Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Mas l’Arcadie

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'Mas l’Arcadie'

Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Mas l’Arcadie heeft 40 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in augustus 2021

We hebben in een waar paradijsje verbleven. Appartement is helemaal af, van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Daarbuiten zijn het hele huis, de tuin en zwembad prachtig en met liefde verzorgd en gedecoreerd. Jan en Monique zijn heel aardig, laten je vooral met rust maar zijn ook altijd beschikbaar voor hulp of een praatje. De regio is ook top; mooie dorpen, meerdere leuke stadjes op korte afstand, bergen en zee dichtbij. Grote aanrader.

10
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Dankjewel Victoria en Arvid voor de mooie recensie. Goed te horen dat jullie zo genoten hebben. Succes met het opstarten van de werkzaamheden na de vakantie! Warme groeten uit Tordères Jan en Monique

Bezocht in juli 2021

Voor ons was dit een geweldige vakantie. Dit wordt gevoed door een heerlijk appartement, een fantastisch uitzicht, zeer aardige eigenaren en een fijn zwembad. Het geheel wordt uitstekend onderhouden, de tuin is groen en je waant je door de diverse palmen in een mediterrane sfeer. De tips voor bezoekjes zijn geweldig en worden gedoseerd aangeboden. Meestal gaan we niet twee maal naar hetzelfde adres maar nu slaat de twijfel toch wel erg toe. Een klasse adres!!!!

9
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merciiiiiiii Ria en Rien!!

Bezocht in september 2020

Een heerlijke plek om tot rust te komen. Het appartement (bg) is niet groot, maar voldoende ruim als je veel buiten bent. De bedden zijn uitstekend, net als badkamer en keuken. Alles is aanwezig! De gastvrijheid van Jan en Monique wordt in bijna alle recensies uitermate positief beoordeeld en daar sluiten wij ons volledig bij aan! Tenslotte de omgeving: geweldig!! Er is veel te zien, te doen en van te genieten.

9
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merci beaucoup Marijk & Henny!

Bezocht in augustus 2020

Een heel leuke week gehad in Mas l'Arcadie. Genoten de rust, het zwembad en het omliggende landschap. Jan en Monique zijn heel gastvrij en super behulpzaam!

10
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Bonjour Stefan, Wat fijn dat jullie zo genoten hebben. De volgende keer een andere fietstocht door de Pyreneeën. Keuze genoeg!

Bezocht in juli 2020

Dag Jan en Monique,
We hebben reeds voor de 4° keer kunnen genieten van onze vakantie op jullie prachtig en verzorgd domein/locatie.
Veel ga ik er niet aan toevoegen, kan enkel onze voorgaande recensies bevestigen en bij leven en welzijn zeker een 5° keer.

10
Reactie van Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merci Kurt en Catherine en we zien jullie graag terug @ Mas l'Arcadie!

Hier geweest? Schrijf een recensie