Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Luxe gite met twee slaapkamers en privézwembad op het rustige en ongerepte platteland van de Lot.

La Vigne Vierge, genesteld in een rustige en ongerepte landelijke omgeving, is een prachtig 18e-eeuws stenen pand gelegen in de Lot-regio in Zuidwest-Frankrijk, nabij het kleine dorpje Montgesty. Eigendom van en beheerd door Kate en Andrew Lockwood, die in het aangrenzende hoofdgebouw wonen, deze fantastische gite biedt een oase van rust voor volwassenen, weg van de drukte van het dagelijks leven.

La Vigne Vierge biedt luxe privé-accommodatie voor maximaal vier volwassenen met exclusief gebruik van het zwembad. De woning heeft twee karakteristieke slaapkamers, elk met een king size bed en mooie en-suite badkamer met douche. De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft openslaande deuren die directe toegang bieden tot een terras en de tuin erachter. De tweede slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een grote aparte kleedkamer. De rest van de accommodatie omvat een ruime en comfortabele woonkamer en een goed uitgeruste moderne keuken met een eethoek met prachtig uitzicht over de tuin.

Buiten, gelegen in de grote tuinen, vindt u het privézwembad en een verscheidenheid aan uitnodigende zitjes om te ontspannen en tot rust te komen. Kies uit de ligbedden of bank naast het zwembad, een schaduwrijke plek onder de bomen of een heerlijk comfortabele hangmat. Ze bieden allemaal een plek om van de zon te genieten, een boek te lezen of gewoon een dutje te doen na een lange dag in de omgeving.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Strijkijzer
  • Internet
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'La Vigne Vierge Gite de Charme'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Vigne Vierge ligt op slechts een klein eindje rijden van de dorpen Catus (5 km) en Cazals (10 km). Beide dorpen bieden vergelijkbare basisvoorzieningen, waaronder een bakker, een slager, een apotheek, een kleine supermarkt, cafés en restaurants. Ze hebben ook allemaal wekelijkse markten met een mooie selectie verse lokale producten.

  • Landelijk

Recensies

La Vigne Vierge Gite de Charme heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We had a really wonderful holiday here. The hosts Kate and Andrew were there if you needed them, but were very discrete, a perfect balance! The house was very nice and clean and we even could use their coffee 😉
    Normally, we don’t go to a place for the second time, but we now really consider it to go back to this little paradise next year…

    Reactie van Kate and Andrew Lockwood

    Dear Pieter and Saskia, Thank you so much for your kind words. It was a pleasure to meet you both. We are delighted that you enjoyed your holiday with us and we would love to welcome you back another time. Many kind regards. Kate and Andrew

Culinair en wijn

Dit deel van Frankrijk staat terecht bekend om zijn gastronomie en is een genot voor liefhebbers van eten en wijn. Tijdens uw verblijf heeft u de kans om enkele van de vele fantastische restaurants te bezoeken die op korte rijafstand van het pand liggen; alles van traditionele en eenvoudige auberges tot eetgelegenheden met Michelinsterren. We zijn altijd erg blij om aanbevelingen voor restaurants te doen en om indien nodig voor u te reserveren.

Wat is er te doen

De Lot-regio heeft een scala aan attracties, waaronder de charmante middeleeuwse stad Cahors, talloze mooie dorpjes, kastelen, wijngaarden, tuinen, rivieren, grotten en fantastische wandelpaden. We zijn ook gelegen op korte afstand van de Dordogne-regio, waar u nog veel meer bezienswaardigheden kunt bezoeken.

La Vigne Vierge biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in deze prachtige en ongerepte regio van Frankrijk en we kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen.

    Wat je ook moet weten...

    Houd er rekening mee dat La Vigne Vierge een ontspannen sfeer biedt die is afgestemd op volwassenen. Daarom accepteren wij geen kinderen onder de 16 jaar.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Prijs is inclusief

    Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 300,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 60,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Prijs per week vanaf

    € 1.195

    Prijs per week vanaf

    € 1.195

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.