Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Fontanelles

Bekijk album (52)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Fontanelles'

G. de Koning heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 sep 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Fontanelles heeft 14 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in september 2021

We hebben genoten van het goede leven in Frankrijk, in een huis waarin niets ontbrak en met een tuin, met zwembad, zo ruim, en sfeervol, en uitzicht; in een woord prachtig! Fam. De Koning, wat zijn jullie gastvrij en attent. We komen graag nog een keer terug.

9
Bezocht in juli 2021

Vertel het vooral niet door: de ranja heet hier Rosé. Zwijg erover dat de temperatuur gewoonlijk rond de 30C is. Zeg vooral niks over la Place de la Piscine, dat stukje verkoeling biedt. Wees stil over de Coin du Bbq waar je heerlijk kunt grillen. En heb het helemaal niet over l'Arcade Ombragé des Vignes dat 's ochtends onbijt biedt met uitzicht over de velden, waar af en toe een reetje overheen huppelt. Maar het is waarschijnlijk de ambiance geschapen door gastheer en gastvrouw die dit alles in harmonie brengt. We hebben genoten van huis, omgeving en streek. Wij hopen dat Les Fontanelles niet al te bekend wordt, zodat we ooit nog eens terug kunnen komen.
Frank & Mariette.

10
Bezocht in augustus 2020

Een Fantastische huis met mooie tuin en verre uitzicht. Bij aankomst lag wijn en jam gekoeld klaar, das fijn aankomen. Ondanks soms hele hoge temperaturen bleef het in het huis aangenaam koel, buiten lijkt altijd een briesje te waaien, heerlijk.
De rust, kalmte en de geweldige uitzichten; wij hebben een super vakantie gehad!

9
Bezocht in augustus 2019

Het was heerlijk vertoeven hier! We hebben genoten van de rust, het uitzicht, de vlinders, de reetjes, de vossen en zelfs een soort valk?, die op een meter afstand van ons op een stoelleuning kwam zitten!
We hebben allerlei leuke plaatsen bezocht zoals Caylus, St. Antonin , Bruniquel, Najac, Montauban, Varen, Beaulieu, Bach, St. Projet, Lacapelle-Livron en Cordes sur ciel. De mensen hier zijn heel erg aardig en behulpzaam. Vooral buurman Guy heeft niet nagelaten ons veel goede tips te geven.
Ook de aankomst was heel verrassen. Nooit eerder waren er zoveel praktische attenties bij binnenkomst. Een aangename verrassing! Hartelijk dank daarvoor. We hopen van harte dat we er nog eens een keer gebruik van mogen maken.
Het was een heerlijke vakantie!
Jan & Lidie Borghouts.
Oss.

9
Bezocht in september 2018

Wat een heerlijke weken hebben we hier gehad! Na het zien van de foto's van het huis waren we direct verliefd en telden we de dagen af naar onze vakantie op deze prachtige plek. Soms kan het dan alleen nog maar tegen vallen, maar niets was minder waar. Het uitzicht, de vele fijne zitplekjes in en om het huis, de riante woning, de privacy en het comfort: alles was wat we gehoopt hadden en meer. Zeker de manier waarop José en Gerrit aan alles gedacht hebben en duidelijk zorg dragen voor hun huis, tuin en gasten was hartverwarmend. De compleetheid waarmee het huis is ingericht is dan ook ongekend. Dankzij de grote privé tuin kun je je eindeloos vermaken met boeken lezen, bbqen, badderen en simpelweg samen van het uitzicht en de sterrenhemel te genieten. Een onvergetelijke vakantie en een plek waar we graag terug zullen keren.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie