Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ingrid en Olav Post

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Vakantiehuis/studio/ gite(22 m2) Petite Etoile is met recht te noemen kleine ster want het gezegde - klein maar fijn- gaat hier zeker op!!
Deze compacte studio heeft alles wat je nodig hebt om een prettig verblijf te ervaren. Een boxspringbed met topper, luchtig anti allergisch tweepersoons dekbed met katoenen of linnen dekbedhoes, donzen en anti allergische hoofdkussens, badkamer met dubbele wasbak en douchecabine, föhn, apart toilet, keuken, voorzien van twee inductie kookpitten, oventje, ijskast met vriesvak, nespresso machine, en van knoflookpers, stoompan, maatbekers tot staafmixer en mixer etc. Ondanks dat er in de omgeving lekkere restaurantjes zijn is er toch voldoende mogelijkheid om zelf een gerechtje te maken in uw eigen keuken en als u daar geen zin in heeft kan u altijd aanschuiven tijdens onze table d'hotes avond. Vanaf uw terrasje- voorzien van tuinset- heeft u een prachtig uitzicht over het dal van Tréjouls, maar u kunt ook gebruik maken van de algemene loungeplek vlak bij uw gite gelegen, wat eveneens een panoramisch uitzicht biedt. De mas heeft een mooie glooiende tuin en heeft op eens iets hoger gelegen gedeelte het fijne zwembad voorzien van luxe ligbedden met zachte ligkussens en parasols, er is altijd een plekje te vinden in de zon en schaduw.
Als u uw koffers pakt dan zorgen wij ervoor dat de wijn gekoeld ligt in uw koelkast en er een welkomstmaal geserveerd wordt op uw terras!!
Bien venue a Mas Lastié !!

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Strijkijzer
  • Table d'hôtes
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Mas Lastié - Petite Étoile'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Mas Lastié is een oude mas gelegen op een idyllische plek boven op een heuvel die bereikt wordt via een eigen weggetje en kent geen naaste buren.
Het uitzicht is magnifiek. Vanaf de vele verschillende plekken in de 2.5 hectare grote tuin is het fijn toeven van s'morgens vroeg tot zonsondergang.
Rond het zwembad kunt u in de volle zon liggen maar ook verkoelend onder de bomen en natuurlijk onder de parasols.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Mas Lastié - Petite Étoile heeft de afgelopen 4 jaar 54 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.962962962962964 sterren
  • 10 sterren

    Wat een warm ontvangst door de gastheer en gastvrouw Olav en Ingrid. De eerste avond konden we gelijk aanschuiven bij een heerlijk bereid diner en werden we geïnformeerd over wat er zoal te doen is in de omgeving.
    De ligging van het het complex is prachtig, de gite waarin wij verbleven heeft een fantastisch uitzicht over het dal. De gites zijn zeer smaakvol ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien, keuken, zitje, badkamer en heerlijk bed.
    Ook langs het zwembad is het heerlijk toeven.

    De omgeving is prachtig en vele dorpjes zoals Cahors, Montcuq Lauzerte, St. Cirq Lapopie, etc. bezocht. Deze liggen op 20 tot 30 minuten rijden.
    Daarnaast op advies van Ingrid en Olav bij hele leuke restaurants gegeten en wijnproeverijen gedaan.

    Kortom, we hebben genoten van een week bij Mas Lastie en weer helemaal tot rust gekomen.

    Flip en Karin

  • 10 sterren

    Une Belle histoire,
    Als God in Frankrijk was het eerste wat bij ons op kwam toen we aan kwamen bij Mas Lastie! Na een prachtige reis door het heuvel landschap werden wij meer dan gastvrij ontvangen door Ingrid en Olaf en hun lieve teckel plume.! Overweldigend was niet alleen de ligging maar ook de prachtig verzorgde en sfeervolle ingerichte gite. Smaakvol en gezellig doen te kort voor de gite die met oog voor details en een perfect verzorgd bed waar, na een fijne en gezellige dag genoten kon worden van de heerlijke stilte En wat hebben we genoten van de table d’hote, de marktjes, het zwembad, mooie plaatsjes en de schoonheid van de alles om ons heen! En natuurlijk de gezelligheid van Ingrid en Olaf. Helaas was ons verblijf maar een week, maar genieten wij nog na van de onvergetelijke ervaring van ons verblijf aldaar. Hier komen wij zeker terug!!

  • 10 sterren

    Lieve Ingrid en Olav,
    Een half jaar geleden hadden wij een droom.....ons 50 jarig huwelijk te vieren bij Mas Lastié in Tréjouls.
    Geen idee wat ons te wachten stond, mooie foto’s gezien en intensief contact via mail en app met Ingrid, wat ons direct al een goed gevoel bezorgde.
    Er ontstond toen al een leuk contact met elkaar.
    En zie, een half jaar later is onze droom werkelijkheid geworden en kunnen we zeggen dat het je mooiste dromen overtreft!
    Wij verbleven in gīte Le Rêve wat de naam draagt “ de droom”, mooier kun je het niet bedenken.

    Wij kunnen van alles gaan opsommen wat reeds is benoemd, zoals de enorme gastvrijheid van Ingrid en Olav, de maaltijd die bij aankomst wordt geserveerd voor de gasten, de gezellige table d’hōte, alle zorg en gezelligheid van 2 hele lieve mensen, die wij voorgoed in ons hart hebben gesloten, maar wat wij willen zeggen.........ga het zelf ervaren en ontdekken. Het is een feestje🎉🎉

    Dank voor ALLES lieve mensen, wij hopen elkaar snel te treffen en een dikke knuffel voor Plume.

    Liefs,
    Wim & Joke

Culinair en wijn

Bij aankomst heten wij u welkom met een fijne ( gratis) welkomstmaaltijd die wij met alle plezier op uw eigen terras serveren. U bent tenslotte moe van de reis en zo kunt u heerlijk acclimatiseren. Eén maal per week organiseren wij een table d'hôtes die bestaat uit 4 gangen ( 32,50 euro p.p incl. dranken). Het zijn telkens weer bijzonder gezellige avonden waarin leuke gesprekken ontstaan met de andere gasten.
In de omgeving zijn ook veel leuke restaurantjes maar óók pareltjes die vaak alleen bekend zijn bij de locals, wij geven ze graag prijs en vinden het geen probleem om deze voor u vooraf te reserveren...

Wat is er te doen

Gites Lastié zijn omgeven door mooie natuur waardoor er volop mogelijkheden zijn om fietstochten te maken en flinke wandelingen uit te zetten. Door het glooiende landschap heeft het een sportief karakter.

De mooie historische stad Cahors ligt 31 km van Tréjouls en is met de auto makkelijk te bereiken. Hier vindt u tal van winkeltjes en gezellige restaurantjes.
Óók het gezellige dorpje Montcuq ligt dichtbij (13km) waar u op zondag écht een Frans ontbijt aan te raden is met om u heen de leuke markt! Eigenlijk zijn er ieder dag van de week wel leuke markten te vinden waar er heerlijke streekproducten en ander Franse leuke dingetjes te koop zijn.

In Sauveterre ( 9 km) is een 9 holes golfbaan gelegen en als u zich liever wilt wagen aan een parachute sprong dan kan dat ook vanaf het vliegveldje Belvèze op 20 km. De grotere stad Montauban (39 km)met een rijke geschiedenis is een bezoek meer dan waard! Niet te vergeten de sprookjesachtige unieke dorpen Saint-Cirq-la Popie, Rocamadour, Sarlat, Caylus en Saint-Antonin-Noble-Val moet u echt gezien hebben! Rocamadour staat bekent om zijn bijzondere bouw, het dorp op unieke wijze tegen een berg aan gebouwd en staat bekent op de prachtige ballonvaarten!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Er is zoveel te beleven, ruiken en proeven dat veel van onze gasten een week vaak als te kort ervaren.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

* maal per week verzorgen wij met veel plezier een table d’hôte. U kunt dan heerlijk aanschuiven bij ons aan de dish waar u ondermeer kleurrijke salades, pasta’s, desserts etc kan verwachten. Wij werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten en veelal uit de regio. Een diner bestaat uit meerdere gangen en zal €35 kosten p.p. incl. dranken.
* Toeslag huisdier € 7,50 per dag.
* Verplichte eindschoonmaak €65

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 65,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 775

Prijs per week vanaf

€ 775

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie