Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Brian Stephens

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Voorstedelijk gebied met passerend verkeer

Mimosas is een ruim appartement met 2 slaapkamers en een privézwembad. Dit vakantie-appartement ligt in een dorpsomgeving op 15 minuten van de Middellandse Zee en 30 minuten van de Spaanse grens en de prachtige stad Perpignan. Het ligt zeer dicht bij het centrum van Laroque des Alberes in het departement Pyrénées Orientales van de voormalige regio Languedoc Roussillon nu bekend als Occitanie. Het is een open appartement met een goed uitgeruste keuken, een grote eettafel en een zithoek. Buiten is er een groot terras bij het zwembad en exclusief gebruik van het zwembad van 7,6 x 3,8 meter.
Twee openslaande deuren op het terras bieden een eigen ingang voor de gasten en bieden gemakkelijke toegang tot het zwembad. Je kunt er heerlijk buiten eten of gewoon ontspannen bij het zwembad.
De open keuken met eettafel is goed uitgerust met alle gebruikelijke faciliteiten die u thuis zou vinden. Er is een gaskookplaat, elektrische oven, een vaatwasser en veel standaard keukenapparatuur zoals een magnetron, waterkoker, broodrooster, enz. We vinden het belangrijk dat je je hier thuis voelt!
In de open woonkamer vind je tv, dvd-speler, cd-speler en een comfortabele bank en stoelen. Er zijn ook boeken en een kleine selectie van cd's en dvd's om uit te kiezen. Je bent ook van harte welkom om je entertainment te brengen en je kunt verbinding maken met onze wifi voor internettoegang tot de verschillende services die je normaal gesproken leuk vindt. Ervan uitgaande dat ze beschikbaar zijn in Frankrijk.
De hoofdslaapkamer is opgezet als een tweepersoonskamer, met een kledingkast en algemene opslagruimte. De bijkeuken bevindt zich naast de hoofdslaapkamer voor wasfaciliteiten en extra opslag, maar deze kan natuurlijk worden afgesloten als er geen toegang nodig is.
De tweede slaapkamer is opgezet als een tweepersoonskamer, ook met een kledingkast en algemene opslag.
De bedden zijn comfortabel en de slaapkamers zijn goed geïsoleerd om ze koel te houden in de zomer en warm in de winter. Er is ook een föhn beschikbaar en een koelventilator in elke slaapkamer voor warme avonden.
De badkamer is zeer luxe en ruim, met een ruim bad, aparte douchecabine en wc. Hij is modern en goed afgewerkt.
Er zijn opties waarmee u kunt kiezen hoe de badkamer wordt verlicht of u kunt er zelfs voor kiezen om gewoon een paar kaarsen aan te steken en echt te relaxen in het bad.
De verwarming is volledig elektrisch en kan naar wens worden in- of uitgeschakeld. Er is een in elke slaapkamer, een grote handdoekdroger in de badkamer en nog 2 kachels in de woonkamer tijdens de wintermaanden.
Natuurlijk, als je de voorkeur geeft aan een ouderwetse benadering van je entertainment, is er een selectie van verschillende spellen om uit te kiezen en speelkaarten. En natuurlijk de eerder genoemde boeken. We hebben ook geen probleem met gasten die een boek van ons meenemen als het niet uit is, op voorwaarde dat er een ander wordt achtergelaten.
Je zit hier in een dorp, dus we hebben buren, maar de hekken geven privacy en het zwembad ligt op een terras van 100m2.
Er zijn ligstoelen om te ontspannen  bij het zwembad en een buitentafel met stoelen om buiten te eten. Er zijn schaduwrijke plekken wanneer de zon te heet wordt en een aantal parasols zodat u uw schaduw kunt plaatsen zoals u wilt.
De tuin is in mediterrane stijl met veel grindbedden, potten en cactussen, gras is niet zo goed in dit deel van Frankrijk, maar de cactussen doen het erg goed.
Over het algemeen is het appartement alleen voor het gebruik door betalende gasten, maar we vinden het bij uitzondering niet erg als er één of twee gasten langskomen, zolang er rekening wordt gehouden met de buren en wij natuurlijk de dichtstbijzijnde buren zijn.
De bijkeuken wordt geleverd met een automatische wasmachine, strijkplank en strijkijzer plus een grote luchter om te drogen.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Appartement Mimosas - Laroque des Alberes'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Dit is de perfecte locatie voor een vakantiebestemming, op slechts 15 minuten van de Middellandse Zee, 30 minuten van de Spaanse grens of de stad Perpignan en het appartement ligt op iets minder dan 10 minuten lopen van het dorpscentrum van Laroque des Alberes. Een het hele jaar door een levendig dorp met alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen op vakantie, waaronder een heerlijke bakkerij voor vers brood, veel bars en restaurants en tal van activiteiten voor iedereen. Allemaal op loopafstand.
Er zijn fantastische plaatsen om te bezoeken, zoals het zeer beroemde vissersdorp Collioure en de directe buurman Port Vendres. Iets verder weg, in de buurt van Thuir, vindt u Castelnou, een oud middeleeuws dorp met geplaveide straatjes en leuke restaurants voor een ontspannen lunch of diner terwijl u geniet van het geweldige uitzicht over het bergachtige terrein.
Argeles sur Mer is de dichtstbijzijnde kustplaats die op 15 minuten rijden ligt en waar u kunt toetreden tot de corniche die de kustlijn helemaal naar Cerbere volgt, de grensovergang naar Spanje. Volg deze route en u komt onderweg langs Collioure, Port Vendres en Banyuls Sur Mer. Alle leuke steden en dorpen op zich.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk

Recensies

Appartement Mimosas - Laroque des Alberes heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.333333333333334 sterren
  • 9 sterren

    We had a wonderful stay at Laroque-des-Albères. The apartment is spacious en very well equipped with everything you need. You have your own entrance and would hardly notice that the owners live in the same building. The garden is very nice, with enough space in the shade as well as in the sun, and enough chairs and sunbeds. Brian and Angela made sure that everything was very nicely in order including the great swimming pool! Our boys (9 and 5 years old) loved it! Laroque-des-Albères is a very nice village, authentic and with several nice restaurants. Within a 10 minute walk you are in the centre to buy fresh croissants and baguette! In the area are a lot of options to spend your time (beach, hiking in the mountains, nice villages). If we come back to Laroque we would be happy to stay at the apartment again!

    Reactie van Brian Stephens

    Hi Bettine,
    Many thanks for your kind and considered review, it is very much appreciated. Hope we see you again.

  • 9 sterren

    We have had a wonderful stay at this gites. Everything was super! Lots of sightseeing to do or just do nothing and relax and stay at the apartment. Great Restaurants and bars on walking distance. Minor point of attention is the double bed, it is a bit small. Everything else was great. The house was very clean. Bathroom very spacious, well equipped kitchen, and lovely swimming pool. Also a beautiful garden, the hondeysuckle (I think this is the English name, in Dutch it is a kamperfoelie) smelled wonderful.
    Love to come back some day!

    Thank you Brian and Angela for the hospitality.

    Kind regards,
    Marielle & Joost and Sophie

    Reactie van Brian Stephens

    Many thanks for your kind review, we were very happy to have you stay and you will be very welcome to come and stay again in the future. We have also now changed the bed for a larger one and really hope that the new one is to your liking

    Best wishes

    Brian & Angela

  • 10 sterren

    Absolutely wonderful apartment, lovely pool in a great location. Everything we could have possibly needed was there. Restaurants and bars just a short walk away too. We will be back, thank you :)

    Reactie van Brian Stephens

    Many thanks for your review, it is really appreciated and we are so glad you enjoyed your stay with us. You are very welcome to return anytime that suits.

Culinair en wijn

Cafe des Artistes - Een van onze favoriete bars/restaurants. Waarschijnlijk omdat we graag naar de grote sportwedstrijden kijken terwijl we nippen aan een Guinness. Het eten is echt heel goed en de ambiance vanzelfsprekend in deze perfecte mix van mediterrane en Ierse cultuur.
Les Enfants Terribles - Nog een mooi restaurant dat uitsluitend eten en drinken serveert met een Frans / Canadese invloed. Het ligt direct aan de kant van de hoofdweg van het centrum en is zeer gemakkelijk te vinden. Het heeft een mooi klein terras buiten voor het warme seizoen en een gezellig interieur voor de winter. Goede prijs, heerlijk eten.
Cote Saisons - Een restaurant met Michelin-rating dat fantastisch eten biedt, maar niet tegen een te hoge prijs. Misschien een beetje duurder dan sommige van de andere restaurants, maar absoluut niet teleurstellend. Wij waren enthousiast en het wordt sterk aanbevolen, maar vroeg boeken!
Le Catalan - Iets verder van het stadscentrum aan de voet van de kerk. Een korte klim, maar het is de moeite waard. Met een score van 4,5 sterren op Trip Advisor met veel beoordelingen, is het erg populair met de lokale Franse keuken en een keuze van goede lokale wijnen. Als je echt een lokale Franse ervaring wilt, is dit een goede plek om naartoe te gaan.
Afgezien van deze eetgelegenheden zijn er een pizzeria en twee tapasbars, evenals een woensdagochtendmarkt, bakker, epicerie en vleeswaren als u zin ​​heeft om uw eigen huisgemaakte gerechten te maken. En dat is allemaal op loopafstand van het appartement. Maar u kunt natuurlijk ook naar vele andere mooie plekken gaan om de restaurants en voorzieningen rondom Laroque des Alberes te verkennen.

Wat is er te doen

Omdat u zo dichtbij het 'Massif des Alberes' van de Pyreneeën, de Middellandse Zeekust en de Spaanse grens zit, zijn er veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen, golfen, watersporten en vele andere activiteiten. Om nog maar te zwijgen van uit eten gaan en bezienswaardigheden bezoeken in een van de mooiste regio's van Frankrijk en de Costa Brava van Spanje.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Laroque des Alberes is echt een centrum van activiteit tijdens de zomer: er is bijna elke avond een of ander soort entertainment in het hoogseizoen. Van disco's tot live bands tot gastronomische etensmarkten die allemaal goed gebruik maken van het buiten-auditorium in het dorpscentrum.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 620

Prijs per week vanaf

€ 620

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie