd.
We zorgen ook gratis voor kinderbedjes, eetsoelen, speelgoed, plaspotjes, een park,...
Mail ons gerust of bel ons indien jullie meer informatie wensen.
Vriendelijke groetjes en wie weet tot binnenkort...

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Domaine Gaury heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 2.100

Prijs per week vanaf

€ 2.100