Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Coo-Yah

Bekijk album (10)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Coo-Yah'

Fred Stam heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2018

Wij waren twee weken in dit voortreffelijke vakantiehuis en hadden een heerlijke tijd. Het huis, de tuin, het zwembad, de meubels, de keuken en de douche waren prima. De televisie (ook NL zenders) heeft wat kuren, maar verder was alles heel, schoon en van goede kwaliteit.

Het huis ligt in op een grote kavel in een bos,. Het is er echt heel rustig: afgezien van de beheerder hebben we hier rond het huis twee weken niemand gezien.

We bezochten elke dag een plaats in de Lot of de Dordogne. Wij vonden Périgueux, Carennac, Castelnau, Domme en Sarlat het meest interessant. Het landschap is geweldig en de vele oude dorpjes zijn erg leuk.

Een heel fijn huis op een hele bijzondere plek voor mensen die houden van goede kwaliteit en rust.

9
Bezocht in augustus 2014

Prachtige locatie bovenop de heuvel met schitterend uitzicht. Een huis met alles er op en er aan. Goede bedden, fijne keuken met vaatwasser en wasmachine.
's Morgens genieten van het gefluit van allerlei vogels.
De eerste keer de heuvel op rijden was wel even eng, maar de 2e keer weet je al wat je kan verwachten en dan is het al een stuk minder eng.

8
Bezocht in augustus 2013

In één woord "Geweldig"!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie