Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Pierre Rouge

Bekijk album (28)
/
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 2
10,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'La Pierre Rouge'

José en Anton van Diermen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 14 nov 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Pierre Rouge heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2021

Lieve José en Anton,

Vorig jaar gingen we al buiten ons boekje door voor de tweede keer naar dezelfde vakantiebestemming te gaan. En dit jaar zijn we voor de derde keer bij jullie te gast. Voor ons dus erg uitzonderlijk, maar dat geldt net zo voor het heerlijke huisje met zwembad als voor jullie beiden. Vakantie op La Pierre Rouge is een beleving op zich. Een oase van rust en privacy in een fantastisch mooie omgeving afgemaakt met de prettige aanwezigheid van jullie beiden. En niet te vergeten Jafar en Mali die maar al te graag een pootje komen geven in ruil voor een lekker honden koekje. Alle superlatieven die voorgaande gasten in het gastenboek hebben geschreven kunnen wij alleen maar bevestigen. Het zwembad, de buitendouche, de heerlijke ligbedden, de koffiemachine, de heerlijke bedden, het uitzicht ..... En ook wij hebben weer genoten van de fabelachtig mooie en heerlijke creaties van Chef Anton. Wel in combinatie met de in Anton zijn ogen verkeerde maar o zo lekkere witte of rosé "moelleux". Na ons eerste bezoek aan jullie, in 2014, hebben we al gezegd dat jullie werkelijk uniek zijn in het gastheerschap, ongedwongen en spontaan en vooral authentiek. Jullie doen niets omdat het moet of hoort maar alles met hart en ziel en dat maakt een verblijf bij jullie tot een heerlijke beleving. Slechts één ding zouden jullie kunnen veranderen, de naam "La Pierre Rouge" vervangen door "Le Paradis". Waar anders zou het paradijs dan moeten zijn?

Bedankt voor weer een fijne tijd en wie weet tot ziens!

Groet,
Paula en Henk

10
Reactie van José en Anton van Diermen

Lieve Paula en Henk, het was ons een waar genoegen jullie gastheer en gastvrouw te mogen. Jullie zijn geweldige gasten! Bedankt voor de prachtige recencie. Graag tot ziens. José en Anton en een poot van Jafar en Malì

Bezocht in augustus 2019
Arlette en Eric

Onze eerste keer bij José en Anton in La Pierre Rouge is niet de laatste keer geweest. Een heerlijke week waarin wij ongelooflijk hebben genoten. Van elkaar, de omgeving, de plek, en de hartelijkheid en liefdevolle aandacht van José en Anton. Speciale aandacht voor de kookkunsten van Anton waarvan wij een paar keer hebben mogen genieten en de perfect getimede contactmomentjes die José voor ons had. Nooit te vroeg of te laat, maar gewoon op gevoel af en toe tussendoor. Geen gewone plek en zeker geen gewone gastheer en gastvrouw, maar schatten die ons als gast een week exclusieve en vrije aandacht voor elkaar hebben gegund. En die hartelijkheid was zeer merkbaar en hebben wij enorm gewaardeerd. Over de plek (het fenomenale uitzicht over de vallei van ons eigen terras), de gezelligheid van de honden die af en toe kwamen buurten, de privacy van de gîte waardoor we een nagenoeg textielloze week hadden, de meer dan complete uitrusting en inrichting van de gîte, de heerlijke bedden, normaal formaat keuken en koelkast/vriezer, en de buitendouche waren subliem. Heel veel toevoegingen in de overtreffende trap, maar dat hoort dan ook bij deze gîte die van ons een dikke tien krijgt. Tot volgend jaar! XX

10
Bezocht in september 2018

Wat een heerlijke week hebben we gehad! Het huisje was prima, alles was voor handen. Maar vooral de rust, het zwembad voor de deur en het mooie uitzicht bevielen ons. Jullie hebben een goede mix gevonden om de gasten hun privacy te gunnen, maar toch ook jullie gastvrijheid te laten ervaren. En dan het eten... dat verdient eigenlijk een heel hoofdstuk! Heel lekker! Wij zijn blij dat je al die moeite voor ons hebt genomen.

10
Bezocht in augustus 2018

"Zo ver van Huis en toch een gevoel van thuis". We hebben een prima relaxed weekje gehad met een verassend diner en de volgende dag ontbijt buiten. Vive la France. Zonnige dagen afgewisseld met regen; koffie afgewisseld met wijn; autorijden afgewisseld met zwemmen. We zien terug op een geslaagd verblijf waar we beide eens goed sliepen. Maar de kroon op deze vakantie vormden jullie toch wel. Met aandacht, verhalen en tijd voor ons. Dank jullie wel! Het verblijf in la Pierre Rouge was geweldig en heeft ons goed gedaan. Geluk en gezondheid toegewenst, wie weet tot ziens.

10
Bezocht in juli 2018

Allereerst een dikke proficiat voor wat jullie hier doen! Het is hier echt een paradijsje! Wij hadden hier echt de beste vakantie van ons leven! Een chapeau voor de kookkunst van Anton, voor de gastvrijheid en de leuke babbels! Ons zie je zeker terug! Anton doet het voor de glimlach, maar wij vertrekken ook met een grote glimlach hoor! Bedankt voor alles en zeker en vast, au revoir!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie