Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Philippe

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Heerlijk ruim vakantiehuis met XXL zwembad*, tuin en groot terras, landelijk gelegen in het hart van het Lot departement. Een echte oase van rust, voor liefhebbers van de natuur, biedt het onderdak-huisje Quercy steen Causses met duiventil - ongeëvenaard comfort (renovatie 2017).

Keuken uitgerust met centraal eiland, badkamer met inloopdouche, onpebaalde Wifi, HD TV inclusief NETFLIX + PRIME VIDEO, filmbibliotheek, zeer recente elektrische apparaten, nieuwe bedden, een eigen terras met lounge en barbecue, toegang gereserveerde parkeerplaats etc.

2 gites om te verblijven, het enige verschil is de indeling: voor één (de "P") 2 slaapkamers (140 bedden in elk) en de andere (de "K") 1 slaapkamer (bed 160) maar kamer woonkamer (met slaapbank 140) breder. Hun oppervlakte is gelijk (85m2) en elk is verdeeld over 2 verdiepingen, met onafhankelijke toegang ..Zwembad is gedeelt, maar terrassen zijn privé.

(Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken, eenvoudige schoonmaak- / hygiëneproducten en zelfs verse rosé in de koelkast bij aankomst zijn inbegrepen!). Andere kosten: eindschoonmaak (optioneel: 45 € indien niet door u gedaan), deelname voor wassen was (optioneel) en toeristenbelasting (1 € p.p / nacht).

Heerlijk ruim vakantiehuis met privé zwembad*, tuin en groot terras, landelijk gelegen in het hart van het Lot departement. Het levendige streekplaatsje Gourdon ligt op ruim 10 km, het schilderachtige dorp Rocamadour op 17 km en Saint-Cirq Lapopie ('village préféré des francais 2014' volgens France 2) op 35km. In Gourdon vindt u alle voorzieningen en er zijn talrijke restaurants en terrasjes. De eigenaar heeft veel zorg en aandacht besteed aan de restauratie van deze voormalige boerderij en de inrichting van het zeer rustig gelegen huis is modern en comfortabel. Schuifpuien geven directe toegang tot de fraaie terrassen en het zwembad. U heeft een onbelemmerd uitzicht op de landerijen. U kunt ook genieten van een privé bos! Door de ligging op de grens van de Corrèze, de Lot en de Dordogne is het vakantiehuis een ideale uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes. Een bezoek aan het indrukwekkende Gouffre de Padirac met z'n ondergrondse rivier en aan het hooggelegen bedevaartsoord Rocamadour mag u eveneens niet missen. Een gezellig en levendig dorp is ook Beaulieu-sur-Dordogne (22 km). U kunt er kano's huren en een schitterende tocht over de rivier de Dordogne maken. In de onmiddellijke omgeving van het huis zijn er uitstekende wandelmogelijkheden. Fietsers vinden er talrijke kleine landweggetjes die door het lichtglooiende heuvelland voeren.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Coeur de Lot'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

5 ha of terrain, inclusief privé-bos. Geen buren, geen andere geluid dan natuur.

De woning is gelegen in het Regionaal Natuurpark van de Quercy, die is ingedeeld 'Geopark' door de UNESCO (er zijn slechts 5 in Frankrijk).

Heerlijk ruim vakantiehuis met privé zwembad*, tuin en groot terras, landelijk gelegen in de hart van Lot departement. Het levendige streekplaatsje Gourdon ligt op ruim 10 km, het schilderachtige dorp Rocamadour op 17 km, Saint-Cirq Lapopie ('village préféré des francais 2014' volgens France 2) 35km. In Gourdon vindt u alle voorzieningen en telt talrijke restaurants en terrasjes. De eigenaar heeft veel zorg en aandacht besteed aan de restauratie van deze voormalige boerderij en de inrichting van het zeer rustig gelegen huis is modern en comfortabel. Schuifpuien geven directe toegang tot de fraaie terrassen en het zwembad. U heeft een onbelemmerd uitzicht op de landerijen. U kunt ook genieten van een privé bos! Door de ligging op de grens van de Corrèze, de Lot en de Dordogne is het vakantiehuis een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes.. Een bezoek aan de indrukwekkende Gouffre de Padirac met z'n onderaards rivier en aan het hooggelegen bedevaartsoord Rocamadour mag u eveneens niet missen. Een gezellig en levendig dorp is ook Beaulieu-sur-Dordogne (22 km). U kunt er kano's huren en een schitterende tocht over de rivier de Dordogne maken. In de onmiddellijke omgeving van het huis zijn er uitstekende wandelmogelijkheden. Fietsers vinden er talrijke kleine landweggetjes die door het lichtglooiende heuvelland voeren. * 2 gîtes in total.

  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Culinair en wijn

Het departement de Lot is bekend om zijn Cahors wijnen, geitenkaas, eendenlever, lamsvlees, saffraan, noten en de vermaarde meloenen uit de lot. Van december tot maart is er wekelijkse een truffelmarkt in Lalbenque.
Er zijn diverse gezellige wekelijkse markten veelal met streekprodukten waar u op uw gemak kunt rondslenteren en na afloop iets nuttigen op een gezellig terrasje. Er zijn tal van restaurants waar ze de streekprodukten serveren.

Wat is er te doen

Het departement de Lot is bekend om zijn Cahors wijnen, geitenkaas, eendenlever, lamsvlees, saffraan, noten en de vermaarde meloenen uit de lot. Van december tot maart is er wekelijkse een truffelmarkt in Lalbenque.
Er zijn diverse gezellige wekelijkse markten veelal met streekprodukten waar u op uw gemak kunt rondslenteren en na afloop iets nuttigen op een gezellig terrasje. Er zijn tal van restaurants waar ze de streekprodukten serveren.
De woning is gelegen in het Regionaal Natuurpark van de Quercy, die is ingedeeld 'Geopark' door de UNESCO (er zijn slechts 5 in Frankrijk).

Wat is er te doen

Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes voor u klaar liggen. Naast wandelen, fietsen mountainbiken kunt u bijvoorbeeld kanoën of kajakken op een afgebakend gedeelte van de Lot, paardrijden, of vissen aan het Pland’Eau ca. 4 km. Voor liefhebbers is er een golfbaan op ca.30 km afstand.

In de nabije omgeving zijn er vele authentieke dorpjes met gezellige markten. Bijvoorbeeld met brocante in Cazals en Gourdon (10 km). Hier heeft elk dorp nog zijn eigen feest

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Onze 2 gites Coeur de Lot waren voorheen een bijgebouw naast ons huis die wij hebben verbouwd tot een comfortabele 4 sterren vakantiewoning van 85 m2 voor 2 tot 4 personen met veel privacy.
De gîtes hebben de volgende indeling: een woonkamer met een open keuken, een slaapkamer met een tweepersoons bed, een apart toilet met daarnaast een badkamer met douche en wastafel. De keuken is voorzien van een een oven, een magnetron en een koelkast. Tevens is in de gîte gratis wifi beschikbaar en is er een TV en een DVD radio/CD speler.
Op het privé-terras vindt u naast een tafel met vier stoelen vier ligbedden om van de zon te genieten en een barbecue voor de lange zomeravonden. U kunt gebruik maken van het 6X12m privé zwembad met uitzicht op heuven.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Verblijf gemeentelijke belasting (op einde van verblijf) 1.5 €/ persoon/ nacht

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 49,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Coeur de Lot heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Léon en Saskia uit Arnhem

    9 sterren

    Wat een fijne vakantie hebben wij gehad, Philippe! De gite en de omgeving waren precies zoals op de site voorgespiegeld: een oase van rust! Hartelijk dank voor de goede zorgen, je gezelschap en de lekkere rosé! (Op dit moment genieten we in het koudere, maar nog steeds zonnige Nederland, van jouw fles :) )

    Hopelijk tot ziens!
    Hartelijke groeten,
    Léon en Saskia.

Prijs per week vanaf

€ 937

Prijs per week vanaf

€ 937

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie