Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Rivière

Bekijk album (31)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Rivière'

Chris Seibert heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 okt 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Rivière heeft 10 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2020

Beste Chris en Erik,
we zijn afgelopen zaterdag weer naar huis gegaan na 2 weken in jullie Gite te gast te zijn geweest.
We hebben 2 heerlijke weken gehad waarin we veel hebben gewandeld en gefietst en we hebben diverse marktjes bezocht ( met mondkapje i.v.m. de Corona) en andere bezoekjes gebracht in de omgeving. Het huisje is dik voor elkaar en de verzorging van jullie zijde was ook erg goed. Bij ontvangst een flesje wijn en wekelijks nieuw beddengoed en handdoeken. Omdat het best warm was in de 2 weken zie we zijn geweest hebben we meerdere keren lekker met de voetjes in het water gezeten aan de rivier.
Als we nog eens in de omgeving een huisje zoeken zullen we zeker weer bij jullie terug komen.
Als je tot rust wil komen is jullie Gite een echte aanrader.

Groetjes,
Bert en Tineke

9
Bezocht in augustus 2019

We hebben met volle teugen genoten van ons verblijf in de gite van Eric en Chris. Het is een authentiek huisje dat volledig beantwoordt aan de beschrijving op de website. Bij aankomst stond er een fles wijn klaar. Alles is tot in de puntjes geregeld : onderleggers, handdoeken, servetten, tandenstokers, pleisters, toeristische informatie over de omgeving, enz... Je komt helemaal tot rust in de gite. St-Privat-de Vallongue is een beetje afgelegen, maar ideaal om de streek te bezoeken. We hebben heel wat uitstappen gedaan naar Florac, Mende, Gorges du Tharn, Ispagnac, La Grand-Combe, Alès, Vézénobres, Mont Lozère, Mont Aigoual, enz... Het traject naar de verschillende locaties is ook de moeite waard; het rijden in de bergen is een leuke en mooie ervaring. Aangezien we vooral de streek verkend hebben overdag, hebben we vooral 's morgens en 's avonds genoten van de gite. Het nuttigen van het ontbijt op het terras met een fantastisch uitzicht is een echte aanrader, 's avonds hebben we op het zelfde terras genoten van een uitgebreide apero en lekkere maaltijd tot als het donker werd. Jo en Ann

9
Bezocht in september 2017

Allereerst willen wij Eric en Chris bedanken voor de fijne ontvangst en de fantastische tijd welke wij hebben beleefd in hun gite. Wanneer je tot rust wil komen, wil genieten van een prachtig uitzicht en de omgeving is dit de ideale vakantiebestemming. Een auto in deze is wel een must, het rijden door de bergen is fantastisch, kortom een aanrader.

9
Bezocht in augustus 2017

Beste Chris / Eric en toekomstige gasten,
Als eerste nogmaals dank voor de geweldige vakantie. Jullie kunnen aan onze invulling en aan het weer geen invloed uitoefenen maar aan de ontvangst / behandeling en de Gite uiteraard alles. Dit hebben jullie zeer goed voor elkaar en hebben wij dan ook als voortreffelijk ervaren, ronduit grandioos!
De Gite heeft alles wat men nodig heeft en is zeer netjes. De verzorging van het linnengoed is geweldig en een groot pluspunt. Als wij toch een kritische opmerking mogen maken dan is het enige wat wij miste een vriesvak in de koelkast. Ondanks dit gemis is onze vakantie er zeker niet minder om geweest. Als wij de omgeving nogmaals bezoeken dan komen wij zeker bij jullie terug.
Het gaat jullie goed en wellicht tot ....
Groetjes Fred & Yolanda

10
Bezocht in augustus 2015

De ultieme plek om tot rust te komen, Twee weken genoten van de prachtige gite, het prachtige uitzicht en omgeving, de totale rust en de privacy.
De ontvangst was fijn en we willen Chris en Eric hierbij nogmaals bedanken voor het prettige contact.
Al met al een geweldige vakantie en aanrader.
Hartelijke groet, Martien en Marieke

9

Hier geweest? Schrijf een recensie