Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

De gite maakt onderdeel uit van het schitterend en rustig gelegen Font Cuberte. Font Cuberte bestaat uit de gite en een voormalige wijnboerderij (Ferme) en ligt op de grens van de Lot en Dordogne in een landelijke omgeving met alle privacy. De reeën staan soms voor het raam. Font Cuberte ligt (op fietsafstand) tussen Prayssac en Pomarede. Prayssac is een heel gezellig dorp met allerlei faciliteiten zoals lekkere restaurants. Op vrijdag is daar de beroemde markt waar altijd vele mensen op afkomen om hun lekkernijen in te slaan. In overleg is ook Font Cuberte (gite en ferme) in zijn geheel te huren.

De gite deelt de binnenplaats met de voormalige wijnboerderij, maar ligt verder helemaal vrij. De ingang zit aan de binnenplaats maar het terras is helemaal vrij en grenst aan een grasveld met bomen en vrij uitzicht op het bos. Optimale privacy. De gite is de afgelopen jaar voorzien van een nieuwe badkamer (met regendouche) en alle kamers zijn opgeknapt. De keuken/woonkamer is sfeervol met uitzicht op het terras. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koel/vriescombinatie, magnetron en vaatwasmachine. In de woonkamer is een gezellige zithoek rondom de haardkachel en er staat een eettafel. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer (douche en toilet) en de twee slaapkamers. In de twee slaapkamers staan (nieuwe) Swisssense tweepersoons boxsprings.

In de natte ruimte die aan de binnenplaats grenst en ook door de ferme gebruikt wordt, staat een wasmachine. Op het terras voor de gite is het tot laat heerlijk vertoeven en in de zomer kan ook altijd schaduw onder de bomen worden opgezocht. Er staan een tuintafel en ligbedden.

In de bosrand staan een sauna en hot tub (die na overleg) gebruikt kunnen worden.
Een huisdier is overleg mogelijk.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Huisdier welkom
  • Internet
  • Open haard
  • Sauna
  • Jacuzzi

Beschikbaarheid van 'Font Cuberte '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De regio wordt wel eens het Toscane van Frankrijk genoemd door het prachtige heuvelachtige landschap en het lekkere klimaat zowel in de zomer als in het voor en naseizoen. Font Cuberte ligt op 30 minuten rijden afstand van de peage en Cahors. Onder Prayssac stroomt de Lot waar je kanotochten kunt maken en zwemmen. Ook leent de omgeving zich voor lekkere wandelingen en mooie fietstochten.

  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Font Cuberte heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.75 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben een heerlijke week in Font Cuberte gehad. Het is heel verzorgd en met smaak ingericht, ook het welkom met een lokaal flesje wijn en kaartje is erg gewaardeerd. Ook de restaurant, bezienswaardigheden tips waren goed en handig, het is een hele mooie omgeving met mooie, interessante dorpjes. Het was heel erg warm toen wij er waren maar met de mooie tuin en de kalmte was het uit te houden.

  • 8 sterren

    2 weken mogen verblijven in de gite van Font Cuberte. De gite is van veel gemakken voorzien en de fijne tuin is een groot pluspunt van deze gite.
    Ook de betrokkenheid en contact met de verhuurder hebben wij als zeer prettig ervaren.
    Wij komen graag nog een keer terug.

    Reactie van Gite Font Cuberte

    Dank voor jullie recensie. De tuin is heerlijk inderdaad. Jullie zijn weer van harte welkom.

  • 9 sterren

    Wij hebben genoten van jullie prachtige gite. Een huis met grote tuin met veel mogelijkheden. Uitgebreide keuken. Boven de douche en 2 slaapkamers met heerlijke bedden. Wij beschikten over 2 ventilatoren wat een overbodige luxe was met deze temperaturen van 40 gr.
    Iets van een overkapping op het teras zou wel wenselijk zijn aangezien daar heel de dag de zon op schijnt. Heerlijke hondvriendelijke tuin.
    Kortom een heerlijke week gehad.
    Veel succes met jullie verdere plannen.

    Reactie van Gite Font Cuberte

    Wat leuk om te horen. Het weer was ongekend, volgend jaar toch maar een overkapping!

Culinair en wijn

Het wijngebied van Cahors is natuurlijk wereldberoemd om de meest heerlijke wijnen. Ook in de nabijheid van Prayssac is een aantal wijnboerderijen waar de heerlijkste wijnen worden geschonken en verkocht. Culinair is het gebied een ontdekkingstocht. En als je gezellig thuis wil eten, dan zijn er op bijvoorbeeld de vrijdagmarkt in Prayssac, de lekkerste en verse etenswaren te kopen.

Wat is er te doen

In het huis ligt een map met allerlei ideeën en tips. PFont Cuberte ligt centraal om allerlei bezienswaardigheden in de nabije omgeving te gaan bezoeken, te beginnen met Prayssac zelf. Maar ook een bezoek aan Belaye met een prachtig uitzicht op de lot, het kunstenaarsdorp St Circ Lapopie, het tegen de rotsen aangebouwde Rocamadour of een bezoek aan Sarlat, Cahors of Brive zijn alleszins de moeite waard.

  • Overige cursussen

Wat je ook moet weten...

Bij het complex zijn een buitensauna en hot tub. Het gebruik hiervan is na overleg.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

-eventueel huisdier na overleg
-inclusief wifi
-inclusief elektriciteit (behalve tijdens voor en naseizoen: toeslag)
-buiten seizoen ook voor langere periode te huren. Prijs in overleg.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 65,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 425

Prijs per week vanaf

€ 425

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie